عکس های مارکی من
صفحه 9 از 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
رد: عکس های مارکی من
به آقای دکتر گفتم که از این صدفها هم بهش دادم نکنه از اینها ناراحتی گرفته. برای همین دوباره اون عکس قدیمی را اینجا میگذارم شاید ایشون ببینند.البته قدیم یکبار خورده بود و مشکلی پیدا نکرد.
راستی یادم رفت به آقای دکتر بگم که یبوست هم گرفته.
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
اگه می تونین تکه های کوچیک غذا رو بهش بدین اگه زخم بوده باشه شاید بتونه بخوره
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
شمال توی محیط باز نبوده؟ شاید سنگریزه ای چیزی خورده توی دهنش مونده. یا شاید محیطی که بوده دمای مناسب نداشته اذیت شده الان علائمش پیدا شده.
امیدوارم زودتر دکتر معاینه اش کنند و بهبودی پیدا کنه.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
ایشالا که زود خوب میشه و دوباره با لذت ماهی هاشو میخوره :;;>:
maria alexio- دوست گفتگوی لاک پشتی
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 2/22/2010, 13:02 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
عکس صدفی که گذاشتید متاسفانه من نمودونم چیه و می توانند stomatitis ایجاد کند یا نه ولی علائمی که می گید به این مشکل شبیه است ولی نچندان شدید چون علائم دهانی که از شما پرسیدم را نداشت.
در حال حاضر وضعیتش چطور است؟ اگر بدتر شده حتما بازهم با من تماس بگیرید تا تلفنی دارو تجویز کنم ولی در غیر این صورت صبر کنید معاینه بشود بهتر است چون نمی خواهم چشم بسته تشخیص بدهم.
امیدوارم مارکی زود زود خوب بشود.
با درود
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
وای چقدر مارکی طرفدار داره
از توجه دوستان خوبم آقا پرهام فریده خانم و maria alexio و سمیرای عزیز ممنونم
رونیا جان به کوچکی غذا ربطی نداره . اگر یکبار یک ماهی را گاز بگیره و تف کنه دیگه بعدی را میترسه بگیره.
آقای دکتر مارکی قبلا هم از این صدف که برای تزئئن گذاشته بودم با علاقه شدید خورده بود. تمامش را خرد میکنه و میخوره. قبلا مشکلی ایجاد نکرده بود جز اینکه همه را کم کم دفع کرد و الانم همینطور.
البته جمعه قبل از اینکه اینو بخوره غذا نمیخورد و چون دیدم نمیخوره از اینها دادم که خیلی دوست داره اما فقط همان روز و دیگه ندادم.
اما یبوستش مال تقریبا 5-6 روز پیشه و هنوز هم همینطوره.فقط صدف ها کم کم میان بیرون ( معذرت میخوام مدفوع کمی هم که میکنه کاملا کرم رنگ و داخلش رشته ای است بازم معذرت)
دمای خشکی و آبش را هم بالا بردم. تو خشکی 2 تا لامپ گذاشتم. و از صبح تا حدود 5 تو خشکی بود. آوردمش بیرون و از ماهی هایی که تو ظرف کم عمق یکبار مصرف ریختم 2 تا را خورد. یک گاز هم از کف دریا خورد.
تحرکش هم فعلا خیلی خوبه .
باز هم توی آبش که گذاشتم ماهی های بیچاره را گاز میگیره و کمی مزه میکنه و بعد تف میکنه.
داخل دهانش را سعی کردم موقع خوردن ببینم. چیز خاصی متوجه نشدم.
کلا چیز زیادی نخورده. ولی فکر میکنم مشکلش به یبوستش ربط داشته باشه.
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
مارکی خیلی بهتر شده و امروز ماهی بیشتری خورده. خودم دیدم ماهی را که خورد قورت داد و تف نکرد. چند تا تکه کوچیک کف دریا هم از دستم گرفت.اما به نظر میاد هنوز از درد یا نارحتی دهنش موقع خوردن غذا میترسه.
به هر خال خیلی ممنون از راهنمایی های شما.بتونم هفته دیگه میارمش چکاپ.
از کمک آقای دکتر و بقیه دوستان ممنون.
اینم عکس امشبش. حیوونی یکمی لاغر شده.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
خیلی خوشحالم که مارکی حالش خوب شده. احتمالا مثل آدمها که وقتی سفر می روند ممکن تحت تاثیر آب وهوا یک مقدار حالشون تغییر کنه، مارکی هم به قول معروف آب به آب شده بوده.
اما من ناچارم در سفر طولانی با خودم ببرمش.
همیشه بعد از رسیدن به هر طرف کمی بی میلی به غذا و ناراحتی داشت بعد یک روز خوب میشد ولی ایندفعه فرق داشت. معلوم بود دهنش مشکلی داره چون گاز میزد ولی نمیتونست قورت بده و تف می کرد.
احتمال میدم اون صدف هم بی تقصیر نبود .اما با راهنمایی آقای دکتر 2 روزه خوب شد.
باید در خوراکش دقت بیشتری بکنم.
مطلب هرمی شدن را که خوندم به نظرم اومد که مارکی هم برجستگی و کنگره شدن لبه های لاکش زیاد شده. با عکسهای چند ماه پیش مقایسه کردم دیدم واقعا لاکش عوض شده. حالا میخوام این عکس جدیدش را بگذارم . آیا به نظر شما هم مشکل داره؟
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
کدام بالا؟منظورت ای برجستگیهای روی لاکشه یا لبه های کنگره شده اش؟
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
ونمیدونی چقدر دلم واسش تنگ شده !!
یه زمانی قرار بود عروسم بشه :s/:
senior عزیز
من و مارکی هم هنوز یاد فریبرز میکنیم.
آوردم خونه و شروع کردم مرده ها را جدا کردن که بگذارم فریزر و میریختم روی یک کیسه نایلون.مارکی را هم گذاشتم بیرون قدم زنی روزانه.
خانم دید عجب چیزی گیرش اومده .
هی میرفت یک ماهی بر میداشت و با خودش راه میبرد و تو آب میگذاشت میخورد. چند تا هم با دست دادم. این چرا سیر نمیشه بابا؟
اینم تصاویر این صحنه فراموش نشدنی برای مارکی
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
حالا آقای دکتر مجوز خوردن بدون محدودیت ماهی خوراک را دادن این باید اینهمه بخوره؟ میترسم امشب رودل کنه.
ولی صحراجان فکر ما رو هم می کردید، حالا ما واسه تعطیلات از کجا ماهی خوراک تهیه کنیم؟
صفحه 9 از 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14