اکواریم ثروتمندترین مرد دنیا
اکواریم ثروتمندترین مرد دنیا
mehdix622- کاربر خوب لاک پشتی
رد: اکواریم ثروتمندترین مرد دنیا
اين مطلب آخرين بار توسط mehdix622 در 3/30/2010, 04:01 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
ممنون از عکس قشنگی که گذاشتین. :cheers:
melika- دوست گفتگوی لاک پشتی
بچه های خیلی خوبی داره شما چی نگه میدارین؟؟
اگه منظورتون ماهیه نه من ماهی ندارم ولی یه آکواریوم دارم که قراره بعد از تعطیلات براش ماهی بگیرم, ولی چون ایده ی خاصی در مورد نوع ماهی هایی که میخواستم بخرم نداشتم, به سایت ها و وبلاگ ها متوصل شدم و این شد که گذرم به این فروم افتاد. :cheers:
melika- دوست گفتگوی لاک پشتی
snake_eater- دوست گفتگوی لاک پشتی
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
اگه واقعیه که خوش به حال طرف!!
این نهنگ نمیخورتش یارو رو؟؟؟؟؟؟
آرین- کاربر خوب لاک پشتی
در ضمنآقا آرین نهنگ ها پلانگتون می خورند البته به عنوان غذای غالب ،اگر ماهی میخوردند هیچ ماهی از دستشون خلاصی نداشت چون بزرگتریم موجود زنده دنیا همین نهنگ ها هستند البنه نه مال این آقا ها منظورم کلی بود
اين مطلب آخرين بار توسط mehdix622 در 3/30/2010, 13:22 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
خودتون متوجه دروغی بودن عکس میشوید...
enzo- کاربر تازه وارد لاک پشتی
در واقی یا مجازی بودنش اصراری ندارم من که از نزدیک ندیدمش این بار که رفتم خونش ازش میپرسم
در ضمن اون دلفین نیست ها اون یک نوع کوسه هستش که بزرگترین نوع کوسه هست اسن گونش هم کوسه
بزرگترین ماهی دریائی کوسه نهنگ است که طول آن تا ۱۵ متر یا بیشتر میرسد. کوسه ماهی سفید بزرگ ممکن است تا ۱۲ متر یا بیشتر برسد.
البته این تو دریاست
مثلا برای مهمانهای خاصش که داخل خانه راه می ده، دکوراسیون محل اتاق انتظار را طبق نظر مهمانش دستور می ده که بچینند و خیلی چیزهای دیگر.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
بله، Samir راست میگه
Samantha- دوست گفتگوی لاک پشتی
ایشون سعی داره ه مه چیزش متفتوت بتشه حتی بند کفشش هم بند کفش معمولی نیست و دارای یک نوع سنسور برای راحتی خود کار پاهاشه
منبع جمله بالا:bbc persian
enzo- کاربر تازه وارد لاک پشتی
...- کاربر خوب لاک پشتی
ولی دلیلی که من میگم واقعی نیست به خاطر سایه ها و نور وارده به اتاق هست.من به خاطر رشتم خیلی با عکس های 3 بعدی مواجهم و یکی از راهکارهای تشخیص سه بعدی بودن یا واقعی بودن عکس, نور و سایه هست.نرم افزارهای حال حاضر واقعا خیلی حرفه ای نور پردازی می کنند ولی اگر زیاد باهاشون در ارتیاط باشی سوتی هاشون دستت می اید.(البته با ضریب خطای بالا!)در این عکس تمام سایه ها مربوط به نور بسیار زیاد پنجره هستش.درسته طبیعی است که نور پنجره بسیار زیاد تمام سایه هارو تحت شعاع قرار می ده ولی با توجه به انعکاس نوری که در اکواریوم روی ماهی ها افتاده نور اون هم نور کمی نیست.آب با این نور زیاد داخلش باید انعکاسی در داخل اتاق ایجاد می کرد ولی چیزی مشاهده نمی شه.سایه موجهای آب هم نیست.خبری از نور داخل اکواریوم در اتاق هم نیست.بین درختچه و کتابخانه را نگاه کنید.این جا نباید اینقدر تاریک باشه چون باید از سمت اکواریوم نور بگیره ولی نمی گیره!
من می گم این عکس نه تنها اکواریوم واقعی نیست بلکه حتی السی دی و تلویزیون و از این چیزها هم نیست.مثل یک قاب عکس بی نوره.می تونه عکس تری دی باشه.
عجب تحلیلی شد!!!!
tortoise- دوست گفتگوی لاک پشتی
» بزرگترین سگ های دنیا
» قویترین سگ دنیا
» زیباترین فرش دنیا
» بلندترین برج دنیا