A woman
صفحه 1 از 2 • 1, 2
A woman
An English Professor wrote on the board:
"A Woman without her man is nothing"
She asked the students to punctuate it correctly.
All the males in the class wrote:
"A woman, without her man, is nothing."
All the females in the class wrote:
"A woman: without her, man is nothing."
So you see, Punctuation is Powerful!
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
رد: A woman
يعني با يه ويرگول كل جمله عوض شد و تو زندگي هم معمولا به يه جيغ كوتاه همه چي بنفع بانوان عزيزميشه
ممنون صحرا خانوم
در تبعيد كه تشريف داريد حس فمينيستيتون گل مي كنه
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
من همیشه فمنیست بودم و هستم و خواهم بود.
محمد جان
اقایون همیشه یک نقشه ای دارند ولی به ندرت به نتیجه میرسند اونهم به خاطر هوشیاری خانمهاست.
موافقم
samira- دوست گفتگوی لاک پشتی
در همین فروم کلی نقشه ناکام مانده آقایون را میتونی مشاهده کنی
همین تازگی یک خانم خیلی نازنین خودش را از دست یکی از همین اقایون نجات داد و رها شد. انشا الله عاقبت به خیر بشه هر چی خانم نازنینه.
enrique_bye- حامی حیوانات لاک پشتی
من به هیچ وجه 1 طرفه قضاوت نمی کنم و بسیار از این حرف ها به خصوص از کسانی که ازشون انتظار می ره که در این موارد فکر کرده باشند ، ناراحت شدم ، امیدوارم در حد شوخی باشه ، زن و مرد برابرند و در کنار هم موفق و کامل اند و در غیر این صورت ....
ولی آقا فرهاد به شما تبریک می گم که راحت شدید! نگرانتون شده بودم! ممکنه شما الان ناراحت باشید ، ولی من در استعدادی که در شما می بیتم ، لازم نیست زیاد ناراحت باشید ، در چند روز آینده یکی مثل همون خانم(A Woman) ان شاء الله دوباره براتون پیدا می شه!
موفق باشید ، پرهام.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
آقا فرهاد هم بالاخره حالش خوب میشه تا ایشون باشن قوز قندون را در ِ خونه ما نفرستن!!!!!!!!!
گلرخ را خوب میشناختم ، دختر مهربون و زحمتکشی بود! آقا فرهاد برای همین انتخابش کرده بود اما گلرخ به دنبال عشق بود به همین دلیل ترجیح داد قوز قندون (تنها خواستگاره من را انتخاب کنه!
ولی حالا که گلرخ این عکس ها را برام فرستاد، خدا را شکر میکنم که جفتشون خوشبخت شدن
این روز عروسی گلرخ و قوزقندونه بعدش اون پرنده ها را با هم آزاد کردند!!!!!!!!!!!!!!
گلرخ همیشه دلش عروسی به سبک سرخپوستی میخواست که بالاخره به آرزوش رسید (این خانم ساقدوشه گلرخ جوونه)
ماه عسل
خواهر گلرخ خانم؛ که از 10 سال پیش رفته بود قرقیزشتان تا شرایط را برای زندگی گلرخ خانم و آقا فرهاد فراهم کند.
(بله درست شنیدید، آقا فرهاد 10 ساله که قراره با گلرخ ازدواج کنه (موفعی که 26 ساله بود) اما توقعات زیادی گلرخ خانم باعث طولانی شدن این نامزدی شد) توقعاتی از قبیل مهریه بالا، 7 شبانه روز عروسی سرخپوستی ، قاجاری ، انگلیسی ، امین آبادی ، قدیمی ، مدرن ، کلاسیک.بالاخره بعد از 10 سال آقا فرهاد توانستند این شرایط را فراهم کنند و قرار بود ماه بعد عقد کنند که!........حتما قسمت نبود!
دختر ماهرخ (خواهر گلرخ) در حال کشتن ماهی های بیچاره.
بله ماهرخ بلافاصله بعد از رسیدن به قرقیزستان با یک قرقی ازدواج کردند
راننده ی قوزقندون و ماهرخ
تعجب راننده از عشق این دو کبوتر
اینجا مرز قرقیزستان است.
همه ی فامیل های گلرخ و ماهرخ که دارن برای همیشه میرن پیش اونا زندگی کنن.
اين مطلب آخرين بار توسط maryam.m در 3/23/2010, 07:55 ، و در مجموع 3 بار ويرايش شده است.
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
حالا چرا اقا فرهاد را نفرین میکنید که درست یکی مثل همون خانم ( چرا (A Woman ؟) :scratch: ) براشون پیدا بشه. باید بگید یکی که مثل اون خانم نباشه.
اما آرمین عزیز
از حرفهات خوشم اومد ولی پسر ها کمی که بزرگتر میشن عقیده شون عوض میشه.
هیچ اعتقاد افراطی درست نیست
مطمئن باش نیکی و پلیدی , توانمندی و ناتوانی, قدرت و ضعف به خیلی چیزهای دیگه بستگی داره و جنسیت نقشی در آن نداره.
شاید تنها مزیت زنان به مردان که قابل مقایسه نباشه ویژگی مادر بودن باشه که قابل مقایسه با هیچ ویژگی دیگه نیست. اونهم باز نه در همه مادران.
درود بر شما
با این عکسهات زدی مونیتور ما را کج و کوله کردی خواهر. یکمی کوچکتر میگذاشتی
الان درست میکنم!!! آخه از روی کامپوترم پاکشون کردم! حالا باید اینا را save کنم بعد edit کنم و دوباره upload
اوه اوه بحث قوزقندون كه اينجا هم بالا گرفته
الان ديدم
ببينيد مريم خانوم خودتون لو داديد كه قوزقندون قرار بوده بياد خواستگاري شما ها ،من چيزي به كسي نگفته بودم
ضمنا شما ماجراي عشق من و گلرخ رو از كجا ميدونستيد كه اينهمه دقيق اينجا نوشتيد.
حق انتشاراتي ما يادتون نره پس
ممنون از دلداري شما آقا پرهام
ولي من متوجه فرمايش شما نشدم
از كسي يا نوشته اي نارحت شديد تو اين تاپيك ؟؟من حرف بدي زدم ؟؟
متوجه نشدم كه چه اتفاقي افتاده كه شما ناراحت شديد؟؟؟
بهرحال ممنون از دلداريتون .گرچه ميدونم مثل گلرخ ديگه گيرم نمياد اما اميدوارم فرمايش شما درست باشه و با توجه به استعداد زيبائي يابيم بتونم يك woman مناسب پيدا كنم
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
enrique_bye- حامی حیوانات لاک پشتی
حالا چرا اقا فرهاد را نفرین میکنید که درست یکی مثل همون خانم ( چرا (A Woman ؟) scratch ) براشون پیدا بشه. باید بگید یکی که مثل اون خانم نباشه.
sahra1970 عزیز ، نفرین چیه ، من منظورم این بود که آقا فراهاد گل استعدادشون در این زمینه بالاست و با توجه به توانایی های بالقوه ای که در این زمینه دارند ، یه زودی دوباره کسی رو با ویژگی های منحصر به فرد پیدا می کنند و از تنهایی در می آیند!
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
مریم جان مهم نیست به کی جواب دادند من و تو نداریم که در این فروم مهتاب و صحرا و مریم و نیلوفر و سمیرا و ... با هم یکیه.همه ما منافع هم را دنبال میکنیم.بگذار راحت باشند.
بله اقا پرهام
ما همه شاهد خواهیم بود انشاالله
آقا فرهاد
از کسی ناراحت پیش نیامده . همه فعلا سخت نگران شما هستند
طفلی
samira- دوست گفتگوی لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
میگم آقا آرمین
من اینهمه زحمت کشیدم که منو به جای مهتاب اینجا صحرا صدا کنند اونوقت شما اسم منو گذاشتید مریم؟
به هر حال شما و افکارتان باعث افتخار اقایون و خانمها است. موفق باشید.
حانیم مهتاب مساویه صحرا بعد از این من به شما فقط میگم خانیم صحرا خوبه؟
mehdix622- کاربر خوب لاک پشتی
دیگه خانیم را هم بگید خانم همه چی درست میشه :m/:
صفحه 1 از 2 • 1, 2