در هنگام نااميدی موسيقی گوش كنيد
در هنگام نااميدی موسيقی گوش كنيد
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
در هنگام نااميدي موسيقي گوش كنيد
اگرچه ورزش ميتواند نااميدي را كاهش دهد ،اما تحقيقات جديد نشان مي دهد يك روش ارزان تر ، راحت تر و موثرتر وجود دارد و آن گوش دادن به موسيقي است.
يك تحقيق جديد نشان ميدهد ورزش ميتواند ميزان نااميدي را در بيماران تا 50 درصد كاهش دهد.اما محققان متوجه شدند گوش دادن به يك موسيقي ملايم و لذت بخش اثر بهتري در كاهش علائم نااميدي در انسان دارد.
كارن شرمن از موسسه تحقيقات سلامت در اين باره گفت : پي بردن به اين موضوع كه گوش دادن به موسيقي ميتواند تا اين اندازه به كاهش علائم نااميدي در انسان كمك كند ، ما را شگفت زده كرد.اين موضوع نشان ميدهد فوايد ماساژ دادن بيشتر مرتبط به پاسخ آرامشبخشي است كه بدن دريافت ميكند.
اين اولين بار است كه تحقيقاتي در مورد فوايد ورزش در كاهش علائم نااميدي در بيماراني كه به شدت به اين اختلال روحي دچار هستند انجام مي شود.
براي بررسي اين موضوع محققان به 68 بيمار مبتلا به نااميدي انواع مختلف روشهاي درماني را تجويز كردند .تعدادي از آنها 10 جلسه ورزش يك ساعتي دريافت كردند و به تعدادي ديگر توصيه كردند كه دراز كشيده و به موسيقي ملايم گوش كنند.
در اين تحقيقات مشخص شد تقريبا همه اين روشها به يك ميزان ميتواند در كاهش علائم نااميدي در انسان موثر باشند.
شرمن در اين باره گفت : به اين ترتيب گوش دادن به موسيقي ميتواند به عنوان يكي از بهترين روشها در كاهش علائم نااميدي در بيماراني كه به اين اختلال دچار هستند به كار بيايد.گوش دادن به موسيقي بسيار كمهزينه است و ميتواند مانند ديگر روشها به انسان آرامش دهد.
نتايج اين تحقيقات در نشريات نااميدي و افسردگي به چاپ رسيده است.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
رد: در هنگام نااميدی موسيقی گوش كنيد
من توصیه می کنم حتما به موسیقی خوب گوش بدید، مخصوصا یانی که عالیه.
ياني يونانيه و كلا" موسيقي يوناني بسيار زيبا و آرامش بخشه منم پيشنهاد ميكنم بيشتر موسيقي يوناني گوش كنيد . :\m/: يونانيها اولين تمدني بودند كه نت رو اختراع كردند و در زمينه موسيقي بسيار غني هستند . :;;>:
pareparvaz51- کاربر خوب لاک پشتی
سرما خورده بودم وحشتناک موزیک که میزاشتم حس میکردم انرژی میگیرم...
و واقعا روی من تاثیر داره...البته فقط متالیکا گوش میدم به من که خیلی میسازه
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
» دعا كنيد بدنش به من
» به من تازه كار كمك كنيد
» لطفا راهنماييم كنيد
» براي اليساي من دعا كنيد