سنگریزه شوی(شن شوی)(سبفون)
سنگریزه شوی(شن شوی)(سبفون)
این وسیله با کاربردی بسیار ساده برای تمیز کردن سنگ های بستر ار فضولات ماهی و سایر جاندارن آکورایومی به کار می ره! به طور عمده 2 نوع بالا رو داره! که با توجه له آکورایومتون یکی رو باید انتخاب کنبد! برای آکواریوم های کوچک تر بهتر نوع شانگ بی رنگ دار(که خودش تلمبه داره) رو انتخاب کنید!
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
رد: سنگریزه شوی(شن شوی)(سبفون)
من رفتم یه جایی از نوع اول بخرم ، اما فروشنده گفت باید حتما تا سر آکواریوم آب باشه تا اینا عمل کنه. آخه تراریوم من که سطح آبش کمه
پریا- دوست گفتگوی لاک پشتی
پریا عزیز ، اگه آکورایوم فشما بالا باشه و مثلا طرقی که قراره آب در اون خالی بشه 0.5 متر پایین تر باشه ، از آکورایوم با ارتفاع آب 20 سانیت مرت هم آب رو به خوبی می کشه! همون طور ککه گفتم نوع هزطرو بی رنگ(که تلمبه داره) برای آکررویتوم های کوچک و بزرگ مناسب هست و نوع شلنگ سیز ، فقط برای آکواریوم های بزرگتره! موفق باشید ، پرهام.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
خانم پریا
در واقع این سیستم یک سیستم انتقال آب طبیعی هستش که آب رو از منطقه بالاتر یا به زبان فیزیکی
آب با پتانسیل بالا رو به مکانی که در آنجا آب پتانسیل کمتری دارد انتقال می دهد و ربطی به کم یا زیاد بودن آب ندارد فقط هر چه ارتفاع آب زیاد باشد نیروی فشار هم زیاد بوده و سرعت انتقال بیشتر خواهد بود اما تا آخرین قطره می شود آب را انتقال داد فقط به شرطی که آب آکواریوم در سطحی بالاتر از ظرف جمع آوری باشد
mehdix622- کاربر خوب لاک پشتی
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
من از سیفون 220 لیتری های مربوط به نفت استفاده میکنم!!!
قدرت مکشش خیلی خوبه..ولی همونطوری که دوستان گفتن،اختلاف سطوح ورودی و خروجی خیلی مهمه..
آب که سر بالا نمیری...
mohsen.eng- کاربر متوسط لاک پشتی