لجنخوار من گم شده
صفحه 2 از 2 • 1, 2
رد: لجنخوار من گم شده
آقای کریم زاده جان استونی چیه؟؟ من که دارم همه ماهیامو رد میکنم البته ماکروهام کاری با کسی ندارند
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
خانم نیلوفر جان استونی این است
http://a.imagehost.org/0535/IMG_3808.jpg
وچرا ماهی هاتون رو رد می کنید
arefkarimzadeh- دوست گفتگوی لاک پشتی
آخه اینطوری که همش همدیگرو بزنند هم خودشون اذیت میشند هم من ناراحت میشم. الان یکی از زندانیام که کوچیکتر از اون 2تای دیگه است باله هاش تیکه تیکه شده .
شما چه ماهی پیشنهاد میدین؟
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
حالا این لجنخوار به این کوچولویی ... ؟؟؟؟
شما فکر کنین کوسه خوردتش!!!!!!!!!!!!!!
ولی جدا از شوخی ، لجنخوار های منم دونه دونه دارن به خدا می پیوندن!
MAT- کاربر متوسط لاک پشتی
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
والله از چند نفر پرسیدم گفتن به خاطر کوچیک بودن جا هستش. البته فروشنده ماهیران میگفت شاید خودش مرده و تجزیه شده. ولی آخه من هر روز ماهیامو چک میکنم اگه جنازه لجنخوار اونجا بود حتما میدیدمش. امروز آکواریوم جدیدو گرفتم ولی هنوز راه ننداختمش. دلم نمیاد ماهیامو بدم برن. آخه خیلی کوچولو بودن که انقدری شدن. دعا کنید این لجنخوارم بلایی سرش نیاد. :[-o<:
منم رفتم سفر و برگشتم دیدم 4 تا سیلورم غیب شدن ، کلی گشتم لاشه بدون چشم یکیشونو پیدا کردم اما 3 تای دیگه رو هرچی گشتم پیدا نکردم حتی اسکلتشونو !!!
لجن خوارمم مرد ، این چند روز هوا سرد شده بود و دمای اب به 16 درجه رسیده بود فکرکنم دلیلش همین بوده ، قبل سفر رفتنم براشون دستگاه اتوماتیک غذادهی خریدم و نصب کردم اما فکر نمیکردم هوا دوباره سرد بشه
لجن خوارم کوچیک بود ولی بر عکس بقیه لجن خوارها خیلی اجتماعی بود ، همش جلو چشم بود و با ماهی های دیگه بازی میکرد !!! وقتی غذا میریختم اولین ماهی ای بود که میومد بالا غذا بخوره !!! خیلی بامزه بود ، فکر نکنم دیگه بتونم لنگشو گیر بیارم
البته تمام بارب ها و گوپی هام سالم هستن + حلزونام :;;>:
nilufar- کاربر خوب لاک پشتی
صفحه 2 از 2 • 1, 2
» 2تا اسکار و یه لجنخوار (تمام شده)
» مرگ لجنخوار پس از انتقال به آکواریوم جدید