ساختمان فیلترهای دست ساز اعضا و بحث در مورد آن
صفحه 2 از 4 • 1, 2, 3, 4
رد: ساختمان فیلترهای دست ساز اعضا و بحث در مورد آن
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
یه سوال دیگه بیو فیلتر میتونه به صورت افقی در آب باشه ؟ یا حتمآ باید عمودی باشه ؟
Alireza_Tiger- کاربر متوسط لاک پشتی
عمودی و افقی منظورتون چیه؟ اگه منظور چیدمان درون فیلتر و مسیر جریان آی است ، من تا حالا افقی رو ندیدم.
Alireza_Tiger- کاربر متوسط لاک پشتی
با وجود سنگ هوا در تراريوم ميشه مناطق اكسيژن دهي رو در فيلترهاي دست ساز حذف كرد ؟
با تشكر
pareparvaz51- کاربر خوب لاک پشتی
موفق باشید :cheers:
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 4/28/2009, 23:57 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
با سلام
من ميخوام سيستم فيلتراسيون رو به بيرون از تراريوم منتقل كنم يعني زير ميز در داخل يك مخزن شيشه اي قرار بگيره . ميشه به وسيله ي شلنگ هوا آب رو از تراريوم به مخزن شيشه اي انتقال داد اما مشكل اصلي برگشت آب به تراريوم هست . چون وقتي سيستم فيلتراسيون همراه تراريومه آب از طريق مناطق اكسيژن دهي بعد از تصفيه شدن به تراريوم برميگرده اما اگه جدا باشه بايد چي كار كرد ؟ : فكر نميكنم با گذاشتن شلنگ بشه آب رو از مخزن به تراريوم برگردوند !!!!! بايد يك موتور فيلتر ديگه داخل مخزن بزارم و از اين طريق آب برگرده به تراريوم ؟؟؟؟؟؟؟ ميشه لطفا" راهنمايي كنيد ؟ در ضمن در اين حالت موقع قطع برق مشكلي پيش نمياد ؟
با تشكر
سیستم بالایی ساده تره ، آب با پمپ آب به داخل سیستم تصفیه که به اندازه دهانه آکواریوم روی آن سوار است ، انتقال یافته و سپس از آن عبور کرده و از دهانه خروج آب در کناره سیستم خارج می شود.(طرحش تا حدودی شبیه مال خودمه ، با این تقاوت که روی آکواریوم نصب می شود.
طرح2:
این یکی سیستم بالایی هم روی آکواریوم قرار گرفته و آب پس از عبور از آن از پاببن سیستم ، به وسیله شیر خروج آب کولر(البته نوع پلاسلیکی آن) خارج شده ، کمی سخت تره ددست کردنش و باید بدهید شیشه بر شیشه را دایره و به قطر شیر خروج آب کولر براتون سوراخ کنه. ولی در عوض اشکال بلاقوه بالایی رو نداره و اون اشکال چیه و چرا گقتم بالقوه: وقتی آب از بالا به پایین توی تراریوم ریخته می شه ممکنه سر و صدا ایجاد کنه ، البته ممکنه. در طرح دومی شما یک شلنگ به انتهای شیر خروج آب می بندید و طول آن باید آن قدر باشد تا آب رو در زیر سطح آب تخلیه کرده و سر و صدا ایجاد نشود.
اگه حتما می خواهید سیستم زیر تراریوم باشه می شه این کار رو انجام داد ، ولی بسیار پیچیده و سخت است و احتیاج به شیرهای یا تمهیدات دیگری داره تا موقع قطع برق ، جربان آب رو فطع کنند. پیشنهاد می کنم این کار رو نکنید ، به نظر من اصلا به دنگ و فنگش نمی ارزه.
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 5/1/2009, 12:35 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
با تشكر
اين مطلب آخرين بار توسط pareparvaz51 در 5/1/2009, 14:17 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
http://forum.niksalehi.com/showthread.php?t=27747
http://forum.niksalehi.com/showthread.php?t=27654
قدرت خدا تو فروم يه همچين جاهايي هم هست و ما خبر نداشتيم ممنون از راهنماييهاتون بسيار مفيد بود .
فعلا" يك سوال ديگه بالاخره آب از داخل سامپ بايد با استفاده از يك پاور هد دوم به تراريوم برگرده :
متشكرم :;;>:
موفق باشید.
با توجه به اينكه خروجي آب فيلتر در تراريوم به وسيله ي شلنگ ميره به سامپ ديگه جرياني در تراريوم وجود نداره و با توجه به اينكه كف تراريومم سنگه استفاده از سامپ مناسبه ؟ پس بايد از يه فيلتر ديگه هم براي ايجاد جريان آب استفاده كنم ؟
فكر كنم ترتيب قرار گيري وسايل مهمه ! زغال بايد قبل از بيوبال و بيوسراميك باشه تا باكتريهاي مفيد رشد كنن ؟
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
bebakhshid,man hameye inaro khundam,vali chize ziadi az sakhtesh nafahmidam,age mishe ye adresi beddid,va inke ye tozihi ham vase bio seramik va zoghale aktive bedid,az koja mishe tahie hard,va gheymatesh hodudan chande?
mer30
senior- کاربر خوب لاک پشتی
وبلاگ تراریوم
نه متأسفانه من بیوفیلتر رو فقط برای مصارف خودم می سازم.
می خواستم بدونم مصرف برق این پمپهایی که توی فیلترهای دست ساز هست به چه صورت؟زیاده؟
شرزاد- کاربر خوب لاک پشتی
مصرف برقشون زیاد نیست ، انواع دارند با توجش به قدرتشون از 5 وات دارند تا20 وات(به طور عمده) ، البته کمتر و بیشتر هم وجود داره ، هر چه بیشتر باشه ، قوی تره و برای آکواریوم های بزرگتر مناسب تره.
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 7/21/2009, 15:08 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
تصمیم دارم یه فیلتر خوب براشون بسازم چون خیلی زود آبشون کثیف میشه.طرحم اول اینجا مطرح می کنم تا همه نظر بدن.بازم ممنونم.
قبل از هرکاری حتما مشورت میکنم همینجا...
صفحه 2 از 4 • 1, 2, 3, 4
» ساختمان فانتزی
» ساختمان پلاسکو لاک پشت ندارد
» فروشگاههای آکواریومی ساختمان پلاسکو
» شکار عقاب در یک ساختمان مسکونی