تلاش برای نجات سگهای ولگرد
صفحه 2 از 2 • 1, 2
رد: تلاش برای نجات سگهای ولگرد
از نظر من نجسترین حیوون هم مخلوق خداست و حق زندگی داره . همونطوری که ما حق زندگی داریم. نباید بی دلیل کشته بشه.
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
همکنون نیازمند یاری سبز یک استاد ادبیات مسلمان که به عربی هم بلد باشه هستیم.
باید یکم وارد بحث پزشکی هم بشیم فقط بحث دین کافی نیست.
ولی ما هنوز تو بحث نجس بودن سگ موندیم همین الان که ما داریم اینقدر راحت در مورد اعتقاد شخصیمون بحث میکنیم اون بدبخت ها دارن جون میدن.
نجس یا پاک کثیف یا تمیز بالاخره مثل ما زندگی رو دوست دارن نباید به خاطر اعتقاد شخصیمون بی تفاوت بشینیم و اجازه بدیم یه مشت سود جوی دروغ گو پوست این مخلوقات خدارو بکنن و به مردم بگن در فلان جا یک دختر بیچاررو تیکه پاره کردند و ....... یا مثلا بگن هاری داره بیداد میکنه بابا مشکل مردم هاری نیست بفهمید مردم نون ندارن بخورن شما میگید هاری. درسته هاری باید ریشه کن بشه اما این راهشه
amir hosein- کاربر خوب لاک پشتی
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
من یک سوال برام پیش آمده. شما اون سه توله ای که مادرشون را تشریح کردند را نهایتا قبول کردید؟
عکس آواتار شما یکی از اون توله هاست که بزرگ شده؟ آخه من از نوزادیشون توی کلینیک عکس دارم اگر اون باشه که خیلی بزرگ شده.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
بچه هام بزرگ شدن اما نه اینقد این خانومی که توی عکس میبینید یلدا خانوم و به گفته دکتر معماریان عزیز 3ساله است.
یلدا خانم هم از شب یلدا تا الان پیش منه و من نمیدونستم چند سالشه.
عکس 2تا توله دیگه موجوده اگر دوست داشتید ببینیدwww.m4f.blogfa.com
اون توله ماده قهوه ای که دیدید الان کاملا سیاه شده و خیلی هم زرنگ شده و11 کیلو وزن داره الان هم حدودا 5ماهشه.
توله نری که دیدید از همه کوچیک تر بود و بسیار ضعیف هم بود الان 13.5 کیلو وزن داره.
2هفته پیش هم دکتر معماریان عزیز دیدشون.
دوست عزیز اگر عکس نوزادیشون رو به من بدید ممنون میشم.
میخوام با الانشون مقایسه کنم.
من از اون روزی که اومدن پیشم تقریبا هر یک روز در میون ازشون عکس گرفتم تا 45 روزگی.
متاسفانه یکی از اون سه تا (ماده خاکستری) به دلیل اوفونت روده ا پیش ما رفت دقیقا در 45 روزگیش متاسفانه دکتر معماریان ایران نبودند و دامپزشکهای دیگه هم نتونستند درمانش کنند.
حیف. شاید اگر پیش مادرش بود و از شیر مادرش می خورد اینطوری نمی شد.
عکس من با موبایل گرفته شده مربوط به همون روزی که مادرش را بردند برای تشریح، اگر خواستید برایتان ایمیل می کنم.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
عکس هایی که من هم گزاشتم همه با موبایل اگه وقت داشتید و زحمتی نبود برام بفرستید.
aammiirr_05@yahoo.com
صفحه 2 از 2 • 1, 2
» اتلاف سگهای ولگرد در ماهشهر و شوشتر / بخش خصوصی به ازاء کشتن هر قلاده سگ پول میگیرد!
» با تلاش مأموران محیط زیست زابل چهار قلاده کاراکال از مرگ نجات یافتند
» تلاش برای ترک سیگار یک حیوان
» تلاش یک جوان دیوانه برای شباهت با شیطان