مشکل گیاه!
مشکل گیاه!
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
رد: مشکل گیاه!
اما اگر دیفن باخیا باشه تنها راه چاره این هست که ساقه گیاه رو ببرید و به 2 یا 3 قسمت تقسیم کنید و ساقه های اضافی رو در آب بگذارید تا ریشه بدن و گیاه جدید بشن.
دیفن باخیا گیاهی هست که تا زمانی که ارتفاعش زیاد نشده زیباست اما بعد از گذشت مدتی که بلند میشه چون برگاش میریزن و جایگزین نمیشه زشت میشه و باید ساقش رو برید و قلمه زد. در ضمن دیفن باخیا رو نباید اصلا جلوی آفتاب گذاشت باید جایی مثل پنجره شمالی یا شرقی ازش نگاهداری کرد.
farhad razavi- دوست گفتگوی لاک پشتی
از این گل داریم اما اسمشو نمیدونم. ریشه زده بود که تو خاک کاشتیش؟وقتی تو آب بوده زرد شده؟
گلایی که زرد میشن معمولا به خاطر نور. بذارش تو آفتاب که برگاش نور بگیره.
من تا حالا ندیده بودم این گل رو تو آب بذارن. دیدم که با خزه کمک میکنن ساقش ریشه دار شه و قلمه بزنن ولی تو آب...نه
آب زیاد گلای آپارتمانی و میپوسونه.
Assiyeh- کاربر خوب لاک پشتی
شاید در مورد آفتاب حق با شما باشه اما تو آب گذاشتن رو شک دارم
Assiyeh- کاربر خوب لاک پشتی
نخل مرداب هام هم ا اینکه کاملا توی آب قرار داره ریشه هاشون اما سر برگ هاش سوخته و جمع شده!گیاهان من همگی توی اتاق و رو به نور هستن که توی روز نور کامل میگیرن کسی میدونه این مشکل چرا ممکنه ایجاد شه؟راستی برای بامبوهام از همون قطره ای که به اسم غذای بامبو می فروشن هم استفاتده میکنم!
اگه با آب پاش روي برگاشون آب بپاشي بهتر نميشه؟
sara_b211- کاربر خوب لاک پشتی
با توجه به این که اکثر ما در خانه بامبو نگهداری می کنیم اطلاعی از این که آیا واقعا این گیاه خطرناکه یا نه دارین؟
hana.mn- کاربر متوسط لاک پشتی
من خودمم دارم البته حیوونی ندارم
برای این که ببینم درست می گه یا نه search کردم چیزی پیدا نکردم فقط یه مقاله بود در مورد بامبو های خوش یمن که شبیه مال ما در ایران نبود و قابل نگهداری در آب و خاک بود نوشته بود اون برای حیوانات خوب نیست
البته من اصلا مطمئن نیستم برای همین از شما پرسیدم!
ولی اگه بود 100% مطلبی راجع بهش پیدا میشد. :m/:
یکی دیگر از مواردی که باید در نگه داری این گیاه رعایت شود در مورد محل نگه داری این گیاه است. گیاه را نباید در جائی قرار داد که زیر تابش مستقیم نور خورشیدو یا محیط های خیلی گرم یا سرد باشد. به عبارت دیگر، بامبوی خوش یمن شما نباید زیر باد کولر، کنار بخاری و یا پشت پنجره و زیر تابش مستقیم نور خورشید باشد. اگر تمامی این موارد را رعایت کنید، مطمئناً بامبوی خوش یمن سالم و سرحالی خواهید داشت.
به دلیل انعطاف پذیری گیاه در مقابل شرایط محیطی، میتوانید بامبوی خوش یمن را در تمام قسمت های خانه قرار دهید. به دلیل رشد حجمی این گیاه، بعد از مدت زمان کوتاهی حجم گیاه بیشتر شده و تمام قسمتی که گیاه قرار گرفته است را می پوشاند و به همین دلیل میتوانید آن را گوشه اتاق کمی دورتر از دیوار و یا هر کجای دیگر که فضای کافی برای رشد این گیاه وجود دارد، قرار دهید. همچنین می توانید این گیاه را در نقاطی از محل کار یا منزلتان قرار دهید که احتمال آسیب به بدن در آن نقاط به دلیل گوشه ها و برآمدگی های تیز وجود دارد. از دیگر مزایای این گیا ه این است که می تواند در مواقعی که شما به انرژی احتیاج دارید، در تولید انرژی به شما کمک کند.
ترجمه: بیتا نجف زاده
به هر حال ممنون از توجهت
امیدوارم بامبو ها و حیواناتت سلامت باشن
» گیاه انگشتر Plant Ring
» پرسرعتترین گیاه گوشتخوار جهان
» تأثیر گل و گیاه روی حالت روحی افراد
» نحوه نگهداری از گیاه ونوس حشره خوار