عکسهای آماتوری من (افشین)
عکسهای آماتوری من (افشین)
تمامی عکسها توسط شخص بنده و با دوربین Sony گرفته شده. در ضمن احیانا اگه بعضی از عکسها یه وقت، مشکل دار بود پیشاپیش عذرخواهی میکنم.
روستای کندوان-آذربایجان شرقی:
ساکنین این روستا از ترس حمله مغول، سنگها رو حفر میکنن و در درون سنگها خونه میسازن. نمونه سوراخها رو میتونین تماشا کنین
شهرستان عجب شیر-آذربایجان شرقی:
این شهرستان هوای نسبتا گرمی داره و وجود باغهای میوه زیاد جلوه خاصی بهش میده
روستای پیربالا-آذربایجان شرقی:
این روستا یکی از زیباترین روستا هایی بود که در عمرم دیده بودم. باغهای میوه و طبیعت زیبا؛ مردمش بسیار مودب و خونگرمن
روستای کندوان:
زمانی که به اتفاق دوستان در هتل سنگی کندوان اقامت داشتیم، به طور اتفاقی این صحنه رو دیدم. استتار ملخ روی تکه چوب واقعا بی نظیربود.
مراغه:
سیزه به در پارسال به اتفاق خانواده اینجا بودیم. درخت گیلاس درست بالای سر من بودم.
زمستان تبریز:
برف سنگین امسال عبور و مرور ماشینها رو با مشکل مواجه کرده بود.
شبهای سرعین:
یه شب که در هتل سرعین اقامت داشتیم. از بالکن هتل این صحنه رو شکار کردم. سرعین به خاطر داشتن آبهای گرم و گوگرد دار مشهوره همونطور که می بینین بخار زیادی در هوا است.
روستای پیربالا:
تونل چالوس:
عید امسال به اتفاق خانواده رفته بودیم چالوس تا برسیم به نمک آب رود. زمانی که میخواستیم وارد تونل بشیم این عکس رو گرفتم... ترکیب رنگها رو خیلی دوست دارم.
چالوس:
این عکس رو به این خاطر گرفتم که نشون بدم انسانها چطور با انداخت زباله هاشون طبیعت بکر رو خراب میکنن.
چالوس:
چالوس:
چالوس:
منظره ای از خانه های روستایی شمال که من عاشقشونم.
چالوس:
پوشش گیاهی بسیار و وجود مه در اسمان !
بقایای انسانهای اولیه -چالوس:
انسانهای اولیه ای که هنوز یاد نگرفتن در جنگل آتیش روشن نمیکنن یا اگر کردن باید روش خاک بریزن.
چالوس:
گل و گیاه هایی که در جنگل های اطراف جاده پیدا کردم.
این عکس و عکس بعدی، از فاصله بسیار نزدیک گرفته شده.
چالوس:
اسم این گل رو نمیدونم ولی دوستی می گفت گل درخت اناره
نمک آب رود:
این جا دیگه جاییه که انسان از بودن درش سیر نمیشه. ماشین های مدل بالا ،تله کابین و جنگل ها زیبایی این منطقه رو چند برابر کرده.
لاهیجان:
این هم عکسی از دریای مشهور کاسپین!
هیچ میدونستین کاس و پین اسم دو طایفه ای بوده که در اونجا ساکن بودن؟ این طایفه بعد به سمت قزوین امروزی میاد و اعراب چون نمیتونستن کاسپین رو درست تلفظ کنن، اسمش رو قزوین میکنن !
روستای پیربالا:
اینجا نهر کوچیکی بود که آب بسیار سردی داشت. و البته پر بود از لارو های قورباغه که به هر طرف شنا میکردن
روستای پیربالا:
روستای پیربالا:
روستای پیربالا:
روستای پیربالا:
روستای پیربالا:
روستای پیربالا:
کندو های عسل !
شهرستان عجب شیر:
لحظه حمله زنبور های همیشه مزاحم به جنازه ماهی قزل آلا
زمستان تبریز:
این هم لحظه ای از همیاری کودک دوست داشتنی در جهت پارو کردن برف!
اين مطلب آخرين بار توسط Afshin_Zavar در 5/17/2010, 09:04 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
رد: عکسهای آماتوری من (افشین)
باغی در شبستر-آذربایجان شرقی:
این سگ پاکوتای یکی از دوستانه. با وجود قیافه دوست داشتنیش بسیار وحشیه! هیچ کس حق نداره در حضور جناب سگ، به دیگری دست بزنه والا ایشون تصور میکنن که میخواد دعوا بشه و زودتر از همه پیش دستی میکنن ! یکبار دست صاحبش رو چنان گاز گرفت که مجبور شدیم بخیه بزنیم.
خانه ای در تبریز:
خونه یکی از آشنایان در محله های قدیمی تبریز ساخته شده. یه روز گربه ای میاد و در این خونه بچه به دنیا میاره؛ با خیال راحت بچه هاش رو به ما میسپرد و میرفت خوشگذرانی. بچه هاش هم در حیاط بازی میکردن و تا حوصله شون سر میرفت از سمت پنجره تشریف میاوردن داخل منزل.
باغی در شبستر:
اسبی بسیار نجیب و خوش اخلاق!
شهر جلفا-آذربایجان شرقی:
جلفا شهر مرزی بین ایران و کشور آذربایجانه. قاجار در عهدنامه ننگین خود بخشهایی از آذربایجان فعلی رو به کشور شوروی به مدت 99 سال می بخشه.
شهر جلفا:
کشور آذربایجان-شهر نخجوان:
اینجا یکی از همون شهر هایی که ایران بخشیده. بافت شهریشون ابتدا خیلی افتضاح بود لیکن به برکت توریستهای ایرانی، تمام ساخت و سازشون رو از اول انجام دادن و چهره شهرشون رو زیباتر کردن
کشور آذربایجان-شهر نخجوان:
اين مطلب آخرين بار توسط Afshin_Zavar در 5/17/2010, 09:17 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
درود بر شما آقا افشین.
ممنون که عکس هاتون را قرار دادید
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
دست شما درد نکنه ه ما را سهیم کردید
کاش میگذاشتید در تاپیک عکس و سفر
ممنون
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
چشم پرهام، کم کم ویرایش میکنم و اضافه میکنم!
Afshin_Zavar عزیز ، چه عکس های قشنگی هستند! در مورد جاهاشون هم توضیح بیشتری بدید! موفق باشید
شرمنده به اسم تالار دقت نکرده بودم.
کاش میگذاشتید در تاپیک عکس و سفر
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
hengameh- همکار گفتگوی لاک پشتی
اگر امکان داره در مورد این روستای پیر بالا بیشتر توضیح بدید
ممنون
rira- دوست گفتگوی لاک پشتی
پیربالا: دهی است از دهستان یاقچی بخش مرکزی مرند.واقع در17هزار گزی جنوب باختری مرندو8هزار گزی شوسه مرند به خوی .جلگه ومعتدل ودارای 420 تن سکنه ومحصول آنجا غلات وزردآلووانگور.شغل اهالی زراعت وگله داری وراه آن مالروست(فرهنگ جغرافیا ئی ایران ج4)
اگر امکان داره در مورد این روستای پیر بالا بیشتر توضیح بدید
اما اکنون پیربالا روستائی است سر سبز در دامنه کوه میشووباجمعیتی بالغ بر۹۰۴ نفر ودر ۱۸کیلومتری شهرستان مرند واقع شده است .
Salma- دوست گفتگوی لاک پشتی
اینها خیلی زیبا هستند.
مراغه، درخت گیلاس فوق العاده ست، گل های زرد، منظره جلفا، چالوس .. همه و همه عالی اند.
ممنون از عکسهای قشنگ تون
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
استعدادش رو دارین
hadi1981- مدیر گفتگوی لاک پشتی
پس باید جز برنامه های سفر قرار داد چون با این عکس ها و توصیفات جای دیدنی است
rira- دوست گفتگوی لاک پشتی
Innocent- دوست گفتگوی لاک پشتی
» عکسهای جالب از ابرها
» مجموعه ای از عکسهای من (هنگامه)