چند مشكل در زيستگاه جديد
چند مشكل در زيستگاه جديد
من چند روزه كه يه جاي بزرگتر براي لاك پشت هام درست كردم اما چند تا مشكل وجود داره:
1- قبلا چون تراريوم كوچيك بود نيازي با فيلتر نداشتم و خودم آبش رو عوض مي كردم. اما الان كه اين فيلتر رو گذاشتم اصلا آب رو تميز نمي كنه. خودتون ديگه بهتر مي دونيد كه لاكپشت ها خيلي آبشون رو كثيف مي كنند. نمي دونم چي كار كنم. تازه لاك پشتام هم از فشار اكسيژن مي ترسن خيلي. اينم عكسش :
2- خشكي كه براشون درست كردم هم مثل خيلي از عكس هايي هستش كه توي اين سايت ديدم. اما لاكپشتام رويش ليز مي خورند و اصلا نميرن رويش. هرچي هم شيب و ارتفاعش رو تغيير ميدهم فايده نداره. اينم يه مشكل ديگه .
ميشه راهنماييم كنيد دوستاي عزيز.
parpari- کاربر تازه وارد لاک پشتی
رد: چند مشكل در زيستگاه جديد
2- بايد شيب مربوطه رو حتما با چسب اكواريوم ناهموار كنيد كه لاكپشتا با كمك پنجولاشون بتونن خودشونو بالا بكشن
البته همكاران حرفه اي فروم و مديران صد البته دقيقتر شما رو راهنمائي خواهند كرد
موفق باشيد
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
اگر فيلتر زیر شنی شیب رو هم مثل اونيکی قرار بدید ، یني شیارها افقي بشن ، مشکل حل ميشه
Salma- دوست گفتگوی لاک پشتی
آقا فرهاد من خيلي دنبال تاپ فيلتر گشتم ، اما پيدا نكردم. همه جا همين مارك رو داشتن ، مجبور شدم اينو بگيرم.
واااااااااي راست ميگي سلما جون . گاهي آدم اونقدر به راه حل هاي سخت فكر مي كنه كه راه هاي آسون رو كاملا از ياد مي بره. اصلا حواسم نبود اونو بر عكس زدم. حالا هم جهتش رو درست مي كنم ، هم طبق گفته ي آقا فرهاد چسب آكواريوم ميريزم رويش.
راستي لاك پشت هاي شما هم از اين اكسيژن فيلتر ها مي ترسن ؟؟
parpari- کاربر تازه وارد لاک پشتی
parpari جان لاکپشت من چون بزرگه ازش نميترسه ولی خیلي هم ازش خوشش نمیاد. بعدم من فشار شکن گذاشتم سرش ديگه اون فشارو نداره.
ولی از حبابایی که خود خروجی تاپ فیلتر توی آب ایجاد میکنه خیلی خوشش میاد
Salma- دوست گفتگوی لاک پشتی
مرررررسی دوستان از راهنمایی هاتون ، واقعا لطف کردید
پریا- دوست گفتگوی لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
پریا- دوست گفتگوی لاک پشتی