جایگزین فیلتر زیرشنی جهت شیب خشکی
جایگزین فیلتر زیرشنی جهت شیب خشکی
اغلب در روشهای ساخت خشکی به فیلترهای زیرشنی اشاره می شه. منتها من با یک مشکل جدیدی مواجه شدم.
لاک پشت کوچولو و جدید من شدیدا شیطونه (چیزی فرای تصور). ایشون هر بار که از خشکی می پره توی آب یا ناخنهای دستش یا پاش توی شیارهای فیلتر زیرشنی شیب خشکی گیر می کنه و گاهی مدتها طول می کشه که خودش را آزاد کنه بخصوص اگر من نبینمش.
چه طور می شه این شیب را ایمن کرد. اگر روش توری بکشم، بعد می تونند برن بالا، یا چه چیز تمیز و شکیل دیگری می شه بجای فیلتر زیر شنی استفاده کرد تا این لاکی "بنت زلزله" من اذیت نشه؟
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
رد: جایگزین فیلتر زیرشنی جهت شیب خشکی
شاید به قول مهندس پرهام که دیدم قبل جایی نوشته بودن کمی چسب اکواریوم بزنیم که راحت تر بالا برن..اینجوری دیگه ناخنهاش هم گیر نمیکنه...یه لایه نازک چسب باشه روش
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
خیلی اسم بامزه ای واسش انتخاب کردین
آخـــــــــــــــی
سمیر جان باید اسمشو می ذاشتی "بنت الزلزال"
همونطور که آقا فرشاد گفتن چسب آکواریوم ایده خوبیه
فکر کنم دیگه ناخنش گیر نکنه باز شاید نظر دیگه ای هم باشه که عملی کردنش راحت تر باشه :
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
آخه واقعا شیطونی هست که حد نداره. موقع غذاش که می شه اینقدر خودش را می کوبونه به شیشه خشکیش و صدا درمیاره که یعنی من گرسنمه غذا می خوام. لاک پشت بزرگ من تا حالا لبه تراریوم را نگرفته، این فسقلی با اینکه کوچکتره کامل خودش را از لبه تراریوم آویزان می کنه و خیلی چیزای دیگه.
برای بالا آمدن مشکلی ندارن، مشکل این پرت کردن خودش توی آب هست. یعنی کل صفحه فیلتر را چسب بریزم و کمی پستی و بلندی بهش بدم؟
مشکل اینجاست که چسب زود کثیفی به خودش می گیره.
ایده دیگری ندارین؟
Farshad.roger عزیز
مشکل همون کثیفی گرفتن چسب هست. خودم به ذهنم رسید توری بکشم روی خشکیش ولی اینطوری نمی دونم می تونند بروند بالا یا نه؟
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
» تبدیل فیلتر اینترنال به تاپ فیلتر
» در مورد جایگزین کردن آفتاب با لامپ گرماده و فلورسنت برای لاک پشت
» فیلتر زیر شنی
» نصب تاپ فیلتر