آیا می توان لاکپشت های برکه ای اروپایی و گوش قرمز را در یک آکواریوم نگه داشت؟
آیا می توان لاکپشت های برکه ای اروپایی و گوش قرمز را در یک آکواریوم نگه داشت؟
من دو تا برکه ای دارم و دوست دارم گوش قرمز بخرم آیا بخرم؟
مشکلی ندارد؟
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
رد: آیا می توان لاکپشت های برکه ای اروپایی و گوش قرمز را در یک آکواریوم نگه داشت؟
شما لاکپشت های با ارزشی دارید که بومی ایران هستند. لاکپشت گوش قرمز بومی ایران نبوده و تماما وارداتی است و به علت رواج روز افزون آزاد سازی آن در طبیعت ایران خطر بزرگی برای اکوسیستم ما محسوب می شود. بخصوص برای 2 گونه لاکپشت کنار برکه ای بومی ایران. لاکپشت های گوش قرمز جثه ای بزرگتر از لاکپشت های کنار برکه ای اروپایی و خزری پیدا می کنند و نسبت به این 2 گونه این گونه بسیار agressive می باشد. شاید تا قبل از سن بلوغ به راحتی بتوان این گونه ها را با هم نگهداری نمود ولی بعد از بلوغ لاکپشت Red ear آسیبهای شدیدی را می تواند به لاکپشتها شما وارد کند (موارد ارجاعی به کلینیک مشاهده شده).
با تشکر
دکتر معماریان
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
رد: آیا می توان لاکپشت های برکه ای اروپایی و گوش قرمز را در یک آکواریوم نگه داشت؟
آیا نگهداری گوش قرمز با گونه های لاک نرم توصیه می شود یا این مورد هم خطرناک است ؟
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
آیا نگهداری گوش قرمز با گونه های لاک نرم توصیه می شود یا این مورد هم خطرناک است ؟
MohamadFar جان ، من 8-9 سال پیش تجربه انجام این کار رو داشتم و با لاک پشت نرم کاسه چینی(برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید:وبلاگ تراریوم ) ، گوش قرمز و برکه ای خزری داشتم ، متأسفانه اصلا تجربه خوبی نبود ، نرم کاسه ها شکارچی بوده و در محسیط طبیعی به گونه ای که فقط سرشون بیرون از شن باشه ، زیر شن ها کمین می کنند و با غافلگیر مردن ماهی های به آن ها حمله می کنند.
که تو تراریوم من لاک پشت های گوش قرمز و برکه ای خزری ، گاهی مورد تهاجم قرار می گرفتند ، با این که نرم کاسه چینی کوچکتر بود ، این کار ادامه پیدا کرد و من نرمک کاسه های چینی رو به یکی از دوستانم دادم. نرم کاسه ها گردن های بلتدی دارند ، به طوری که حتی اگه از دمشون بگیردشون ، با گردن بلندشون به راحتی قادر خواهند بود که شما را گاز بگیرند. گونه نرم کاسه ای که در ایران در آکواریم فروشی ها به فروش می رسد اغلب نرم کاسه چینی است ، البته در خود ایران لاک پشت نرم کاسه فراتی هم وجود دارد ، ولی معمئولا در آکواریوم فروشی ها دیده نمی شود. با وجود گوشتخوار بودنشون ، یه نکته جالب رو بگم : گروه محیط زیستی که از طرف شرکت استاد سابق دانشگاه من برای تحقیق روی محیط زیست لاک پشت فراتی رفته بودند و 2 نمونه رو هم برای آزمایش آورده بودند ، در گزارشاتی در مورد تغذیه آن ها این نوع لاک پشت را گوشتخوارو شکارچی معرفی کرده بودند ، ولی گویا افراد ساکن محل زیست این جانور خبرز جالبی داده بودند ، در برخی فصول آن ها گاهی از آب بیرون آمده ودر زمین های کشاورزی مجاور نهر ها به خوردن هندوانه مشغول می شدند.هرچند که این گفته افراد بومی است و در گزارشات تحقیق چند ماهه روی محیط زیست آن ها چنین موردی گزارش نشده بود ، ولی اگه واقعا یه گونه شکارچی چنین رفتاری داشته باشد ، جالب توجه است.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
با تشکر از توضیحات جناب آقای پرهام. من به هیچ عنوان خریداری لاکپشت نرم کاسه چینی و گوش قرمز را توصیه نمی کنم . این دو گونه بومی ایران نیست و تهدیدی برای اکوسیستم ما و لاکپشتهای بومی ما محسوب میشوند که خرید آنها تشویقی برای قاچاق بیشتر آنها به ایران می شود. در صورت خریداری به هیچ عنوان نباید آزاد سازی شوند. گرچه را ه حل این مشکل بسیار پیچیده تر از این می باشد که متاسفانه.....
با تشکر
دکتر معماریان
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
لاک پشتها گوش قرمز یکی از محبوبترین انواع خرنده در جهان محسوب می شود و تا جایی که دوستان بسیاری از خارج ایران در مورد نگهداری آن با من تماس گرفته اند ، مانند کشورهای اوکراین ، مالزی ، چین و کشورهای اروپایی.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
و واقعا خدا زیبا آفریدش و انگار نقاشی شده.
تبارک ا... احسن الخالقین
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
rain- کاربر خوب لاک پشتی
لاکپشت برکه ای هم زیباست ،مخصوصا اینکه بومی است.
گوش قرمز هم که شما میگید چرا همه دوستش دارند ، بخاطر این است که در آن رنگ سبز خطوط زرد منظم و آرایش قرمز رنگ کنار چشمش همه را جذب میکند
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
speedy- همکار گفتگوی لاک پشتی
» گوش قرمز و برکه ای اروپایی
» لاک پشت گمنام! ( برکه ای اروپایی )
» دنبال یک لاکپشت برکه ای اروپایی می گردم!
» واگذاری لاکپشت برکه ای اروپایی 11 سانتی (واگذار شد)