چند سوال در مورد تجهیزات تراریوم
چند سوال در مورد تجهیزات تراریوم
من نسبت به آکواریوم تازه کار هستم. چند تا سوال دارم که ممنون می شم جواب راهنماییم کنید:
1- دستگاه فیلتر آیا بایستی کاملا در آب قرار بگیره؟ یعنی سیمها که در آب قرار می گیره مشکلی پیش نمیاد؟ اگر قرار نگیره چی می شه؟ آیا رو کارکردش تاثیر داره؟
2- ارتفاع فیلتر از کف آکواریم چقدر باید باشه؟
3- من یک لاک پشت گوش قرمز نوزاد دارم که وقتی فیلتر کار می کنه جریان آب اونا به جهات مختلف می بره بهمین خاطر و اینکه خیلی آب رو نمی تونه کثیف کنه, فیلتر حدودا 40 دقیقه در روز کار می کنه. به نظرتون مشکلی پیش نمیاد؟
3- زغال اکتیو گرفتم ولی داخل فیلتر نگذاشتم. نقش ذغال اکتیو چیه؟
5- آیا دمنده اکسیژن هم برای تراریوم نیازه؟
6- - چند وقت به چند وقت آب تراریوم باید عوض شه؟
7- این حجم آب را چه جوری می شه عوض کرد؟
8-لطفا راهنمایی کنید چگونه عکس تراریوم ابداعیم رو بذارم چون از لینک iamge بالا استفاده کردم اما جواب نداد.
ممنون
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
رد: چند سوال در مورد تجهیزات تراریوم
2: هر چه فیلترهای درون آبی به کف نزدیک تر باشند ، بهتر جمع آوری می کنند ، ولی توجه کنید هر چه پایین تر باشد ، قدرتش هم کمتر می شه ، پس یا توجه به قدرن ، باید به کف نزدیک با دور شود.
3: فعلا خوبه.
4: لینک مقابل رو ببنید: وبلاگ تراریوم
5: دمنده اکسیژن منظورتون پمپ هوا هست؟ برای لاک پشت ها نه ، وای برای بالا بردم سطح اکسیژن محلول در آب برای باکتری خای مفید بیوفیلتر ها مناسبه ، البته شما که اگه اشتباه نکنم بیوفیلتر ندارید.
6و7 : هر هفته یک چهارم رو تز کف با سیفون(سنگریزه شوی)(شن شوی) تخلیه کرده و با آب بدون کلر(24 ساعت از قبل مانده) جایگزین کنید.
8: https://lakposhtha.forumfa.net/forum-f2/topic-t12.htm
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
» سوال در مورد غذا
» تراریوم درست کردم ولی سوال دارم
» یک سوال در مورد آفتاب و UVB
» سوال در مورد تخم گذاری