سر ريز تاپ فيلتر
سر ريز تاپ فيلتر
يه تاپ فيلتر آتمن گرفتم با فيلتر پشم شيشه ، زغال و سراميک!
هر جوري اينارو مي چينم ،اولش خوب کار ميکنه، اما وقتي يه بار خاموش و روشن مي کنم سرريز مي کنه!
توي يکي از تاپيکها خوندم که صفحه توري پلاستيکي تاپ فيلتر رو زير بذاريم بعد بقيه چيزهارو روش بچينيم.
اين کار رو انجام دادم ولي ديگه آب جمع نميشه که بخواد حتي سراميکارو خيس کنه!
پليز هلپ مي!
kaveh-sabz- کاربر متوسط لاک پشتی
رد: سر ريز تاپ فيلتر
بالا
^
کربن
الیاف
توری
سرامیک
^
پایین
الیاف را از پهنا نیز ببر و ضخامتش را نصف کن.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
توي عکس سوم، از کناره هاي اتصالي که به کف تاپ فيلتر وصل شده بود خروجي آب داشت و به همين دليل نوار تفلون پيچيدم تا آب بندي بشه.!!!! نوار تفلون که مشکلي نداره ؟؟؟؟؟؟
در ضمن بخاطر ريزش آب از ارتفاع و سرو صدا و نيز امکان برخورد قطرات آب به هالوژن از شيلنگ استفاده کردم.!!!!!!!شيلنگ آب که مشکلي نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با آرزوي سبزي و آرامش براي شما دوستان
کاوه جان شلنگ رو از جایی که به فیلتر وصل کردی یه جورایی اشتباهه!
توي عکس سوم، از کناره هاي اتصالي که به کف تاپ فيلتر وصل شده بود خروجي آب داشت و به همين دليل نوار تفلون پيچيدم تا آب بندي بشه.
شما شلنگ رو بیار بالاتر و از سوراخ تلق(جلد روی فیلتر) بذار آب بریزه... حالا از سوراخ کناری(همونجایی که فعلا شلنگت رو وصل کردی) یه شلنگ کوتاه به سمت تانک روانه کن.
اینطوری اولا به خاطر اینکه آب مستقیم و از بالا وارد فیلتر میشه، کنترلش راحتتره و در صورتیکه فشار پمپ زیاد باشه اب به بیرون ریخته نمیشه ثانیا حتی اگه سرریز کنه هم بی سر و صدا وارد تانک میشه
اگه شستیش و بوی نفت نمیده، مشکلی نخواهد داشت.
در ضمن بخاطر ريزش آب از ارتفاع و سرو صدا و نيز امکان برخورد قطرات آب به هالوژن از شيلنگ استفاده کردم.!!!!!!!شيلنگ آب که مشکلي نداره
فقط محتویات داخل فیلتر رو مناسب حجم فیلتر انتخاب کن. اگه پشم فیلتر رو هم قبل از سرامیک بذاری یه حسن تلقی میشه. واسه خاطر اینکه اگه فیلتر رو خاموش کنی. این پشم برای مدتی در خودش اب نگه داشته و نمیذاره سرامیک خشک بشه.
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
http://www.apbaquaterrarium.com/nasbe%20top%20filtere%20atman.htm
موفق باشید ، پرهام.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
مطمن شید که ابو به خوبی رد میکنه بعد خبر بدید.
من 3 ماهی میشه که تاپ فیلترمو طوری که اقای محمد فر گفتن چیدم و مشکلی ندارم و فقط هر هفته پشم شیشه رو عوض میکنم و هر 2 هفته ابو سیفون میکنم :
maria alexio- دوست گفتگوی لاک پشتی
توی این مدلی که شما می گید، چه جوری می شه شلنگ را ثابت کرد؟ در حالیکه از بغل شلنگ ثابت می شه.
و فکر کنم عرض تراریوم ایشون اندازه طول تاپ فیلتر نیست.
به نظر من اتصالها درسته، و وجود یک خروجی به ازای یک ورودی منطقی هست. باید دید کجا این مسیر خروجی مسدود می شه.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
مقدار آب ورودي با خروجي برابر نيست!
فکر مي کنم سراميک زيادي استفده کردم، به همين دليل جريان خروجي رو کند کرده و آب سرريز مي شه!!!!!!!
اگه شمام موافقيد برم سراميک رو کمتر کنم!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
ولي سوال برام بوجود آورد:
#الياف فيلتر من با اونيکه شما توي لينک گذاشتيد متفاوته.
چه مقدار از اليافي کا دارم رو استفاده کنم؟
#من تمام اون سراميکايي که توي عکس نشون دادم رو استفده کردم.
شما هم فکر مي کنيد که همين باعث کندي خروجي آب و سرريز اون شده؟
من به هیچ عنوان فکر نمی کنم که بیوشرمیک ها باعث کندی جریان آب بشه! و خللی ایجاد کنه! بیوسرامیک هر چقدر بیشتر باشه بهتره!
علت کنید شدن جریان آب شلنگی است که شمت به خروجی قسمت تثفسه تاپ فیلترتون وصل کردید! اون رو باز کنید و به جای تون ازز لوله پلیکا ، اونم نه به بلندی تا پایین تانک ، فقط چند سانتی متر بلند تر استفاده کنید (چون فکر کردم به خاطر صدا ندادن این کار رو کردید) و با اصلا خیچ چیز به خروجی تثفیه آب وصل نکنید! مشکل شما 100% حل می شه! موفق باشید ، پرهام.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
» راهنمايی برای تکميل اجزای تراريوم (فيلتر،خشکی و سيفون)