شستن لاکِ لاک پشت با نمک؟
شستن لاکِ لاک پشت با نمک؟
من دو تا لاک پشت برکه ای خزری رو به طور اتفاقی از کنار خیابون خریدم. فروشنده هرچی درباره نگهداریش گفت اشتباه بود. اما از یه مغازه آکواریومی اطلاعات گرفتم گفت دماشون باید 31 باشه، آب هم کلر داشته باشه یا نه مهم نیست.بهم نمک داد گفت هم لاکشون رو با نمک بشور هم بریز تو آب. می خواستم ببینم با توجه به اینکه اطلاعاتش زیاد دقیق نبوده این کار رو باز انجام بدم یا نه؟ من الان یک ماهه این لاک پشتا رو دارم و وضع تغذیشون هم خوبه فقط یکیشون یه بار یه دونه ی سفید در اورد اما خوب شد. یه سوال دیگه اینکه کتاب شما لاک پشت های برکه ای رو هم شامل می شه یا فقط درباره ی لاک پشت های گوش قرمزه؟
با تشکر از سایت خوبتون
niloofar-m- کاربر تازه وارد لاک پشتی
رد: شستن لاکِ لاک پشت با نمک؟
خشکی 32
اب 24 ساعت بمونه کلرش بره
ماهی خوراک به عنوان غذای اصلی /کاهو برگ ریحان هویچ و کف دریا برای کلسیوم
برای خشکیشون لامپ هالوژن داشته باشه که دمای خشکی رو 32 برسونه بالای خشکی هم مهتابی بدون کاور باشه که اشعه UV بهشون برسه
این جوری اگر نباشه دیر یا زود مریض میشن
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
لاکش رو با آب نمک نشویید.
اگه چیزی روی لاکش هست که قابل پاک شدنه با آب ولرم و مسواک نرم یا چیزی مشابه اون که به لاک کوچکترین صدمه ای وارد نشه با توجه به این اصل مهم که لاک پشت به هیچ وجه زیر شیر آب قرار نگیره، می تونین تمیزش کنین.
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
معمولا هفته ای یکبار با مسواک میشورمش، اما میبردمش زیر شیر
چه مشکلی ممکنه ایجاد کنه این کار؟؟؟
مروارید خانوم- کاربر خوب لاک پشتی
وای من نمیدونستم لاکی نباید زیر شیر آب قرار بگیره
مروارید خانم عزیز
خوب آب مستقیم شیر هم دمای مطلوب لاک پشت را نداره که ممکنه اذیتش کنه و هم احتمالا کلر داره که به چشمان لاک پشت اسیب می رسونه.
هفته ای یک بار؟؟ آخه چرا؟ چه دلیلی داره، لاک پشتهای من یکسال و نیم هست که توی تراریوم زندگی می کنند اما مشکلی از نظر رسوب آب و غیره روی لاکشون پیدا نکردند.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
اگر بیشتر از این ادامه بدین چشماشون دچار مشکل میشه
توضیحات آن آکواریومی را در کل رها کنید و مطالب نگهداری لاک پشت این فروم را با دقت بخونید لطفا
اگر هم کمکی خواستید ما همگی در خدمتیم :m/:
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
لاکیم از حموم کردن بدش میاد. دیروز هم حین انجام عمل شستشو، برای اولین بار دستمو
گاز گرفت
خیلی هم دردم اومد
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
مروارید جان آب به طور ناخود آگاه و در 99 درصد مواقع می ره توی بینیش و احتمال آسپیره وجود داره و کار خطرناکی هست!وای من نمیدونستم لاکی نباید زیر شیر آب قرار بگیره
چه مشکلی ممکنه ایجاد کنه این کار؟؟؟
نیازی نیست هر هفته لاکش رو تمیز کنین، هر چند ماه یکبار اگر واقعاً نیاز بود. به این شکل که لاک پشت اصلاً توی آب یا زیر شیر آب قرار نگیره
من خودم لاک لاک پشتم رو با آب گرم و گوش پاک کن و پنبه تمیز می کردم.
پنبه رو به آب گرم آغشته و به آرامی روی لاک رو پاک کن. به همین راحتی تمیز می شه
از مسواک و اجسام زبر مثل اون استفاده نکن چون برای لاک لاکپشت مشکلاتی ایجاد می کنه که به این راحتی ها قابل برگشت نیست.
موفق باشی
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
ممنون از راهنماییتون