دکتر کجایید ؟
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: بیماریهای لاک پشت، درمان و روشهای جلوگیری از بیماری لاک پشت :: تجربه و سوالات نگهداری از لاک پشت بیمار
صفحه 2 از 3 • 1, 2, 3
رد: دکتر کجایید ؟
بتادین 10% به هیچ عنوان در شرایطی که بتادین برای لاکپشت توصیه می شود حتما باید با Normal sailineرقیق شده و 1% باشد.
با تشکر
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
اونم آفتابه دیگه! روزی 1 تا 1 و نیم ساعت می برمش بیرون......بده؟
Koosha_Raisi- دوست گفتگوی لاک پشتی
با تشکر فراوان
فقط آقای دکتر متاسفانه متاسفانه خیلی ببخشید....بابای من اعضای ای نفروم و مخصوصا شما رو قبول نداره......اما من کاملا شما رو قبول دارم و می دونم که فرد متخصص و با سوادی هستید....
ازتون خواهش می کنم در مورد تراریوم....غذا ها و لامپ ها و همه ی اینا باهاش صحبت کنید.....
خیلی ممنون آقای دکتر! ( گریه خوشحالی)
Koosha_Raisi- دوست گفتگوی لاک پشتی
خيلي خوشحالم كه اينجا خيلي با حوصله و دقيق به سوالات پاسخ داده ميشه . متشكرم
جناب دكتر Normal sailine رو بايد از داروخانه تهيه كرد ؟
با تشكر
pareparvaz51- کاربر خوب لاک پشتی
بله، به نام سرم شستشو معروف می باشد
موفق باشید
امروز لاکی رو بردم پیش آقای دکتر میلانی ، ایشون معاینه کردند و گفتند شکستگی و نرمی لاک داشته ولی به موقع نجات پیدا کرده و الان خوب شده اما هنوز نیاز به پروتئین و ویتامین ب1 داره با رژیم غذایی مناسب و استفاده از مکمل های غذایی گفتند مشکل میتونه رفع بشه ، عفونت پوستی هم خدا رو شکر نداشته. :[-o<: برای ضعف در حرکت کردن هم گفتند به مرور زمان خوب میشه.
خیلی خوشحالم که تونستم لاکی رو نجات بدم . :\s/:
از شما و آقای دکتر میلانی هم واقعا ممنونم.
لاکی ها هم از حضور شما تشکر میکنند.
rain- کاربر خوب لاک پشتی
من 2 ماهه يك لاكپشت گرفتم،بهش غذاي مخصوص لاك پشت ميدم ،متاسفانه با شرايط نگهداريش خيلي آشنا نبودم وقتي مطالبو خوندم متوجه شدم شرايط نگهداريش خوب نبود
حدود 2،3 هفته ميشه كه بيحاله و همش ميخوابه! كم غذا مي خوره ، و يكسري لكه قهوه اي كنار چشمش،رو دمش،روي پاش و پايين لبش ايجاد شده
بردمش دامپزشكي و dr گفت بيماري باكترياييه (سالمونلا) داروهايي كه دادن: قطره استريل چشمي
كپسول تترا سايكليين كه بايد تو آب حلش كنم ، پماد تترا سايكلين
با توجه به مطالبي كه خوندم نگران شدم
لطفا در اين مورد منو راهنمايي كنين.
خيلي ممنون
yalda- کاربر تازه وارد لاک پشتی
کشت باکتری و آنتی بیوگرام انجام شد که سالمونلا تشخیص دادند؟! ! !
متاسفانه تمام داروهای تجویز شده اشتباه است (نمی دانم چکار می شود کرد با این همکاران گرامی)
شما ساکن کدام شهر هستید؟
با تشکر
دکتر معماریان
https://lakposhtha.forumfa.net/forum-f2/topic-t12.htm
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
تهران
كشت و آنتي بيوگرام انجام ندادن!!! واقعا داروهاش درست نبود؟!!
چرا بعضي از dr ها احساس مسئليت نمي كنند!!!
متاسفانه امروز صبح هكتور مرد!!! ما همه خيلي ناراحت شديم ، اي كاش زنده بود و مي تونستيم خوبش كنيم.
آقاي دكتر از شما هم خيلي ممنونم.
yalda- کاربر تازه وارد لاک پشتی
سوالي داشتم در صورت امكان اگر راهنمايي بفرماييد ممنون ميشم :
علائم بهبودي در لاك پشتها چند روز بعد از مصرف داروها ظاهر ميشه ؟
با تشكر
چه داروئی؟ برای چه مشکلی؟ شدت بیماری؟ به تمام این موارد بستگی دارد و باز هم نمی توان دقیق ذکر کرد.
با تشکر
دکتر معماریان
لاك پشتم مشكل تنفسي و آسيب ديدگي كيسه هاي هوا داره . يك سوم دوره ي درمان طي شده و تا چند روز پيش مشكل تنفيسيش يكم بهتر بود اما هنوز تو آب كج شنا ميكرد تا اينكه سه روز پيش دوره مشكل تنفسيش بدتر شد و الان طوري براي نفس كشيدن تلاش ميكنه كه انگار داره خفه ميشه و از وقتي حالش بدتر شده دارو نميخوره : وقتي دارو مي ريزم داخل دهانش موقع باز كردن دهانش براي تنفس اونو بيرون ميريزه با اينكه دارو رو به مقدار خيلي كم و با فاصله براش ميريزم . ( داروي كفالكس با تجويز پزشك ) اين طبيعي هست كه هنوز بهتر نشده ؟ و ممكنه تا كامل شدن دوره ي درمان اينطوري بمونه ؟ چرا هنوز كج شنا ميكنه ؟ لطفا" راهنمايي بفرماييد .
با تشكر
رادیوگراف از لاکپشت شما تهیه شده؟ در کلینیک کا کارهای درمانی صورت گرفته؟
لطفا با من تماس بگیرید تا بهتر راهنمایی کنم.
با تشکر
دکتر معماریان
می خواستم کمکم کنید دکتر.من دسترسی به دامپزشک ندارم
من 2 تا لاک پشت گوش قرمز دارم یکیشو پارسال عید خریدم یکیشو امسال.کوچیکه تقریبا 5 سانت و کمرنگتر و بزرگه 10 سانت هستش. از غذاهای ریز قهوه ای رنگ استفاده می کنم.
از بعد از خاموش شدن شوفاژ ها آبشون سرد شده و امروز فهمیدم که کوچیکه مریض شده
خیلی ناراحتم چون به سختی نفس می کشد بلافاصله از اب بیرون اوردمش و احساس می کنم راحت تره و هننوز به خوبی راه می ره.وقتی خوابه حالش بد تره سرشو بالا می کشه تا با دهنش نفس بکشه ناله هم می کنه. اما هر دوشون 10 روزه غذا نخوردند و بزرگ خیلی گوشه گیر شده.
لطفا کمکم کنید بسیار ناراحتم
ازشون عکس گرفتم ولی نمی دونم که چه جوری بفرستم
شب تو آب بزارم یا تو خشکی؟
با تشکر لطفا اگه میتونید سریع جوابمو بدید
شرزاد- کاربر خوب لاک پشتی
عکسشو اینطوری بگذار https://lakposhtha.forumfa.net/forum-f2/topic-t12.htm
توی این سایت http://www.imagehost.org کلید choose رو انتخاب و بعد مسیر عکسی که گرفتی رو از روی هارد پیدا و انتخاب کن بعد upload رو بزن پس از چند ثانیه عکس شما آپلود می شه و چند تا لینک بهت می ده. اولین لینک یا دومی رو کپی و داخل پستی که داری می نویسیش paste کن.
اگر عطسه می کنه ممکنه (ممکن) سرماخورده باشه. در هر صورت مواظب باش آبی که بهش میدی سرد نباشه ها. توی آب زیاد هم نگذارش نمی تونه نفس بکشه. در قسمت خشکی بالای سرش هالوژن حتماً باشه که وقتی از آب اومد بیرون سریع خودشو خشک کنه. توی فروم شماره تماس کلینیک دامهای کوچک هست با دکتر معماریان صحبت کن. با توجه به اینکه به دامپزشک دسترسی نداری ایشون حتماً راهنمایی می کنن
موفق باشی :\m/:
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
متاسفانه موبایل ها قطعه و من نمی تونم با دکتر تماس بگیرم.
به نظر شما باید مثل بقیه دوستان بهشش داروی تتراسايكلين 250 بدم؟
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
صفحه 2 از 3 • 1, 2, 3
» لاک پشت کوچولوم مرد .کمک دکتر
» سایت باغ وحش مشهد
» باغ وحش کوچک من
» شنا کردن یه وری و غیر عادی
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: بیماریهای لاک پشت، درمان و روشهای جلوگیری از بیماری لاک پشت :: تجربه و سوالات نگهداری از لاک پشت بیمار