قطره بینی برای لاکپشت
قطره بینی برای لاکپشت
من 2روزه لاک پشت دوستم رو که مریضه آوردم پیش خودم چشماش مشکل داره و دوستم بردتش دکتر و پماد تتراسایکلین و قطره سیپلکس دادن ایشون. چشماش داره بهتر میشه و کم کم داره چشماش باز میشه ولی سوالم اینه که دکتر گفتن قطره رو توی بینیش هم بریزه
نمیدونم آیا منطقیه این کار؟ یعنی باعث خفگی لاک پشت نمیشه؟
ممنون میشم اگر اطلاعی دارید به من و این لاکی کوچولو کمک کنید.
ghazaleh- کاربر خوب لاک پشتی
رد: قطره بینی برای لاکپشت
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
مرسی پرهام عزیز حتما این کار رو میکنم.
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
من منتظر جواب بودم. چون در هنگام ریختن قطره کلسیم در دهان لاک پشت اکیداً توصیه می شه داخل حفره های بینی نره. خیلی تعجب کردم وقتی این تاپیک رو دیدم
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
فرشاد نریزی دیگه!!!
مرسی آقای دکتر از توجهتون.
ابتدا سر لاک پشت رو به طرف بالا بگیر. نوک سوزن انسولین رو با ناخون گیر ببر تا تیزی اون برطرف بشه. سوزن رو در قسمت وسطی دهان لاک پشت که یک حفره بسیار کوچک داره قرار بده و به اندازه یک قطره بریز. اوایل خیلی اذیت می کردن و نمی خوردن. منم یه روش جدید پیدا کردم. وقتی قطره رو می ریختم مرتب با انگشتم به آرامی روی دهنشون رو لمس می کردم و یا انگشتمو توی آب آکواریویم می زدم و یک قطره آب رو بدین طریق روی دهنشون می ریختم. به طور ذاتی وقتی این کار رو می کنی دهنش رو خیلی کم باز می کنه و آب رو قورت می ده. البته زمان خیلی زیادی برای این کار باید اختصاص بدی مثلاً 1 ساعت. چون باید حوصله زیاد داشته باشی. گاهی اوقات دهنشون رو به قدری محکم می بندن که انگار دارن لج می کنن.
یک نکته بسیار مهم خیلی مواظب باش قطره وارد حفره های بینیشون نشه. چون در حین ریختن قطره مدام گردنشون رو می کشن به طرف عقب و همش تکون می خورن توی یک موقعیتی که حرکت نمی کنه در یک لحظه باید قطره رو بریزی
حتما حواسم هست ممنون از این توجهی که کردی و توضیح دادی
مقداری میگو رو در ظرف کف دریا بریز و درشو ببند تا حسابی بوی میگو رو بخودش بگیره. اینجوری راحت تر می خوره. ماهی هم سعی کن خیلی ریز بخری چون به نظرم لاک پشتت کوچیکه و مطمئناً خودش ماهی رو شکار نمی کنه و باید براش تکه تکه کنی و بدی بخوره و الا 1 ماه هم صبر کنی نمی خوره. چون من تجربه داشتن لاک پشت ها رو از زمانی که 3 سانتی بودن رو دارم این رو بهت می گم. ماهی چون بوی تندی داره حتماً می خوره. کول، لاک پشت من الان 5 سانته شده. ماهی اگه توی آب ریخته بشه و تکه تکه باشه می خوره ولی اگه درسته باشه صبر می کنه تا بزرگترها شکارش کنن و خوردش کنن و اگه یه قسمتی از دهنشون پایین آب افتاد میره سراغش و می خوره
» قطره سیپلکس برای لاکی
» نشانه های خوش شانسی برای ماههای مختلف (طالع بینی)
» ضد کلر برای لاکپشت؟؟
» تولدی برای لاکپشت