سوالات من در مورد تراریوم لاک پشت
سوالات من در مورد تراریوم لاک پشت
دوستان من میخوام فردا دوتا لاک پشت بخرم هر کدوم 6 سانت حدودا.
الان بخاری و یه فیلتر دارم.خشکی هم بلدم براشون درست کنم حالا چند تا سوال دارم:
1-اندازه تانکی که برای تراریوم آماده کردم (طول 50 ارتفاع 40 عرض 30) هست.این سایز برای دوتا لاک پشت مناسبه؟
2- دمای داحل آب باید چقدر باشه؟دمای خشکی چطور؟لامپ هالوژن از کجا و به چه قیمتی میشه خرید؟
3-اگه من تراریوم رو آب کنم میتونم بلافاصله لاک پشت بندازم توش؟از ضد کلر و ضدعفونی نمیخواد استفاده کنم؟
4-اینکه میگن لاک پشت بیماری میاره و باعث بیماری پوستی و زگیل میشه راسته؟
5-به عنوان غذا پی بهشون بدم؟
6-میشه داخل تراریوم از شن و ماسه آکواریوم استفاده کنم؟از اون ریز ها نه ها.از درشت حدودا قطعات یک سانتی؟
7-روزی چند وعده و پقدر باید بهشون غذا بدم؟
8-لاک پشت زمینی رو میشه توی تراریوم نگه داری کرد؟داخل آب زنده میمونه؟
Kourosh_Jal- کاربر تازه وارد لاک پشتی
رد: سوالات من در مورد تراریوم لاک پشت
آب تراریومتون باید 48 ساعت بمونه تا کلرش بره. در غیر این صورت چشمای لاکیاتون آسیب میبینن. از دارو های ضد کلر هم تا اونجایی که میتونید استفاده نکنید.
بهترین غذا برای لاکی لاشه کامل ماهی هستش که از آکواریوم فروشی ها میتونید به عنوان ماهی خوراک بخریدشون. ولی روزای اول اگه غذا نخوردن با ماهی یا مرغ پخته میتونید اشتهاشونو باز کنید. ولی بعدا حتما باید از لاشه کامل ماهی استفاده کنید و کف دریا(عطاریها دارند) برای جلوگیری از کمبود کلسیوم. به عنوان غذای مکمل میتونید از پلت آکوافین استفاده کنید که در فروشگاه لاک پشتی موجوده. از این پلتها در روز فقط باید به اندازه سر لاکپشت منهای گردن(پیشانی ) استفاده کنید وگرنه خطرناکه.
از ماسه رودخونه ای میتونید استفاده کنید ولی قبلش بشوریدشون که آب تراریومتون کثیف نشه. ولی مواظب باشید لاکیاتون نخورن ماسه هارو.
در مورد بقیه سولاتون دوستان راهنمایی کنند بهتره.
:m/:
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
بعد این کف دریا چقدر باید بریزم توی تراریوم؟
ماسه رودخونه ای همین ماسه زردای کنار دربا هستن؟
بعد دمای آب تراریوم چقدر باید باشه؟دمای خشکی چطور؟
۱-این سایزی که گفتید مناسبه ولی برایه یه مدت و بعدش که لاکی ها بزرگ شن تراریوم هم براشون کوچیک میشه
۲-دمای اب ۲۴ درجه و دمای خشکی ۳۲ درجه.لامپ هلوژن خرطوم دار یا پایه گیره ای از الکتریکی بخرید
۳-باید اب رو بذارید تا ۲۴ ساعت بمونه تا کلرش بپره و بهتره از مواد شیمیای استفاده نکنید
۴-این رفارو باور نکنید همش رفه تنها بیماری سانمونلزه که من ندیدم کسی تا الا بهش مبتلا شده باشه.خیلی ها فکر میکنن لاکی بیماری داره و استباهه
۵-به عنوان غذا باید بهشون ماهی خوراک بدید و میتونید از اکواریومی ها بخرید یا میتونید از پلت ها یا غذایه اماده سرا-تترا-اکوافین و انژی استفاده کنید ولی ماهی تازه از همه چیز بهتره.در ضمن کف دریا هم باید بدید.کف دریا از عطاری ها تهیه کنید و پوسته روشو بکنید ویک تکه کوچیک بدید لاکیتون بخوره .کاهو هم ه رچند وقت بهش بدید.
۶-نه نمیشه چون ممکنه لاکی بخورتش و مناسب ینست
۷-در صورت دادن پلت باید پلتو به اندازه سر لاکی بدون ساب کردن گردن به لاکی در طول روز دونه دونه بهش بدید و ماهی اندازه نداره میتونه هر چقد رکه میخواد بخوره
۸-فکر نکنم داخل اب زنده بمونه
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
شن کنار دریا اصلا. چون مال آب شوره و کیفیت آب رو میاره پایین. ماسه رودخونه ای رو از آکواریومیها تهیه کنید.
دماها رو هم که محمدجان گفتن.
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
من یک تا پفیلتر میخوام بخرم واسه این تراریوم.توی تاپ فیلترش میشه از ذغال آکواریوم یا سرامیک استفاده کنم؟از کدوم استفاده کنم بهتره؟
http://www.apbaquaterrarium.com/nasbe%20top%20filtere%20atman.htm
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
» سوالات در مورد لاک لاک پشتها
» سوالات کلی و ابتدایی لاک پشتی
» قسمت سوالات متداول عمل نمی کند
» پاسخ به سوالات کامپیوتری