فواید سیگار كشیدن
فواید سیگار كشیدن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
همش تو اخبار و تلویزیون و مجلات و ... میگن سیگار کشیدن ضرر داره و از این حرفا!
ولی هیچ کدومشون نیمه پر لیوان را نمیبینند، همش از یک زاویه به قضیه نگاه میکنند، غافل از اینکه سیگار دارای فوایدی هم هست.!!!
١ـ سیگار کشیدن باعث میشه شما هرچه سریعتر از شر سلامتی و زندگی به امید خدا خلاص بشید و بتونید پا به عرصههای جدیدتری از جمله جهان آخرت بگذارید و تجربههای جدید کسب کنید.
٢ـ وقتی سیگار بکشین یه سرفههایی میکنین. به خدا همچین سر جیگرتون حال میاد انگار قولنج ریهتون رو گرفته باشن، یعنی ششتون حال میاد.
٣ـ اونایی که سیگاری هستن بعد از یه مدت متوجه میشن که روابط عاطفی عمیقی با چای و نسکافه پیدا کردن.
4ـ اگه سیگاری بشین برای مواقع بیکاری، بیعاری، بیخوابی، بیداری، بیزاری، بیذاتی، بیماری، سیرابی، لیوانی، خیشاحی (منظور همون خوشحالیه)، نیراحی (ناراحتی) و سایر مواقع بهترین امکان رو در اختیار دارین.
٥ـ اگه سیگاری بشین دارای روابط اجتماعی درخشان میشین و میتونین دوستان جدید زیادی پیدا کنین:
الف) وقتی شما جزء خریداران سیگار باشین دوستانی رو پیدا میکنین که از بس دوستتون دارن شما رو به شکل شیرینی میبینن.
ب) وقتی شما جزء مصرف کنندگان سیگار باشین دوستان مهربونتون شما رو به شکل مگس میبینن. در نوع ب دوستی از طرف شما بسیار عمیقتر خواهد بود.
٦ـ اگه سیگاری بشین توی محیطهای سربسته و عمومی از دست سیگاریها حرص نمیخورین و این خودش باعث میشه آرامش اعصاب داشته باشین.
٧ـ وقتی سیگاری بشین، میتونین توی مسابقه جهانی ترک سیگار شرکت کنین و کلی پول به جیب بزنین.
٨ـ اگه سیگاری بشین، وقتی با اقوام و دوستان به پیکنیک میرین موقع روشن کردن آتیش میتونین روش روشن کردن کبریت در میان باد و بوران رو به اونا نشون بدین و خودتون رو به عنوان یک قهرمان ملی معرفی کنید.
٩ـ اگه سیگاری بشین با سوپری سر کوچتون بیشتر رفیق میشین طوری که اگه یه روز نرین سراغش دلش براتون تنگ میشه.
١٠ـ اگه مخفیانه سیگار بکشین میتونید با کوچه پس کوچههای اطراف خونه، پشت بام، زیر زمین و دیگر جاهایی که تا حالا زیاد بهشون توجه نکردین بیشتر آشنا بشین.
١١ـ وقتی مخفیانه سیگار میکشین با ادوکلن، عطر و دئودورانتهای ارزون قیمت و همچنین انواع آدامسهای P.K.، خروس نشان، Relax، Orbit و غیره آشناتر میشین و به آدمی خوشبو با دندونای سفید مبدل بشین.
١٢ـ هرچه بیشتر سیگار بکشین راحتتر میتونین از شر پولهایی که توی جیبتون سنگینی میکنه راحت بشین.
١٣ـ اگه سیگاری بشین توی شهرای بزرگ که هوای آلوده دارن راحت تر میتونین زندگی کنین.
و فواید دیگر............
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
رد: فواید سیگار كشیدن
مرسی الناز جون
Salma- دوست گفتگوی لاک پشتی
ببینم سلما جون نکنه شما هم مثل من تصمیم دارین به سیگار رو بیارین؟ :scratch:
ولی اصلا جرات نکردم و همیشه از سیگار متنفر بودم
با بوی سیگار سرم درد میگیره
بوی خیلی خوبی داره
اینهمه اندر فواید سیگار گفته شد ...همه رو نادیده گرفتید؟
خیلی هم لذت بخشه.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
خیلی خوبه حتما بکشید!
من که روزی یه بوکس میکشم!
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
واقعا که!!! من باورم میشه ها
دیروز از سوپر مارکت داشتم خرید میکردم یه آقایی اومد گفت آقا سیگار داری میخوام خودکشی کنم
میگفتی بیاد پیش خودم یه چیز بهتر بهشم میدادم!
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
سیگار بعد چایی ، چایی بعد سیگار ..
hadi1981- مدیر گفتگوی لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
ولي خب فكركنم اكثرا مي دونن كه گرايش به سيگارو اين جور چيزا يه جورائي به ژنتيك هم بستگي داره و بعضي ها اگه بخوان هم سيگاري نميشن و گرايش ندارن
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
حتی اگه همه ی اجدادشم سیگاری بوده باشن
اوباما هنوز موفق نشده است سیگار را ترک کند!
شواهد حکایت از آن دارد که باراک اوباما، رییسجمهور ایالات متحده آمریکا، هنوز موفق نشده است سیگار را به طور کامل ترک کند.
«جفری کالمن»، یکی از پزشکان کاخ سفید در همینباره میگوید، اوباما باید «تلاشهای ترک سیگار» را که شامل استفاده از آدامس نیکوتین میشود، ادامه دهد. این پزشک همچنین نوبت بعدی معاینه رییسجمهور آمریکا را در آگوست 2012 و زمانی که وی 50 ساله میشود، اعلام کرده است.
اوباما پیشتر در جریان یک کنفرانس خبری در ماه ژوئن اعلام کرده بود، هنوز به صورت گاه و بیگاه سیگار میکشد. وی همچنین از آدامسهای مخصوص نیکوتین برای کاهش میزان مصرف سیگار استفاده میکند و پزشک وی توصیه کرده است این کار را ادامه دهد.
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
عکس: Ap
علاوه بر آن، تیم پزشکی اوباما، روز یکشنبه و پس از انجام یک سری معاینات معمول چنین نتیجهگیری کردند که رییسجمهور آمریکا باید برای کاهش کلسترول خون خود، عادات غذایی خود را بهبود بخشد.
بنا بر گزارشهایی که پس از این معاینه 90 دقیقهای از کاخ سفید مخابره شده است، میزان کلسترول خون رییسجمهور آمریکا از حد مجاز تجاوز کرده است.
آقای «کالمن» همچنین میگوید رییسجمهور باید رژیم غذایی خود را تغییر دهد تا میزان کلسترول بد خونش (LDL) را به کمتر از 130 برساند.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
فکر می کردم سیگاری باشه چون صدای زیبایی داره. اکثر گوینده های مرد که برای ما متن خوندن سیگار می کشن تا صداشون بم بشه
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
ممکنه کسی چاق باشه و چربی بد خونش بالا نباشد، و کسی لاغر باشد اما چربی بد خونش بالا باشد.
یا کسی هر دو نوع چربی ش بالا یا پایین باشد
البته درخون 4 نوع چربی است که2 تا از آن ها یعنی LDL و VLDL از چربی های بد خون هستند
یکی از عوامل خطرزای سیگار (risk factor) افزایش چربی خون از نوع بدش است
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
پیرو پست اقای محمدفر من نمیدونم چرا همیشه آدمهای دوست داشتنی سیگاری هستند؟
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
» فواید و معجزه موز
» فواید جویدن
» تلاش برای ترک سیگار یک حیوان
» فواید سویا برای بدن