گفتگوی لاک پشتی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

پریدن لاکپشت توی اب!

5 مشترك

پریدن لاکپشت توی اب! Empty پریدن لاکپشت توی اب!

پست من طرف Farshad.roger 4/16/2010, 06:50

با سلام...من هر سوالی دارم متاسفانه در تاپیکی قبل نیست مجبورم تاپیک بازکنم شرمنده!
چند وقته وقتی لاکی میره تو خشکی افتاب بگیره من توی اتاق تا وقتی نشستم که هیچی اما بعضی وقتا که پا میشم سریع...یهو از تو خشکی خیلی شدید میپره تو اب ناراحت و اب به همه جا میپاشه ک نگران شدم حتی فلورسنت بترکه! اولا که این خطر نداره برای لاکی اینجوری یهو میره تو اب؟ 2- چکار کنم این اتفاق نیوفته... خیلی خوشحال راه نرم؟
Farshad.roger
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

پریدن لاکپشت توی اب! Empty رد: پریدن لاکپشت توی اب!

پست من طرف Ronia 4/16/2010, 07:03

برای لاک پشت خطری نداره احتمالاً می ترسه که اینجوری می پره تو آب. اما برای فلورسنت خطر داره اگه می تونین فلورسنت رو از آب بیشتر فاصله بدین. یا اینکه تراریوم رو جایی بگذارین که لاک پشت استرس کمتری داشته باشه
Ronia
Ronia
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف پریا 4/16/2010, 07:17

لاک پشت های منم همین طوری هستن دقیقا. مال من اگه آروم از پیششون رد بشی ؛ آروم آروم می پرن توی آب !! اگه تند رد بشی ، تند می پرن !!
پریا
پریا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف apb 4/16/2010, 07:39

Farshad.roger عزیز ، نمی شه جلوی این کار رو گرفت! و فلورسنت ممعمولا مشکلی براش پیش نمیاد ، هالوژن که خیلی گرم هست ، مشکل ممکنه براش ایجاد بشه! که برای جلوگیری از اون بهترینک ار استفاده از لامپ های هالوژنی هست که سر مخروط لامپ ، بعد از قسمت روشن شونده ، یه زبق از جنس شیشه دارند! و حتی اگه آب بپاشه به اون طلق می شینه و به خود لاکپ نمی خوره! اکثرا لاکپ های هالوژن ایرانی و چینی این بهش رو ندارند! ولی مارکم های خوب دارند! موفق باشید ، پرهام.
apb
apb
کاربر باتجربه لاک پشتی
کاربر باتجربه لاک پشتی

پست من طرف فریده 4/16/2010, 13:10

متاسفانه کول و برایان و میشل هم همین کار رو می کنن. اما کلوئی و مندی و هارلی و پیتر و مانیکا وقتی من رو می بینن هیچ عکس العملی انجام نمی دن. فکر کنم به خاطر اینکه کوچیکن احساس خطر می کنن. باید دید از چی ترسیدن که این کار رو می کنن. پیتر کوچکترین عضو خانواده لاک پشتهاست و 3 سانتیه اما اصلاً توی آب نمی پره
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة