گفتگوی لاک پشتی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

جنين فريز شده بعد از 10 سال متولد شد

+10
شیوا
مروارید خانوم
samir
mahsa
arefkarimzadeh
maryam.m
پریا
Sahra
masi
niloofar20
14 مشترك

جنين فريز شده بعد از 10 سال متولد شد Empty جنين فريز شده بعد از 10 سال متولد شد

پست من طرف niloofar20 4/6/2010, 04:26

عضو مركز باروري و ناباروري استان اصفهان گفت: جنين فريز شده بعد از 10 سال در اصفهان با قرار گرفتن در رحم مادر خويش متولد شد.
سيد اسدالله كلانتري در گفتگو با خبرنگار سلامت افزود: مادري كه 10 سال پيش به روش لقاح آزمايشگاهي دو قلو باردار شده بود يك جنين خود را در مركز باروري و ناباروري اصفهان فريز كرده بود.
وي ادامه داد: بعد از 10 سال مادر خواستار فرزند دوم خود شده بود و جنيني كه براي نخستين بار در كشور 10 سال به صورت فريز در آمده بود (به علت اينكه قابليت تكثير و تقسيم سلولي داشت) در رحم مادر قرار گرفت و قبل از عيد فرزند دوم خود را متولد كرد.
عضو مركز باروري و ناباروري استان اصفهان با بيان اينكه حداقل مدتي كه يك جنين فريز شده در ايران تنها چهار سال فريز شده است، افزود: براي نخستين بار است كه يك جنين فريز شده با سابقه 10 ساله به رحم مادر منتقل شد.
وي اظهار داشت: در بارداري‌هاي مصنوعي كه 10 تا 20 تخمك بارور مي‌شود، تنها يك الي دو تخمك به رحم مادر منتقل و مابقي فريز مي‌شود كه هم‌اكنون بيش از 4 تا 5 هزار جنين فريز شده در مركز باروري و ناباروري استان اصفهان داريم.
كلانتري ادامه داد: هر جنين فريز شده داراي هشت سلول است كه اگر در 50 درصد از موارد سلول‌ها مرده باشد از انتقال آن به رحم مادر جلوگيري مي‌كنيم.
وي با اشاره به اينكه احتمال ايجاد عارضه براي اين جنين در كودكي و بزرگسالي كم است، اضافه كرد: به تازگي در انگلستان جنيني كه 10 سال فريز شده باشد، اجازه انتقال به رحم مادر را دارد.
كلانتري اضافه کرد: جنين‌هاي فريز شده در گذشته تنها در 60 درصد از موارد شانس برگشت داشتند، اما اين در حالي است كه از سه سال گذشته به روش انجماد شيشه‌اي كه جزو روش انجماد سريع است احتمال برگشت جنين فريز شده به 90 درصد بر مي‌گردد.
وي با اظهار اينكه جنين‌هاي فريز شده در درجه منهاي 190 فريز مي‌شوند كه در اين درجه از سرما هيچ نوع فعاليت بيولوژيكي انجام نمي گيرد و هيچ اتفاقي براي جنين حادث نمي‌شود، افزود: زماني كه انتقال تخمك به رحم مادر سبب ايجاد مشكل يا بيماري براي مادر شود و عوارض هيپر استيموليشن به دنبال داشته باشد يا در صورتي كه مادر مبتلا به يك بيماري سخت باشد، جنين فريز و بعد از رفع مشكل به رحم منتقل مي‌شود.

منبع: [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
niloofar20
niloofar20
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

جنين فريز شده بعد از 10 سال متولد شد Empty رد: جنين فريز شده بعد از 10 سال متولد شد

پست من طرف masi 4/6/2010, 05:08

حالا اولي ميتوني يه كپي از خودشو تو سايز كوچيكتر ببينه. خیلی خوشحال
masi
masi
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

جنين فريز شده بعد از 10 سال متولد شد Empty رد: جنين فريز شده بعد از 10 سال متولد شد

پست من طرف Sahra 4/6/2010, 07:57

من توی تلویزیون خبرش را دیدم. برادر بزرگه نوزاد را بغل کرده بود. لبخند
Sahra
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف پریا 4/6/2010, 08:01

چه جالب ! نشنیده بودم این خبر رو !
پریا
پریا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف maryam.m 4/6/2010, 09:04

آخی!!! منم دیدم تو تلویزیون رز اون صحنه ای که صحرا جون گفت، فوق العاده بود عشق
maryam.m
maryam.m
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف arefkarimzadeh 4/6/2010, 10:29

با سلام

خیلی جالب است فقط در یک کلام ایول
arefkarimzadeh
arefkarimzadeh
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف mahsa 4/6/2010, 15:24

دوقلو ها با 10 سال اختلاف سن
mahsa
mahsa
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف samir 4/6/2010, 15:28

حالا این مطالعاتشون به چه دردی می خوره؟

مثلا من شنیده بودم که بانک بند ناف دارند درست می کنند که برای درمان خیلی از بیماریها می تونه در آینده مفید باشه چون ازش سلول بنیادی می گیرند. ولی فریز کردن جنین به چه دردی می خوره؟
samir
samir
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف مروارید خانوم 4/6/2010, 16:43

عجب!
مروارید خانوم
مروارید خانوم
کاربر خوب لاک پشتی
کاربر خوب لاک پشتی

پست من طرف Sahra 4/7/2010, 02:48

حالا این مطالعاتشون به چه دردی می خوره؟

سمیرا جان

بعضی ها به دلایلی نمیتونند وقتی حامله می شوند آن بچه را نگهداری و به دنیا بیارند.
مثلا در زمان بیماری یا به علت خوردن دارو یا شیمی درمانی یا حتی به علت مسافرت یا مشکلات شخصی که امکان بچه دار شدن در آن زمان را ندارند.
پس جنین فریز میشه و مادر زمانی که آمادگی داشته باشه دوباره کشت در رحم میشه و جنین رشد پیدا کرده و زایمان انجام میشه.
Sahra
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف شیوا 4/7/2010, 06:17

متفکر: جل الخالق...همه چی فریزری میشه!
شیوا
شیوا
مدیر گفتگوی لاک پشتی
مدیر گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Ronia 4/7/2010, 07:13

اگه اون جنین اصلاً آدم درسته نشه و به دنیا نیاد چی می شه؟
نیرو، هزینه، دانش و زمان رو صرف اونهایی کنند که تو دنیا هستند و از بیماری ها در شرف نابودی!
Ronia
Ronia
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف mahsa 4/7/2010, 13:50

آخی رونیا جون خوب اونم گناه داره.میخواد به دنیا بیاد.مامان باباشم دلشون نی نی میخواد
mahsa
mahsa
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 4/8/2010, 05:58

باید در آینده دید وضعیت جسمی اون به چه شکلی خواهد بود و آیا مانند نوزادان دیگه خواهد بود یا بیماری و عارضه هایی براش پیش میاد یانه. امیدوارم مشکلی براش پیش نیاد چون مادرش خیلی ضربه می خوره
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف Samantha 4/8/2010, 06:11

چه جالب متفکر:
Samantha
Samantha
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Sahra 4/8/2010, 07:18

تخقیق و اکتشاف در هر زمینه ای با ارزشه اشاره
Sahra
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Innocent 8/27/2010, 07:17

اگه بچه ناقص بشه و یه عمر زجر بکشه چی؟؟ تعجب
Innocent
Innocent
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة