حیات وحش داراباد
حیات وحش داراباد
البته من با اطلاعاتی که از لاک پشت دیدم در این سایت و سایت های دیگر غیر ایرانی میدونم نحوه نگهداری لاک پشت چیه....
در یک اکواریوم تعدادی گوش قرمز بخت برگشته رو بدون نور و گرما روی هم انداخته بودن....ناخنهای شکسته....پوست عجیب...یا لاک پشت هایی که بدون ناخن بودن و حتی از اب نمیتونستن در بیان و نوشته...بودن...بین 5 تا 10 سانت اندازه اونها میشه....
و بدون شک حیوانات دیگر رو هم به همین صورت نگه داری میکنن
و مردم بی فرهنگ با ازار حیوانات ....و حتی کسی نیست که این افراد رو منع کنه از این کارا...واقعا عصبانی شدم و از ایرانی بودن شرمسار شدم....
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
رد: حیات وحش داراباد
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
من چند سال پیش که رفته بودم گوش قرمز ندیده بودم یا شایدم دقت نکرده بودم اما فکر نکنم بود...امسال حتما دیدین یک قسمت که تقریبا قفس بزرگیست در اونجا قو اهو پرنده و لاک پشت همه دریک قفس بزرگ و نسبتا ازاد هستن( انتهای دالون ابزیان)...که لاک پشتها...بد به ذهن نمیرسیدن....از دور اما این گوش قرمز ها در کنار قفس خرچنگ بخت برگشته ای دیگه ....اون دالون ابزیان تاریک و نور ابی دارد...و هیچ نوری به این لاک پشت ها نمیرسید......برای خرچنگ کوچک چنان خشکی درست کردن که تا 5 سال دیگه هم که بزرگ شه نمیتونه بیاد بالا ازش...متاسفانه افراد ناکاربلد سر کارن و افراد کار بلد کنار نشستن یا کاری از دستشون برای نجات این حیوانات بر نمیاد.. چون این اقایون همه کارهارو در دست گرفتن....
ghazaleh- کاربر خوب لاک پشتی
این هم کروکدیلی که گفتم...و شوفارش..
حتما جای گوش قرمز ها عوض شدن....چون همشون با ناخن های شکسته و داغون و.....نمیدونم چی سرشون اوردن...
باغ وحش ارم هم میرم خیلی ناراحت میشم.
میگم اینها بازرسی یا جایی برای شکایت ندارند؟
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
ghazaleh- کاربر خوب لاک پشتی
hadi1981- مدیر گفتگوی لاک پشتی
» برترین عکسهای حیات وحش سال
» کشف نوع جدیدی از حیات روی زمین
» کشف نشانههای حیات در یک شهابسنگ
» کانون آشنایی با حیات وحش