لاک مشکل دار؟
لاک مشکل دار؟
در ضمن وقتی تو آب میره این خطای سیاه به نظر غیر طبیعی میان و پوست اندازیش بیشتر از 3 روز طول کشیده!
لامپ و خشکی و بخاری هم داره . هر 3 4 روز یه بارم آبشو عوض میکنم.
غذاشم هویچ و کاهو و شلغم و پلت کلورفیش! نمیدونم چرا تو مشهد ماهی خوراکو کف دریا گیر نمیاد! :
Arezoo- کاربر متوسط لاک پشتی
رد: لاک مشکل دار؟
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
اگر سفیدی ها در داخل آب نمایان نیستند. پس رسوبات آب هستند. با مسواک خیلی نرم بصورت ملایم روی لاکش بکشید تا تمیز بشه.
فقط یک سوال: لاک پشتتوناز خشکیش استفاده می کنه. یعنی میاد روی آب که بدنش کامل خشک بشه؟
غذاش خوبه ولی باید کلسیمش را هم تامین کنید. کف دریا را عطاری ها دارند، پرس جو کنید اگر باز هم پیدا نکردید، من می توانم برایتان ارسال کنم.
پوست اندازی الزاما نباید سه روزه تمام بشه مهم نحوه پوست اندازی است. البته تجربه من نشان داده که حضور لاک پشت در خشکی به پوست اندازی سریعتر در آب کمک می کنه.
منظورتوناز غیر طبیعی شدن خطوط سیاه چیه؟ معمولا لاک پشتها هنگام بزرگ شدن بخصوص زمانی که کوچک هستند بین فلسها کلفت می شه و سیاهرنگ و بعد کم کم به رنگ و نقوش فلسها در میاد و خطوط دوباره نازک می شوند در حالیکه فلسها بزرگ شدند.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
عجله نکن. تکمیل می شه. مال لاک پشت من هم خیلی طول کشید و من را نگران کرد و بعدش من تازه فهمیدم که دلیل کلفت شدن این بوده. فقط به تغذیه اش حواست باشه. حتما کف دریا بهش بده.
maria alexio- دوست گفتگوی لاک پشتی
خوب خیالم راحت شد پس لاکی کوچولوم داره بزرگ میشه!
در مورد کف دریا هم باز جست و جو میکنم اگه گیرم نیومد خبر میدم مرسی.
https://lakposhtha.forumfa.net/forum-f9/topic-t298.htm
بله میگو بعنوان غذای دائمی مفید نیست. چون لاک پشتها کلسیم دو برابری نسبت به فسفر دریافتی احتیاج دارند و اگر این خلاء با کف دریا پر بشه خیلی نمی تونه عارضه داشته باشه ولی خوب خیلی هم نمی شه یقین حاصل کرد که کلسیم دریافتی لاک پشت داره تامین میشه مگر اینکه لاکی به میزان قابل توجهی کف دریا بخوره.
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی