ترس از دعوا !
ترس از دعوا !
qewzi :king:
با تشکر :arrow: !
Ali- کاربر خوب لاک پشتی
رد: ترس از دعوا !
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
(¯`·.QeWzI.·´¯) نوشته است:من می خوام یک لاکپشت برکه ای بخرم اما اگه با کوچیکا بندازم چی میشه ؟ دعوا می کنن؟
بله اقا محمد درست میگن و به طور کل برکه ای ها با گوش قرمز ها دعوا ندارند البته اگر مدتی قرنطینه باشند بهتره
لاکی- دوست گفتگوی لاک پشتی
لاک نوشته است:(¯`·.QeWzI.·´¯) نوشته است:من می خوام یک لاکپشت برکه ای بخرم اما اگه با کوچیکا بندازم چی میشه ؟ دعوا می کنن؟
بله اقا محمد درست میگن و به طور کل برکه ای ها با گوش قرمز ها دعوا ندارند البته اگر مدتی قرنطینه باشند بهتره
اقا محمد گفته بون که نگهشون ندارم کنار هم . ولی شما یک نظر متفاوت دادین . به هر حال دارم میخرم.خودم تستش می کنم.
Ali- کاربر خوب لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
MohamadFar نوشته است:من گفتم قرار ندین ؟ لاک پشتهای برکه و گوش قرمز را در کنار هم قرار دهید. به طور جدا از هم به آنها غذا دهید . حتما ابتدا که می گیرید در قرنطینه باشند تا میکروبی را به هم انتقال ندهند.
برکه ای اختلافش با گوش قرمز 2،3 ساله ها .. مطمئنین؟!
Ali- کاربر خوب لاک پشتی
موفق باشید ، پرهام.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
apb نوشته است:اگه برکه ای اروپایی یا برکه ای خزری کمی بزرگتر از گوش قرمزها باشند نیز خیلی بهتره( نه خیلی بزرگتر ، کمی بزرگتر). البته بگم در فضاهای بزگر خیلی بهتره نگهداری شوند ، ولی در فضای کوچک احتمال بروز ناسازگاری بالاست.
موفق باشید ، پرهام.
لاکپشت کوچیکم یک دهم برکه ای هست..!
Ali- کاربر خوب لاک پشتی
موفق باشید ، پرهام.
واقعا شما و آقا پرهام آدمای با تجربه ای هستید.من گفتم قرار ندین ؟ لاک پشتهای برکه و گوش قرمز را در کنار هم قرار دهید. به طور جدا از هم به آنها غذا دهید . حتما ابتدا که می گیرید در قرنطینه باشند تا میکروبی را به هم انتقال ندهند.
چون من هم این تجربه را دارم...
لاکی گوش قرمز با برکه ای دعوا میکنه...
قبلا که داشتم (مردند) گوش قرمزه دست و پاهای برکه ای رو خورد.
باید جدا بهشون غذا بدید.
و چون گوش قرمز بر خلاف برکه ای خیلی برای غذا گدایی می کنه، ممکنه در حالتی که غذای مورد نیاز رو هم خورد به برکه ای آسیب بزنه...
اما اگر برکه ای اروپایی باید حدود 4 سانت بزرگتر از گوش قرمز باشه، دیگه به هیچ وجه جلوش نمیره...
این تجربه شخصی و کاملا درست بود.
Koosha_Raisi- دوست گفتگوی لاک پشتی