بازی World of Warcraft
بازی World of Warcraft
همچنین سرور های ایرانی و خارجی رو که میدونین خوب هستن معرفی کنید. لطفا بی خیال سرورهای Fun بشین.
ultra- کاربر خوب لاک پشتی
رد: بازی World of Warcraft
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
محمد وارکرفت یک بازی توپی است کهبیلزارد درست کرده وقرار است یک بازی دیگر نیز به نام استار کرافت رو به بازار بده کهاون هم توپه وارکرفت رو باید کمش یک سال بازی کنی اونم حرفه ای تا ادعا داشته باشی و منظور از سرور مکانی است ععدی بازیکن اون جا جمع می شن وبازی می کنند وبع ضی ها رایگان وبعضضی باید اکانت بگیری(با مستر کارت یا از این فروش گاه ها بازی)
با تشکر
arefkarimzadeh- دوست گفتگوی لاک پشتی
وللللللللللللللی مواظب باشید معتاد این بازی نشید که دیگه وااااااااااااااااااااااااااای
ultra- کاربر خوب لاک پشتی
با ی با ی میشی
با تشکر
وسوسه شدم بازی کنم :
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
کتاب ها: چشمه جاودانگی - شکافت - اهریمن روان - طلوع هورد - آخرین نگهبان - امواج تاریکی
و کتاب های داستان های دیگرش هم در حال ترجمه می باشد!
این بازی یکی اتز قدیمی ترین بازی های کامپیوتری از معروف ترین آن هاست که هم اکنون همواره مسابقات جهانی آن برگزار می شود! و من هم یکی دو ورژن اون رو در 7-8 سال گذشته ، از روی CD ریخته بودم و بازی می کردم!
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
خانم نیلوفر با عرض شرمنده گی شما نمیتوانید بازی کنید(به نظر من) یک هیچ دختر خانومی تا حالا وارکرفت بازی نکرده چون عصاب می خواد همون تو ورود بازی 3 دقیق ی بعد کیل شدید(اصطلاحی در بازی که به معنی همان مردن است
)و دلایل غیره
با تشکر
من از بچگی عاشق یه سری از بازی های خشن پسرونه بود به خاطر جوی که در خانواده ما حاکم بود و بیشتر همبازیهای من پسر بودند.. مثل call of duty . نمیدونم بازی کردید یا نه. ولی هیچکس موقع خرید این بازیها باورش نمیشد من اینارو واسه خودم میخوام. یا جنگهای صلیبی. یا ورژنهای مختلف فیفا. اگه این بازیهارو تجربه کردده باشید میدونید که هیچ دختری سمتش نمیره.
البته بعد از یه مدت سلیقم عوض شد و بیشتر بازیهای تو مایه Simsرو دوست داشتم. اما هر از گاهی دلم واسه بازیهای پسرونه تنگ میشه.
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
این بازی وارکفرت بازی استرا تژیکه؟
چجوری میشه بازی nfs carbon انلاین بازی کرد؟
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
و نید فور اسپید نسخه جدیدش اره میشه وقدیمیش رو نمیدونم
وخانم نیلوفر شما نکنه دختر عمو ی من هستید ؟
create- کاربر تازه وارد لاک پشتی
من توی سرور Blizzard بازی میکنم در سرور Kazzak هرکی اونجا بازی میکنه بهم /w بده خوشحال میشم باهم بازی کنیم
Tundruid
Tundruid- کاربر تازه وارد لاک پشتی
من زیاد بازی کردم
master_007- کاربر تازه وارد لاک پشتی