عکس های مارکی من
صفحه 7 از 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
رد: عکس های مارکی من
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
منظورم از اینکه بزرگ شده نه اینکه مشکلی داره. به نظرم جاش کوچیکه براش.
مارکی ماهی زنده میخوره شاید 20 تا در روز. البته ماهی های خیلی ریز.کف دریا حتی بیشتر از ماهی دوست داره و میخوره. تا حالا به هیچ پلتی هم لب نزده (وگرنه کار من خیلی راحت تر بود)
اما متاسفانه سبزیجات نمیخوره. فقط گاهی کاهو یا ریحان را گاز میزنه و تف میکنه.
لامپ فلورسنت و گرمایی هم صبح که از خواب پا میشه روشن و شب که باید بخوابه خاموش میشه.
به نظر شما دفرمه شده لاکش؟! :
اون مدتی که آقای دکتر زحمت کشیده بودند و نگهش داشته بودند. گفتند سالمه و مشکلی نداره فقط خیلی بیش از اندازه پر خور و شکموست.
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
بعلاوه هم خوراکش خیلی زیاد شده هم دفع و کثیف کاریش. نمیدانم باید چیکار کنم.اگرم بخوام واگذارش کنم خیلی بهش عادت کردم.حالا تا ببینیم چی میشه.
مرسی کوشا جان. دلمون برات تنگ شده بود.
اتفاقا دارم روی طرح تراریوم و تاپ فیلتر شما در فروم مطالعه می کنم.شاید دست به کار شدیم.
زیاد به نظرم عکس مسابقه ای نیومدند.شاید عکسهای بهتری گرفتم اونوقت میگذارم.
حالا چندتای دیگه را میگذارم.
تراریومش 50 در 23 با ارتفاع 30 است.
اما روزی چند بار میاریمش بیرون که هم قدم بزنه هم توی یک تشت پر آب کمی بازی کنه و غذاشو بخوره.
هنوز دارم فکر می کنم خودم آکواریومش را بسازم یا سفارش بدم برام بسازند و بقیه چیزهاش را بخرم و نصب کنم.
اما یک مشکلی دارم.
مارکی همیشه در آب کم عمق بوده و خوابیده به طوری که بتونه سرش را بالای آب ببره و نفس بگیره. برای همین نتونستم فیلتر بگذارم. من هیچوقت مدت طولانی نگذاشتم توی آب پر عمق فقط جهت تفنن و بازیش .
طرح تراریوم شما و خیلی ها عمق آب زیاده . آیا لاک پشت های شما در خشکی میخوابند؟ آیا میتونم آبش را یکهو زیاد کنم؟ اذیت نشه.
اتفاقا من با عکسهای مارکی برام سوال شده بود که آیا مارکی همیشه آبش کم عمقه؟ عزیزم به نظر من این جانداران در خلقتشان توانایی شنا در آب را دارند. ضمن اینکه شیرجه رفتن و زیرآبی رفتنشون واقعا تماشایی هست. به نظر من این نعمت را ازش محروم نکن. شما که این همه بهش می رسید، بذارید شرایط آبش هم شبیه شرایط طبیعت باشد. ضمنا لاک پشت من جهت اطلاع همیشه توی آب می خوابه. بصورت ایستاده و فقط پاشو به فیلتر گیر می ده.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
جدی یعنی ایستاده میخوابه؟اینطوری راحته؟
دارم سعی می کنم تراریومی براش بسازم که هم بخش عمیق داشته باشه هم کم عمق برای خوابیدنش.
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
مارکی عادت داره در طول روز مدت ها در حالیکه دست و پاش را تو میبره و فقط روی لاکشه بشینه و بیرون را تماشا کنه و این در حالیه که میتونه سرش را بالای آب هم بیاره. به گمانم طرح خوبی به فکرم رسیده که باید تصاویرش را بکشم و با راهنمایی آقا پرهام و شما دوستان دست به کار بشم. چون طرح با اجرا خیلی تفاوت خواهد داشت.
به هر حال ممنون.
صفحه 7 از 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14