حمیده خیرآبادی هنرمند پیشکسوت درگذشت
حمیده خیرآبادی هنرمند پیشکسوت درگذشت
حمیده (نادره) خیرآبادی، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون، شامگاه دوشنبه (۳۰ فروردین ماه) در سن ۸۶ سالگی درگذشت.
پیکر این هنرمند، امروز سهشنبه به خواست خود، در مقبره خانوادگی در بهشت زهرای تهران به خاک سپرده شد.
داود رشیدی، رئیس انجمن بازیگران سینمای ایران به خبرگزاری ایلنا گفت که ثریا قاسمی و خانواده خیرآبادی علاقهمند بودند که وی در مقبره خانوادگیشان به خاک سپرده شود.
آقای رشیدی افزود: «خانواده ایشان ترجیح دادند که این مراسم در سکوت و آرامش و به دور از فضای رسانهای برگزار شود.»
خیرآبادی در سال ۱۳۰۳ بدنیا آمد و فعالیت در تئاتر را از سال ۱۳۲۶ آغاز کرد. وی در سال ۱۳۳۲ با بازی در فیلم «میهنپرست» قدم به دنیای سینما گذاشت.
«پدرسالار»، «خانه سبز» و «همه فرزندان من» از جمله مجموعههای تلویزیونی هستند که این هنرمند در آنها به ایفای نقش پرداخته است.
وی از جمله بازیگران پرکار سینمای ایران بود و در آثار کارگردانان بزرگی از جمله داریوش مهرجویی، مسعود کیمیایی، تهمینه میلانی، علی حاتمی و اکبر خواجویی بازی کرد.
«امیر ارسلان نامدار»، «خروس بیمحل»، «عروس فرنگی»، «ترانههای روستایی»، «سه کارآگاه خصوصی»، «الماس ۳۳»، «علی بیغم»، «رضا موتوری»، «طوقی»، «دزد و پاسبان»، «کاکو»، «بابا شمل»، «کافر»، «شیر تو شیر»، «اجارهنشینها»، «خانه ابری»، «ریحانه»، «مادر»، «شب بیستونهم»، «بچهها طلاق» و «بازیگر» از جمله آثار سینمایی هستند که حمیده خیرآبادی در آنها حضور داشت.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
رد: حمیده خیرآبادی هنرمند پیشکسوت درگذشت
من عاشق بازيشون تو فيلم اجاره نشينها بودم
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
خدا رحمتشون کنه.
:[-o<:
hengameh- همکار گفتگوی لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
» یک هنرمند وتنه های درخت ها
» رویاهای یک مادر هنرمند و کودکش
» نقاشیهای سورئالیست این هنرمند را حتما ببینید!
» «كيومرث ملك مطيعي» درگذشت