لاک پشت کوچک و فروشنده بی اطلاع
لاک پشت کوچک و فروشنده بی اطلاع
متاسفانه نزدیک نوروز هست و افرادی بیفرهنگ و پول دوست که امیدورام به مجازات شدیدی...روبرو شن از جانبه خدا ( مملکت که قانون نداره)...
لاک پشت هایی بسیار کوچک میارن و میفروشن و اصلا هم مهم نیست میمیرن..یا....فقط مهمه کسی بیاد بخره...
متاسفانه دوباره یکی از اشنایان که به لاک پشت علاقه داره...اینهارو دیده و خریده حتی اگر نگهداریه خوبی از اونها نمیکنه
تقریبا 1 سانت هستن حیوانات بیچاره...من به سرعت اونهارو ازش گرفتم با اینکه جا ندارم گذاشتم در یک ظرف امروز دیدم حیوان بیچاره چشمش مشکل داره و چیزی زیره چشمش هست خدا میدونه با اینها چکار میکنن که به این سرعت مریض میشن...
در هر حال من اینهارو ( 2 تا برکه ای اروپایی) هستن گرفتم و میخوام ببرمشون دکتر یکم که از اب و گل در اومدن پسشون بدم...
میخواستم بدونم نظرتون چیه؟ کار درستی کردم؟ اصلا با این سایز قابل درمان هستن؟....
خدا دار بزنه اینگونه افراد رو که با این حیوانات این کارهارو میکنن
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
رد: لاک پشت کوچک و فروشنده بی اطلاع
خدا لعنتشون کنه اینارو
الهام- دوست گفتگوی لاک پشتی
فروشنده ها هم که نگم راجع بهشون سنگین تره !
پریا- دوست گفتگوی لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
البته اینم اضافه کنم که تنها لاک پشتها نیستند که در عذاب بی آگاهی ما می سوزند. بلکه همین دیروز در فروشگاه ماهیران (که به اصطلاح خودشون معنای واقعی آکواریوم در ایران هستند)، بیش از 150 ماهی در طول یک روز مرده بود. این نشان می دهد که حتی کسانیکه ادعای داشتن اطلاعات دارند نیز هیچ نمی دانند (من جمله خودم!) .
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
در ضمن منم توجه کردم ماهی مریض یا حتی مرده در آکواریومهای ماهیران زیاده. :
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
فرشاد نمیدونم چرا میخرند این لاکی ها رو قبلا هم که داشتن!باز هم رفتن خریدن؟این بیچاره ها همه تو یه آکواریوم خفه میشن!تازه مامان می گه اون روز تو آکواریومشون سر تا سری میگو ریخته بودند!!رانی میگو بوده! (درست حدس زدم بستگان رو؟)
ghazaleh- کاربر خوب لاک پشتی
جناب محمدفر عزیز متاسفانه در هیچ کاری افراد کار بلد سر کار نیستن افراد پررو و نادان کارهارو تو دست دارن!البته بالا نسبت شما و دیگر افراد مطلع!
غذاله....بیخود گفته! اتفاقا هرکی میاره تو 4 روز تموم میشه! ولی چون حساب کتاب ندارنو میخواد ماهی 250 تومنی خوراک بفروشه اینو میگه....فقط هم میگو به لاک پشت میدن...بیچاره مردمی که میرن پیشه اینا!
راستی بستگان رو نه....صاحب پطروس رو میگم 2 تا دیگه خریده اونارو بد بخت کنه
اما حدس اولی که زدی ته ته نگهداری از لاک پشتن یه چراغ شمعی گذاشتن کنار اکواریوم شبیه نانوایی ها که چراغ میزنن یعنی نون دارن این مثلا نور حیوونه!
اب هم همیشه قهوه ای هست از کدری و لاک پشت ها از سر و کوله هم بالا میرن !!!
به به یکی و نجات دادی دو تا جاش اومده!!!آره نمیدونم حدس اولیم چرا میخرن اصلا؟کمر به قتل این لاکی ها گذاشتند! آکواریومشون کمی از هتل های 7 ستاره نداره پس خیلی باحاله!تعجب میکنم که زنده هستن طفلی ها تو این وضع!
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
فرشاد از این به بعد میریم نیزار باید بریم صید ماهی!!!
چه قدر بدجنسه!!!بذار دوباره برم اون طرف ها حالش و میگیرم حالا میخوام اگه بشه به مصطفی هم یه سر بزنم.ولی تمام آکواریومی ها تو ساختمون پلاسکو میگفتن برو از رودخونه بگیر!اینطوری بهتره!!!!!! نمیدونم واقعا چه طوری!
ghazaleh عزیز
اکواریوم مصطفی همیشه ماهی خوراک داره که درشت و کوچک مخلوط هست و دانه ای 25 تومان . من سری آخر ماهی های خیلی درشتی گرفتم که خیلی بصرفه بود. رفتی اونجا به اون پسر توپوله که قد متوسطی داره که معمولا اون ماهی میاره بگو که از سایت لاک پشتی هستی و بچه های اونجا گفتند برید اونجا. من بهش سپردم که بچه های ما میرن اونجا.
فقط قبلش تماس بگیر که داشته باشه و تمام نکرده باشه.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
تلفن: 77608703
به من هم دوره ولی همیشه با هر باری که می رم نزدیک 300 تا ماهی البته اگر داشته باشه می گیرم و بعد فریز می کنم. چون این ماهی ها به اکسیژن زیادی احتیاج دارن که علاوه بر اینکه من جاش را ندارم خیلی هم قابل تامین کردن نیست و زود می میرند.
بهتره شما هم همین کار رو بکنید. ضمن اینکه چون منطقه اداری است با تعطیل شدن ادارات اونجا خلوت می شود و با مترو هم براحتی قابل دسترسی است.
negar- کاربر متوسط لاک پشتی
negar- کاربر متوسط لاک پشتی
» روش اطلاع پستهای خلاف مقررات یا تنش زا به مدیران بخش
» مراکز و فروشگاههای فروشنده لاک پشت زمینی
» آکواریومهای فروشنده ماهی خوراک
» درخواست آدرس فروشنده طوطی در تهران