سرعت اینترنت خود را تست کنید
صفحه 1 از 2 • 1, 2
سرعت اینترنت خود را تست کنید
این سایت برای تست سرعت اینترنت : تست سرعت
در اینجا روی Begin Test کلیک کنید تا سرعت دانلود و آپلود مشخص بشه .
بعد سرعت اینترنت شما : ( این سرعت اینترنت منه ، که واقعا کمه در مقایسه با اینترنت قبلیم )
اين مطلب آخرين بار توسط farzadprogram در 5/12/2010, 05:25 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
farzadprogram- دوست گفتگوی لاک پشتی
رد: سرعت اینترنت خود را تست کنید
جالب بود . ممنون
سرعت اینترنت سرکار من اینطوری بود:
343 download
143 upload
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
hamed_myh- دوست گفتگوی لاک پشتی
آپلود 152
فکر کنین با هوشمند این سرعت رو داده !!!
اين مطلب آخرين بار توسط maryam.m در 5/12/2010, 08:35 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
همینطور درصد sharing پهنای باند ارائه شده هم تاثیر میگذاره ممکنه شما روی 128kb ، 1/8 گرفته باشید و یکی دیگه 1/4 گرفته باشه که یعنی از پهنای باند شما 8 نفر دارن استفاده میکنن و برای دیگری 4 نفر ،
فاصله منزل شما تا مرکز مخابراتی هم بی تاثیر نیست .
آگه نوع ارتباط وایرلس بود حرف شما صحیح بود لیکن استفاده از سویچ/رپیترها مانع از افت سرعت میشه خصوصا که اخیرا از فیبرهای نوری استفاده میشه.
فاصله منزل شما تا مرکز مخابراتی هم بی تاثیر نیست
خوب دلیل این امر اینه که از کدوم ISP سرویس میگیرین و مخابرات برای اون ISP چه مقدار پهنای باند در نظر گرفته و این ISP چند تا مشترک در یک مرکز داره.
در یه مرکز مخابرات 5 مگابایت پهنای باند برای 100 نفر share شده باشه
اما شرکتی که بنده ازش استفاده میکنم. اونقدر یوزر داره که مرتبا سعی میکنه با بالا بردن قیمت یا تعداد ماه، تعداد یوزرها رو کم کنه علی الخصوص اونقدر پررو شده که اگه یک هفته تاخیر کنین، فورا از شانرزه خارج میشین. لیکن هنوزهم عنوان پرسرعتترین ISP ایران رو یدک میکشه.
بنده سرویس 128 دارم اما همونطور که در عکس می بینین سرعت 1 مگابایت دارم
اید سرعت قراردادتون و شکرت ارایه دهنده رو بنویسین
اقای افشین خان شما چجوری با 128 کیلوبیت 1 مگا بایت دارین؟ شما اگر 128 کیلو بیت دارین سرعتتون باید 16 کیلو بایت باشه..که معولا حد اکثر تا 60-70 میاد به دلیل بی بند و باری در بعضی ISP ها...1مگابایت در ثانیه قیمتی حدود بیشتر از نمیدونم دقیق 100-200 تومن در ماه برای شما خواهد داشت
در پایین عکسی که گداشتین هم در Final Result سرعتتون حدودا 70 هست...550 کیلوبیت 70 کیلوبایت
در نتیجه شما در هر ثانیه 70 کیلو بایت دانلود میکنین که برای 128 همچنان زیاده(باید 16 باشه)! از چه شرکتی و با چه قیمتی؟
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
نمی دونستم روی فیبر نوری هم adsl نصب میشه !!! یعنی فکر نمیکردم مخابرات بیاد دستگاه های جدید مخصوص نصب adsl رو فیبر نوری رو که برای هر خط قیمتش 600000 تومانه وصل کنهخصوصا که اخیرا از فیبرهای نوری استفاده میشه
در نقل قول دوم هم من دلیل نخواستم .، فقط مثال زدم .
چه شرکتیه که خود سرانه قیمتش رو میبره بالا ؟ مثل خیلی از شرکت های دیگه میتونه سرویس نده یا بزاره در نوبت که یکی خالی شهمرتبا سعی میکنه با بالا بردن قیمت
فاصله بین شما و مخابرات هم بیشتر در پینگ اثر داره تا سرعت .
سرویس دریافتی شما هم باید 128 با نسبت sharing 1/2 باشه نه اینکه سرعتش اندازه 1024 باشه ، شما سرعت page تون 128 است و سرعت دانلود 512 رو داری
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
کجای جمله گفتم روی خط ADSL فیبر نوری یا روی فیبر نوری، خط ADSL وصل میشه؟
نمی دونستم روی فیبر نوری هم adsl نصب میشه !!! یعنی فکر نمیکردم مخابرات بیاد دستگاه های جدید مخصوص نصب adsl رو فیبر نوری رو که برای هر خط قیمتش 600000 تومانه وصل کنه
این رو دیگه خودت میتونی بهشون پیشنهاد بدی.
چه شرکتیه که خود سرانه قیمتش رو میبره بالا ؟ مثل خیلی از شرکت های دیگه میتونه سرویس نده یا بزاره در نوبت که یکی خالی شه
شرکتی که من ازش سرویس گرفتم، سرعت بالاتر از سرویس 128 میده ولی با محدودیت حجمی سعی میکنه کاربر زودتر از موعد اعتبار رو تموم کنه.
سرویس دریافتی شما هم باید 128 با نسبت sharing 1/2 باشه نه اینکه سرعتش اندازه 1024 باشه ، شما سرعت page تون 128 است و سرعت دانلود 512 رو داری
دوستانی که شبها دنلود میکنن ادعا کردن که گاهی به 120 هم رسیده.
حامد این جا یه فورومه و اعضاش در کمال آرامش در مورد چیزی گفتگو میکنن.هرکس با هر سطح دانشی مجازه صحبت/نقل قول کنه. به شخصه اگه در مورد مطلبی اشتباه کرده باشم عذرخواهی میکنم و اگه کسی در ارتقا دانش کمکم کنه تشکر؛ اما به خاطر اینکه کسی ازم چیزی بخواد یا نخواد پست نمیدم.
در نقل قول دوم هم من دلیل نخواستم .، فقط مثال زدم .
لطفا کمی با آرامش رفتار کن
من رکورد شمارو شکستم آقا افشین
جالب بود...مرسی از تاپیکتون آقا فرزاد...جالب بود.
hengameh- همکار گفتگوی لاک پشتی
خوش به حالتون .
farzadprogram- دوست گفتگوی لاک پشتی
من از پارس آنلاین گرفتم.
من از پارس آنلاین گرفتم.
از خرج اولیه که بگذریم چون من مودم wireless گرفتم به خاطر لپ تاپ ها و اون خوب خرج خودشو داشت.
سرویسم 3 ماهه است که حدودا هر 3 ماه 80 هزار تومان میدم.
اگه توضیح دیگه ای هست که من نگفتم بگین بگم
آقا افشین شما از کجا سرویس می گیرین؟ اینایی که گفتین چقدر شبیه کارای ISP منهمرتبا سعی میکنه با بالا بردن قیمت یا تعداد ماه، تعداد یوزرها رو کم کنه علی الخصوص اونقدر پررو شده که اگه یک هفته تاخیر کنین، فورا از شانرزه خارج میشین. لیکن هنوزهم عنوان پرسرعتترین ISP ایران رو یدک میکشه
فقط سرویس دهنده اینترنت من خیلی مصمم اگر 48 ساعت اکانت تون رو شارژ نکنین رانژه رو از روی خط برمی داره
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
من سفر که بودم واریز پول برای شارژم یک هفته دیر شد و نتم قطع شد....
روزی که رسیدم پول رو ریختم و با پشتیبانی تماس گرفتم 2 ساعت بعد نت داشتم...
البته قبلاً هم آی اس پیم همین بود منتها از یه شرکت نماینده فروشش سرویس می گرفتم که مودم رو هم پانزده تومن گرونتر می فروخت بعداً جواز کار این نماینده به خاطر کلاهبرداری های کلانش ازش گرفته شد.
همون سال من با رسید معتبر مبلغ شارژ یک سال رو به حسابشون واریز کردم که هیچگاه از ایشان مسترد نگردید و از جیب اینجانب به جیب آن عزیزان برای همیشه منتقل گشت.
شکایت هم نوشتیم و مسئولان اون شرکت دستگیر شدن و چون بدهی میلیاردی به مراجع بالاتر داشت و پلیس هم به وظیفه ش عمل کرده بود به شکایات ما ترتیب اثر داده نشد.
بعدها دیدم اون شرکت با مدیران سابق همچنان داره کار می کنه فقط امتیاز فروش اینترنت رو نداره
بعد رفتم سراغ پشتیبانی همون ISP چون از نتش راضی بودم که اوایل با یکماه دیرکرد هم رانژه رو نگه می داشت اما الآن یک روز مونده تموم بشه پیوسته باهات تماس می گیرند که اگر اقدام نکنی ظرف دو روز رانژه رو حذف خواهند کرد
می بخشید سرتون رو درد آوردم می دونم، خیلی دردناک بود
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
واقعا آدمای ................. :>#(:
الهام- دوست گفتگوی لاک پشتی
صفحه 1 از 2 • 1, 2
» سرعت اينترنت خود را به صورت دقيق تست کنيد
» سایتی برای سنجیدن سرعت تایپ
» تصاویر با سرعت بالا
» از سرعت 8 هزار متر بر ثانیه چه تصوری دارید