پنهان شدن لاک پشت
پنهان شدن لاک پشت
خسته نباشید من لاکیمو تو حیاط خونمون گذاشتمش تا ازاد باشه ولی نمی دونم چرا دائم می ره جایی که سوراخ باشه یا پشته وسایلی که تو حیاطمونه خودش را پنهان می کنه مثل اینکه می خوابه وبیرون هم نمی یاداین موضوع منو نگران کرده به نظر شما این امر طبیعیه یا نه مریضیی داره ولی من از علایمی که قسمت بیماری ها بود چیزی روی لاکیم ندیدم
ویه سوال دیگم داشتم اینکه لاکپشت ها نسبت به فصل ها سال عکس العمل خاصی نشون می دند یا نه مثلا الان که هوا بهاریه گاهی اوقات گرم گاهی اوقات سرده
به نظر شما لاکیه من سردش می شه که می ره یه جایی پیدا می کنه واونجا خودش را جمع می کنه وتکونی هم نمی خوره من قبلا شبا اون را می اوردمش تو خونه که سردش نشه ولی الان دیگه این کارو نمی کنم برای اینکه به این محیط عادت کنه به نظر شما من کار درستی انجام می دم من مادرم هم نمی ذاره بیارمش تو خونه
nazy- کاربر تازه وارد لاک پشتی
رد: پنهان شدن لاک پشت
بخاطر اینکه الان برای ما هوا بهاریه ولی برای لاکپشتها هوا سرده هوا که گرم بشه خودش میاد بیرون نگران نباش.
فصلها هم برای لاکپشتها به دو نوع سرد وگرم تقسیم میشه که توی هوای سرد می خوابند(خواب زمستانی) وتوی هوای گرم فعالیت دارند.
rain- کاربر خوب لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
یکی شیطان است و همیشه در دورترین نقطه ممکن، درست زیر راه پله های حیاط پنهان می شه که با توجه به فضای کاملا باز اونجا تفاوت دمایی فاحشی با محیط نداره و دیگری که میان گیاهان باغچه گردش می کنه و هرکدوم رو پسندید رو همون می خوابه ....
nightlight- کاربر خوب لاک پشتی