آکواریم کوچولو و ساده آرمین
صفحه 1 از 2 • 1, 2
آکواریم کوچولو و ساده آرمین
عزیزان منم این تانک کوچولو رو با توصیه ها و راهنمایی های مهندس محمد فر در فروم و کتاب پر بار مهندس پرهام راه اندازی کردم. از فیلتر دست سازی استفاده کردم که مهندس گفته بودن. یک جفت گوپی و یک بچه حلزون سیب خریداری کردم. همه چی خوبه جز کیفیت آب که خیلی زود کدر می شه و کف تانک که غذاهای مانده خیلی بد شکللش کرده اند.لطفاً راهنماییم کنید!!!!؟؟؟؟
در ضمن یه خبر خیلی خوب گوپی ماده ام روز جمعه 28 اسفند ساعت 2 و 38 دقیه بعد از ظهر زایمان کرد و الان 12 تا کاکل سری و قند عسل داریم که بسیار هم حالشون خوبه. البته فکر میکنم 27 فروردین هم دوباره یه سری بچه جدید به دنیا بیان. اینم عکسا شون :::
و اینم غذای پولکی که می دم تترا گوپی .
خیلی خیلی دوسش دارن و با لذت می خورنش. البته لوفاک و کاهوی خشک شده هم به صورت پودری و روزانه می دم بهشون که بچه ها تقویت بشن. ببخشید یولکی انرژی زا از کجا باید تهیه کنم؟؟؟
enrique_bye- حامی حیوانات لاک پشتی
رد: آکواریم کوچولو و ساده آرمین
راستی خوب این فیلتر جواب گو نیست! و این فیلتر ، فبلتر دست ساز نیت ، فیلتر سنتی هست! (که البته اون رو هم با دست می ساختند) و کیفیت آب برای همین زود به زود پایین میاد! این فیلتر برای کارگاه های پرورش مناسبه و یه فیلتر سنتی محسوب می شه و تو کارگاه های پرورش به دلیل شرایط و غذایی که می دهند ، هر روز آب رو سیفون می کنند ، در خونه ، گزینه مناسبی نیست! (من رو یاد زمان کارآموزیم در کارگاه پرورش ماهی زینتی انداختید!)
و مورد دیگه نداشتن سنگ در کف آکورایوم تون هست! اگه بود ، عالی بود و شما می توانستید این کدری و کیفیت آب رو که ازش شاکی هستید نداشته باشید! و چون تاکتون کوچیه ، می تواندی از فیلتر زیر شنی (که البته الان منسوخ شده) به همراه فیلتر استوانه اسفنجی استفاده کنید! و یا از 1 فیلتر اینتزنال ضعیف با توجه به حجم آکورایومتون استفاده کنید! تا ضمن ایجاد نکردن جریان زیاد ، آکورایومتون رو تمیز کنه! ولی برای شما مورد اول(زیر شنی و 1 استوانه اسفنجی به علت وجود بچه ماهی ها خیلی بهتره!) در صورتی که شما سنگریزه در کف داشته باشید ، می توانید گیاهان طبیعی بخرید و در اون بکارید!(ولی باید خوب تمیزشون کنید تا حلزون های انگل داخل آکورایومتون نشوند ، اگه خواستید بخرید بگید تا کنکتون کنم!)
مورد سوم اندازه سنگزیره هاست که باید سنگریزه کوچک باشه ، وگرنه بچه ماهی های می رن لاش گیر می کنند!
مورد بعدی گوپی نرتون هست که با این که خوبه ، ولی رنگیزه کافی در دمش نداره و کاکل زری هاتون ممکنه کم رنگ تر از والدین بشن! در ضمن در مورد گوپی و سایر زنده زا ها اصولی این هست که 1 نر رو با 2 یا 3 ماده نگهداری کنید تا نر اذیشون نکنه و با همه ماده ها جفت گیری کنه!
دما ظاهرا خوبه! بخاری رو با توجه به مارکش ببینید که می توانید کلاهکش رو یزر آب قرار دهید یا نه چون ممکنه خطرناک باشه!
حتما از چمن مصنوعی وارونه(که از آکورایوم فروشی می خرید) استفاده کنید ، چون با توجه به آماری که دادید ، بسیاری از بچه ها خورده شدند! من خودم اولین آکورایومی که مدیریتش رو به دست گرفتم(چون از بچگی با آکورایوم بزرگ شدم) ، آکورایوم ماهیان زنده زا بود و الان هم همیشه یکی از آکواریوم هام اختصاصی توش ماهیان زنده زا نگهداری می کنم! (گوپی و موای و پلاتی و ....) و تعداد بچه ها 12 خیلی پایینه! و برای همین به جز چمن مصنوعی کل تاکتون رو انبوه تر کنید!
برای زیبا تر شدنش تانکتون ، دور و بر و بالا و پاییینش نوار زینتی بزنید! موفق باشید ، پرهام.
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 3/23/2010, 05:40 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
منم چندتا پیشنهاد داشتم با اجازتون.
اول اینکه برای طبیعی تر شدن چهره تانکتون چندتا گیاه جلوی بخاری بذارید. به نظرم سنگریزه هم آکواریوم رو خیلی قشنگ میکنه.و اینکه دماسنج رو هم روی دیواره سمت چپ تانک نصب کنید. چون فکر میکنم دماسنج هرچی از بخاری دورتر باشه دمای واقعی تری رو نشون میده و هرچی کمتر معلوم باشه بهتر میشه.
امیدوارم روز به روز تعداد کوچولوهاتون بیشتر بشه :m/:
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
آکواریوم قشنگی دارین
البته اگر به توصیه های سایر دوستان هم توجه کنید از این هم زیباتر میشه
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
مبارک باشه. هر وقت می بینم که بچه ها آکواریوم سرپا کردند، هوس آکواریوم گرفتن به سرم می زنه.
توی عکس کلی تانکتون من ماهیها را نمی بینم. کاش یک عکس هم از ماهیهاتون بگیرید.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
mehdix622- کاربر خوب لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
آقای مهندس محمد فر عزیز این شما بودید که من رو وسوسه به راه اندازی این تانک کردین و الان دارم خیلی لذت می برم. امیدوارم هر چه زودتر به 2-3 متری برسونمش.
mohammad24 جان صفحه پلی استراین هستش تو ایران مردم می گن یونولیت!!!
فیلترتو حتما عوض کن!
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
بسیار زیبا در عین سادگی
به تانکت مولی هم میتونی اضافه کنی
arefkarimzadeh- دوست گفتگوی لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
و همسرش هم روز بعد از تنهایی دق کرد و مرد.
و دیروز 4 تا از فرزندان عزیزشان در گذشتند. دارم از سردرد می میرم اینقدر که گریه کردم. خدایاااااااااااااااا.
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
آرمين جان تانكت چند سانتيه؟يعني طول و عرض و ارتفاعش چنده؟به نظر خيلي قشنگ و جمع و جور مياد
sara_b211- کاربر خوب لاک پشتی
صفحه 1 از 2 • 1, 2
» همسایگان آرمینا و آرمین
» آکواریم جدید (leopard)
» لاکی من از آکواریم بدش میاد
» آکواریم چینی مارک hailea