10 حمله ی مرگبار حیوانات به انسان
10 حمله ی مرگبار حیوانات به انسان
این میمون در یک برنامه تلویزیونی به مربیاش حمله کرد و به چشمها، بینی، صورت و دستهای او آسیب جدی زد. میمون نر با شلیک پلیس کشته شد. (Advocate)
خرس گریزلی پنج ساله، در فیلمبرداری تبلیغاتی برای کشتی با یک حرفهای آموزش دیده بود ولی سر صحنه فیلم، گردن مرد حریف را شکست و او را کشت. (Christina Bush)
ببر 4 ساله در روز کریسمس از باغ وحش سانفرانسیسکو فرار کرد. یک نوجوان و دو نفر دیگر را به قتل رساند. (Ben Margot)
شکارچی تمساح در یکی از صحنههای فیلمبرداری در برخورد شجاعانه رو در رو با کروکدیل کشته شد. (AP)
رم کردن فیل در جشنواره سنتی در ایالت کرالای هند، باعث مرگ مربی و 20 نفر از تماشاگران شد. (AP)
خرس گریزلی که با یک مرد و نامزدش در پارک ملی ایالت آلاسکا زندگی می کرد، آنها را خورد. بعدها فیلم مستندی از این حادثه ساخته شد.
نوجوان 12 ساله ای که با دوستانش در تفریحگاه ساحلی فلوریدا شنا میکرد، توسط این تمساح شکار شد. (Corbis)
ببر بنگال 600 پوندی هنگام اجرای نمایش در لاس وگاس به دو نفر از اجراکنندگان حمله کرد و باعث مرگ آنها شد. (AP)
همسر «شارون استون» هنرپیشه سینما، در تور خصوصی باغ وحش لس آنجلس، هنگام غذا دادن به این حیوان سمی، به علت گاز گرفته شدن، کشته شد. (Corbis)
منبع: fararu.com
speedy- همکار گفتگوی لاک پشتی
رد: 10 حمله ی مرگبار حیوانات به انسان
خیلی عجیب بود "برخورد شجاعانه"!!شکارچی تمساح در یکی از صحنههای فیلمبرداری در برخورد شجاعانه رو در رو با کروکدیل کشته شد.
طوری گفتین برخورد شجاعانه که انگار یه سرباز از مملکتش دفاع کرده.
من فکر میکنم بیشتر این افراد به سزای اعمالشون رسیدن..
hadi1981- مدیر گفتگوی لاک پشتی
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
amir hosein- کاربر خوب لاک پشتی
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
ghazaleh- کاربر خوب لاک پشتی
» حیوانات هم پا بهپای انسانها چاق میشوند
» پوست انسان بد بوترین پوست در جهان/ چرا حشرات انسان را نیش میزنند
» ایگو، برنده مقام اول در دومین جشنواره حیوانات خانگی در بخش حیوانات خاص
» وبلاگ طبیعت و حیوانات من(حمایت از حیوانات و حفاظت از محیط زیست)