چنگیز ،شنگول و منگول
چنگیز ،شنگول و منگول
این چنگیزه
اینم شنگول و منگول
سیروس
اين مطلب آخرين بار توسط leopard در 4/6/2010, 07:51 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
leopard- کاربر متوسط لاک پشتی
رد: چنگیز ،شنگول و منگول
اين مطلب آخرين بار توسط leopard در 4/6/2010, 06:43 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
خوش آمدید
اگه ممکنه این عکس ها را کوچکتر کنید
ببخشید که من جواب میدم.
شما 1 لاکپشت زمینی (روسی) و دو لاکپشت نیمه آبزی دارید
نژاد نیمه آبزی ها از نوع بومی ایران بنام برکه ای خزری است. لطفا شرایط نگهداری و تغذیه شان را توضیح دهید
اين مطلب آخرين بار توسط maryam.m در 4/5/2010, 10:24 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
اين مطلب آخرين بار توسط leopard در 4/6/2010, 06:43 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
کلی صبر کردیم عکس بیاد و زیارتشون کنیم ولی همه کله ها که تو رفته.
چیکارشون کردین همه یک ژست را بگیرن؟
خیلی خوشگلن.
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
خیلی نازن
اما جالب است این خزری هاچقدر شبیه گوش قرمز است
arefkarimzadeh- دوست گفتگوی لاک پشتی
خیلی شبیه هستند. اما اگر دقت کنید رنگ چشمها و خطوط روی بدنشان با هم خیلی فرق میکنه :cheers:
صورت خزری ها هم نسبت به گوش قرمز ها، کشیده تر است
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
آقا سیروس این لاک پشت های خزری که دارید با ارزش تر از طلا هستند. تنها گونه ی بومی لاک پشت ایرانی که هیچ کجای دنیا مثل اونها نیست
من شنیدم که این لاک پشت ها رو توی شیراز به وفور از طبیعت جدا می کنند و می فروشند و با این کار روز به روز خطر از بین رفتنشون رو بیشتر می کنند
پس با فراهم کردن شرایط نگهداری مناسب و حساب شده مراقب این لاک پشتهای دوست داشتنی باشین :\m/:
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
به امید روزی که طبیعت ایران حفظ بشه
سیروس از شیراز
کاش با شما زودتر آشنا می شدیم . تا با کمک شما کمی از برگه های راهنمای نگهداری از لاک پشتهای نیمه آبزی را بین فروشندگان لاک پشتهای مظلوم خزری پخش می کردیم. اینطوری خریداران با گرفتن برگه ها با نحوه نگهداریو تغذیه لاک پشت ها آشنا می شدند.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
خطر انقراض!!!!!
من در این مورد نظر دیگه ای داشتم و آن این بود:
مابا یک بودجه اقدام به خرید تعداد زیادی از لاکپشتهای بومی کنیم و پس از جمع آوری به محیط طبیعیشون برمی گردونیم تا از انقراض این لاکپشتها در طبیعت جلوگیری به عمل بیاد و یا حد اقل این واقعه ناگوار را چند سال به جلو ببریم.همون جور که میدونید چون لاکپشتها قیمت زیادی ندارن هرکی در اینجا میتونه تعدادی خریده و آزاد کنه.خواهشمندم در اینباره نظر بدین!
:
سیروس
چون این هارو توایران میشه ازاد کرد بهترین کار است خریدن وازاد کردن
قیمتشان چند است
arefkarimzadeh- دوست گفتگوی لاک پشتی
اینارو(خزری ها) تو شیراز میفروختن 3000تومان!البته چون اینا ماله دریاچه بختگانه امکان داره تو شیراز ارزون تر از جاهای دیگه باشه.البته من از وضعیت تبریز یا جاهای دیگه خبری ندارم!من خودم 2تا که دارم چون کوچیکن احتمالاسال دیگه آزادشون میکنم!و الان میرم دنبال جایی که بفروشن. :m/:
سیروس
چه جالب مال کشور خودمونه :;;>:
اقا سیروس لاکی هات خیلی ترسو و نازن
سارا س- دوست گفتگوی لاک پشتی
چشماتون قشنگ میبینه!
اون چنگیز اطلا ترسو نیست بر عکس رامه متاسفانه در اون لحظه خواب بود!
ولی خزریا میترسن lol
سیروس
من در این مورد نظر دیگه ای داشتم و آن این بود:
مابا یک بودجه اقدام به خرید تعداد زیادی از لاکپشتهای بومی کنیم و پس از جمع آوری به محیط طبیعیشون برمی گردونیم تا از انقراض این لاکپشتها در طبیعت جلوگیری به عمل بیاد و یا حد اقل این واقعه ناگوار را چند سال به جلو ببریم.همون جور که میدونید چون لاکپشتها قیمت زیادی ندارن هرکی در اینجا میتونه تعدادی خریده و آزاد کنه.خواهشمندم در اینباره نظر بدین!
دوست من، این کار درستی نیست. چون لاک پشتهایی که در اسارت عادت به راحت پیدا کردن غذا می کنند و در صورت رهاسازی به مشکل برمی خورند، چون یادنگرفتندشکار کنند و با شرایط محیط وفق پیدا کنند. چون همیشه دمای مطلوب براشون محیا بوده و مثلا حتی خواب زمستانی را هم تجربه نکردند.
این کار اشتباه هست. از ابتدانباید گرفته بشوند. ضمن اینکه خریداری از فروشندگان حز جاری کردن سود به جیب آنها فایده ای ندارد و باعث تشویق اونها برای ادامه شکار و فروش لاک پشتها می شود.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
1-این لاکی ها در اثارت به دنیا نیامدن بلکه شانس نداشتن و گرفتار شدن!
2-این لاکی ها هنوز کوچیکن و میتونن خودشونو وفق بدن!
3-این ذخیره ی ژنتیکی کشورمون رو حفظ میکنه
4-اگر فقط 6 تا از 10 لاکی آزاد شده بتونن در طبیعت زندگی کنن بازم 6تا از خطر دور شدن
ما با این کار جمعیت طبیعی آن ها رو از خطر نابودی نجات میدیم...
آیا این ارزش نداره که یک روز بتونیم این هارو به نسل بعد هم نشون بدیم؟؟؟؟؟؟ آیا دیدی چه به سر ببر ایرانی اومد؟؟؟
با تشکر
سیروس
نظر خودتونو در این باره بگین
سیروس
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
دوباره میگرنشون متاسفانه.
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی