خوردن خرابکاری
خوردن خرابکاری
واگر لاک پشت یه تیکه دست مل کاغذی کوچیک بخوره مریض میشه؟
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
رد: خوردن خرابکاری
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 1/7/2010, 07:32 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
به نظر من خوردن مدفوع طبیعی است من به لاکپشتم انواع غذاها(بیومار -خزای مخصوص خزندگان -غذای لاکپشت کیلر فیش-کاهو-کفدریا-موز-سیب-دانه سویا-میگو)میدم اما باز بعضی وقت ها مدفوش رو می خوره
با ارزوی موفقیت
arefkarimzadeh- دوست گفتگوی لاک پشتی
از لینک زیر می توانید برای این منظور استفاده کنید:
وبلاگ تراریووم - فسمت غذاهای لاک پشت ها
موفق باشید ، پرهام.
مهندس با با من موز رو 2ماهی یکبار میدم چون تو برنامه ی غدایی اقای محمد فر بود سویا رو برای اولین بار امروز دادم چون گفتم پشت غذای خزندگان نوشته پس خوب است میگو هم هفته ای یک بار ان هم به توسیع هی اقای دکتر به عنوان تنوع غذایی وغذای اصلیش لوفاک(بیومار)-غذای خزندگان-کاهو-کف دریا-ماهی(زنده-فیله-مرده) است
مهندس بابا ما 1 سال است با سایتیم وسایت تراریوم اگه دیگه ندونیم که چه غذایی مناسب است وای به حالم
و اون کلور فیش(با تشکر از تصحیح شما) رو یک بار خریدم والان هم تمام شده که لاکی خودش هم با اشتها نمی خورد که بعدا نخریدم اون لیست غذا هایی بود که تا حالا امتحان کردم نه دادن همیشگی
ممنون از این توجه تون به مطالب من
مهندس بابا ما 1 سال است با سایتیم وسایت تراریوم اگه دیگه ندونیم که چه غذایی مناسب است وای به حالم
شرمنده می کنید من رو ، آقا ما در خدمتین! شما امر کنید لاک پشت ها رو من چی بدم!
arefkarimzadeh عزیز ، پس فقط بیومار رو کمی کمتر کنید هم بهتره! و جیره غذاییتون عالی می شه! در مورد سویا برای پروتئین بالاش استفاده می کنن ، حالا دیگه نمی دونم این پلت ها رو سویاشون رو موقع ولیذ طوری فرآوری می کنند که قبل جدب برای لاک پشت ها باشه با روهوا کار می کنن (که امیدوارم این طوری نباشه) ، پروتئین بالا برای لاک پشت های بالای 1 سال خیلی مناسب نیست!
تترا رو کم دارن ، ولی سرا رو می شه پیدا کرد!
من در درستی کار شما شگی ندارم ، من وظیفه داشتم این رو تدکر بدم ، چون یه کاربر تازه وارد اگه می خوند و می دید کسی چیزی نگفته ، فکر می کرد درسته! امیدوارم خودتون و لاک پشت هاتون همیشه سالم باشن! موفق باشید ، پرهام.
» مشکلات آیفون 4
» استراحت لاک پشت روی خشکی پس از خوردن غذا
» ترک خوردن لاک گوش قرمز!!!کمک
» خوردن مدفوع