يه وقت لاكي غرق نشه
يه وقت لاكي غرق نشه
لاكيه من زير يكساله و وقتي فيلتر رو روشن مي كنم، (چون تاپ فيلتره و قويه)، اگه جايي رو پيدا نكنه كه بتونه سرش رو از آب بيرون نگه داره،
تعادلش به هم مي خوره و وسط آب شناور ميشه.
آآيا در اين شرايط آب توي ريش ميره؟؟؟ممكنه غرق بشه؟؟؟
ممنون از راهنماييتون
نگين- کاربر متوسط لاک پشتی
رد: يه وقت لاكي غرق نشه
روي خشكي هم كه اومد يكبار خميازه كشيد(البته هيچوقت نديده بودم خميازه يكشه)،
طبيعيه؟؟؟
روشهایی برای کم کردن شدت جریان آب هست. مثل اینکه لوله خروجی را به سطح آب نزدیک کنی با یک لوله دیگر. یا با یک لوله واسط جریان آب را به سمت دیوار تانکت هدایت کنی.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
مگه اینکه خشکی نداشته باشه و خسته بشه و ...
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
همه موجوداتی که شش دارند اگر به دلیلی توی آب بمونند و نتونند از خارج آب اکسیژن کافی بگیرند خفه می شن. می شه اسمش رو خفگی یا غرق شدن در آب گذاشت.اصلأ ممکنه لاک پشت غرق بشه؟؟
اگه فشار زیاد باشه و تعادلش رو به هم بزنه این وضعیت حتی می تونه آب رو به داخل بینیش هدایت کنه و ممکنه بر این اساس مشکلاتی ایجاد بشه.آيا در اين شرايط آب توي ريش ميره؟
اگر خیلی به ندرت این کار رو انجام بده طبیعیه اما اگر حس می کنین به طور مداوم بیش از پیش خمیازه می کشه به پزشک مراجعه کنین تا با عکس رادیوگراف میزان درگیری ریه ها مشخص و در صورت لزوم دارو مصرف کنید.روي خشكي هم كه اومد يكبار خميازه كشيد(البته هيچوقت نديده بودم خميازه يكشه)،
طبيعيه؟؟؟
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
پرهام عزيز، نكته اي كه گفتين رو رعايت كرديم، الان شرايط بهتر شده
"پسر پشيمون" هم ديگه خميازه نكشيد
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
mahshid_laki- کاربر متوسط لاک پشتی
مقدار کمی آب به همراه خشکی که بتونه ازش استفاده کنه همراه با لامپها و دمایی که خود آقای دکتر برای لاک پشت تون مناسب دیدند.
بعد از بهبودی کامل، معاینه ی مجدد و اتمام دوران قرنطینه، به مرور می تونید ارتفاع آب رو هم بیشتر کنید
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
برخی جانداران دوزیست هستند و برخی زندگیشان را در آب و تعدادی دیگر هم در خشكی میگذرانند.
این جانداران از لحاظ فیزیولوژیكی و زیستی قادرند كه در هر دو ارگانیزم آب و خشكی به حیاتشان ادامه دهند. یكی از این جانداران، لاكپشتها هستند. بویژه لاكپشتهای آبی كه قادر هستند در آب و خشكی براحتی زندگی كنند.
ما انسانها هم میتوانیم مدت كمی را در زیر آب بگذرانیم اما مشكل عمدهای كه در زیر آب با آن مواجهایم، كاهش سطح اكسیژن خون است كه ما را وادار به روی آب آمدن میكند.
لاكپشتها وقتی زیر آب با كمبود اكسیژن مواجه میشوند به سطح آب میآیند و اكسیژنگیری میكنند.
اما این جانوران خونسرد، لازم نیست كه بسرعت و سریع از اكسیژن استفاده كنند. صرفنظر از مشكلات فشار آب بر ریهها، وقتی لاكپشتها برای رفتن به عمق آب شیرجه میزنند، مقادیر زیادی اكسیژن در خون و بافتهای بدن خود ذخیره میكنند و چون بدنشان همانند ما انسانها بسرعت از این اكسیژن استفاده نمیكند، میتوانند مدت زیادی زیر آب بمانند.
همچنین تحقیقات نشان داده كه تواناییهای مختلف در سازگاری بدن این جاندار نسبت به سطح پایین اكسیژن و سطح بالای دیاكسید كربن، سبب میشود تا این حیوان تحمل و توانایی خوبی زیر آب داشته باشد و مدت زیادی را در آنجا دوام بیاورد.
منبع:سیب
Innocent- دوست گفتگوی لاک پشتی
» نور براي لاكي
» سه لاكي من
» آیا این غذا برای لاک پشتم مناسب است؟
» لاكي شيطون من