لاک پشت مهمیز دار من
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: لاک پشتهای زمینی (آشنایی، تغذیه و نگهداری مناسب لاک پشت زمینی)
صفحه 1 از 2 • 1, 2
لاک پشت مهمیز دار من
عکس اول از عباس آقا
عکس دوم
عکس سوم
م
عباس آقا
اين مطلب آخرين بار توسط امیر پیکان در 4/19/2009, 12:42 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
امیر پیکان- کاربر تازه وارد لاک پشتی
رد: لاک پشت مهمیز دار من
شاید خشکی باشه .
نظر قطعی مدیران بدن بهتره من نظرم رو گفتم .
farzadprogram- دوست گفتگوی لاک پشتی
لاکپشت شما یک لاکپشت مهمیزدار است
مشخصات
این لاکپشت دارای کاسه پشتی (Carapas) سخت و محکم، گنبدی شکل و پوشیده از صفحات شاخی بزرگ است. دوایر متحدالمرکزی روی کاسه پشتی وجود دارد که نشانگر رشد نسبی جانور است و اغلب به رنگ قهوهای یا زرد بوده و در مرکز و حاشیه صفحات، نقوش نا مشخصی مشاهده میشود. پاهای این گونه کوتاه و کلفت است و پاهای جلویی تعداد ۵ و پاهای عقبی تعداد ۴ چنگک دارد که پوشیده از پولکهای شاخی میباشد. در سطح پشتی پاهای عقب و جلوی این جانور، یک غده برزگ و مخروطی به شکل مهمیز وجود دارد که به همین جهت این گونه به لاکپشت مهمیزداز مشهور است.
اندازهها
طول آن به طور متوسط ۲۵۰ میلیمتر میباشد ولی اندازههای بزرگتر تا حد ۳۵۰ میلیمتر نیز گزارش شدهاست.
روش زیست
جانور ارام و کندرویی است که در دشتهای خشک و بیحفاظ تپه ماهورها، جنگلها و باغات دیده میشود. در زمستان طی ماههای سرد سال زمستان گذرانی میکند و همراه با گرم شدن هوا مجدداً شروع به فعالیت مینماید.
تغذیه
جانوری گیاهخوار است و در درجه اول از گیاهانی آبدار تغذیه میکنند و بدین وسیله آب مورد نیاز خود را تامین مینمایند. میوههایی مثل انگور و گوجهفرنگی را در صورت فراهم بودن، ترجیح میدهند.
تولید مثل
در اردیبهشت ماه جفتگیری میکنند و بین اواخر خرداد ماه تا واایل تیر ماه در کنار بوتهها به خصوص بوته درمنه، چالههایی حفر کرده و تخمهای خود را به تعداد ۲ تا ۸ عدد در ان میگذارد. طول تخمها ۳۴ تا ۴۳ میلیمتر است و دارای پوستهای گچی و محکم است.
پراکندگی
از این لاک پشت در ایران دو زیر گونه وجود دارد. لاکپشت مهمیزدار غربی که در نیمه غربی ایران پراکنش دارد و لاکپشت مهمیزدار شرقی که در نیمه شرقی ایران نظیر استانهای کرمان، خراسان و سیستانوبلوچستان یافت میشود.
پراکنش جهانی
این گونه در بالکان، کشورهای اطراف مدیترانه، جنوب فرانسه، ایتالیا، آسیای صغیر، سوریه و شمال آفریقا پراکنش دارد.
در صورت نگهداری در خانه استفاده از منبع نور UV بسیار ضروری است. به لامپهای هیتر هم احتیاج دارد. آزمایش جهت کنترل سالمونلوز باید انجام شود
با تشکر
دکتر معماریان
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
چقدر باحاله! من بچه بودم ( 4 سالم بود) بابابزرگم تو باغشون که پر از درخت میوه بود از این لاکی ها داشت!
20 سانت بود و لاکی کلفت و گنبدی و ناخونایی تیز داشت.
همیشه لای جوی کوچیک باغ قایم میشد :;;>:
منم هی بغلش می کردم و زندگی واسش نمیذاشتم....
از میوه هایی که به هر دلیل رو زمین میفتاد و... تغذیه می کرد.
یه روز من برعکس روی زمین گذاشتمش.
اونم نتونست برگرده و خشک شد.....
Koosha_Raisi- دوست گفتگوی لاک پشتی
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
لامپ UVB دارای اشعه های UVB است و لامپ هالوژن برای گرمای مورد نیاز که هر دو باید در محیط این لاک پشت استفاده شوند. به سرما حساس هستند ( به دلیل خون سرد بودن ) و باید در محیط گرم نگهداری شوند. از کاهو و سبزیجات برای تغذیه آن استفاده کنید. پوست اندازی به طور مقطعی برای آنها طبیعی است. فکر می کنم یک یزد به دلیل دما گرم آن در حیاط نیز می توان از آن نگهداری کرد.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
با تشکر اگه جواب اینا رم بدین.
چقدر خوشکله..
منم ازینا میخوام..
کسی جایی تو تهران نمیشناسه یا ندیده که ازین مهمیزدارهای کوچولو بفروشن؟
آب بدنشو هم که دکتر گفت از گیاهان آب دار تامین میکنه.
Podunk- کاربر متوسط لاک پشتی
1. سیب مشکلی ایجاد نمی کند 2. محدودیت غذا خوردن ندارد (هرچقدر میخوره بش بده) 3. حتما برای معاینه و کشت مدفوع برای کنترل از نظر سالمونلا به دامپزشک مراجعه کنید.
با تشکر
فقط کجا یاید ببرمش که آزمایش بشه ؟؟؟؟
معلومه که عیبی نداره.
https://lakposhtha.forumfa.net/forum-f19/topic-t141.htm
با تشکر
دکتر معماریان
اين مطلب آخرين بار توسط Koosha_Raisi در 7/23/2009, 07:35 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
من از رادیو تماس میگیرم و نیاز به کارشناس دارم
لطفا تلفن تماس خود را برایم ایمیل کنید
متشکرم
مجیدئ
ALIRM820@YAHOO.COM
ali820- کاربر تازه وارد لاک پشتی
لاک پشت من از نوع مهمیزداره بزرگه و فکر کنم 70 الی 80 سالی داشته باشه خیلی مهربان و بی آزاره اما
متا سفانه باغچه ای برای نگه داری اون ندارم وحاظرم با یک مهمیز دار کوچک عوض کنم در ضمن سن دقیق لاک پشت ها رو از کجا میشه تشخیص داد؟
ali820- کاربر تازه وارد لاک پشتی
برای عوض کردن لاک پشت با توجه به قوانین بخش واگذاری ، درخواست خودتان را در آن بخش مطرح نمایید.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
چه لاکیه قشنگییییییییی عجب شانسی داری ... از کجا پیداش کردی !!!!
خیلی قشنگه ....
loveghost- کاربر متوسط لاک پشتی
tarane- کاربر تازه وارد لاک پشتی
پشن
Pashan- کاربر تازه وارد لاک پشتی
صفحه 1 از 2 • 1, 2
» کمک برای یافتن لاک پشت خشکی مهمیز دار
» کمک برای یافتن لاک پشت خشکی مهمیز دار
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: لاک پشتهای زمینی (آشنایی، تغذیه و نگهداری مناسب لاک پشت زمینی)