گفتگوی لاک پشتی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

کمک لاک پشتم داره میمیره

+4
Foad
shirin4885
goli zadgan
Atefeh
8 مشترك

کمک لاک پشتم داره میمیره Empty کمک لاک پشتم داره میمیره

پست من طرف Atefeh 12/12/2009, 16:10

گوش قرمز من همش دهنشو باز می کنه و عطسه می کنه انقدر شدید که میره عقب! تعجب الان دو ماهه داره کو آموکسی کلاو می خوره ولی خوب نشده، چشماشم بستس هیچی نمی خوره حتی زرده ی تخم مرغ ناراحت یه دامپزشک خوب تو این مملکت پیدا نمیشه کسی یه راه حل سریع اوژانسی نمی شناسه؟ یه دامپزشک خوب (غیر از دکتر رستمی)؟
قرص سیپروفلوکساسین چی؟
آمپولی
هرچی کمک
Atefeh
Atefeh
کاربر متوسط لاک پشتی
کاربر متوسط لاک پشتی

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

کمک لاک پشتم داره میمیره Empty رد: کمک لاک پشتم داره میمیره

پست من طرف goli zadgan 12/12/2009, 16:22

عاطفه جان، کو آموکسی کلاو رو دکتر تجویز کرده؟ طول دوره درمان با آنتی بیوتیک معمولا سه هفته است (از دکتر معماریان پرسیدم) و اگر لاک پشت شما بهتر نشده شاید بدنش به این نوع از آنتی بیوتیک مقاوم شده، بدون تجویز آنتی بیوتیک مصرف نکنید. آیا شما شرایط قرنطینه رو براش فراهم کردین؟ دکتر معماریان می گفتن شرایط قرنطینه گاه مهم تر از دارو است. همان طور که می دانید کمبود ویتامین آ هم در این بیماری دخیل است، آیا در تغذیه اش بهبود ایجاد کردین؟ من ساکن اصفهان هستم و شنیده ام دکتر کمیلی هم در تهران آبزیان رو معاینه می کند ولی خودم ایشون رو نمی شناسم، به هیچ وجه هم قصد تبلیغ ندارم فقط یک شماره از مطبشون دارم که چون شرایط شما اورژانسیه براتون می نویسم، دیگه تحقیق با خودتون: 22046906
goli zadgan
کاربر متوسط لاک پشتی
کاربر متوسط لاک پشتی

پست من طرف goli zadgan 12/12/2009, 16:37

ضمنا چشم لاک پشت من هم با پماد تتراسایکلین بهتر نشده بود از دکتر معماریان سوال کردم؛ گفتن هر روز به قدر سر سوزن به پوست دور چشمش پماد ویتامین A چشمی بزن. البته من روزی یک بار می زدم چون چشمش بسته نشده بود. ابدا قصد تجویز هیچ دارویی رو ندارم چون در تخصص من نیست، فقط چون خودم برای لاک پشتم خیلی خون دل خوردم، طاقت ندارم ببینم یک نفر این جوری کمک می خواد. از مهسا سوال کن، نی نی ناز هم همین طور بود ولی گویا الآن بهتر شده، بچه ها تو رو خدا هرکس می تونه به عاطفه خانم کمک کنه.
goli zadgan
کاربر متوسط لاک پشتی
کاربر متوسط لاک پشتی

پست من طرف shirin4885 12/12/2009, 17:34

عاطفه جان محیط نگهداریش مناسبه؟دماش چنده؟در مورد دارو من صاحب نظر نیستم اما بعید میدونم انتی بیوتیک رو برای این مدت طولانی (2 ماه) باید مصرف کرد. بهتره یک دامپزشک دیگه هم ببینه
shirin4885
shirin4885
کاربر متوسط لاک پشتی
کاربر متوسط لاک پشتی

پست من طرف Foad 12/12/2009, 20:07

برای دکتر متخصص خزندگان به کلینیک دامهای کوچک دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران در روزهای چهارشنبه و در آنجا به دکتر رستمی مراجعه کنید.
Foad
Foad
حامی حیوانات لاک پشتی
حامی حیوانات لاک پشتی

پست من طرف Atefeh 12/13/2009, 05:13

اول دکتر معماریان دیدش که سفکسیم داد و تتراساکلین و پماد آ که چشماشو نیمه باز می کرد که انگار سرما خورد و بیماری تنفسیش بدتر شد بعد پیش دکتر رستمی بردیمش که کوآموکسی داد. چیزی که اعصاب منو خورد کرده چشماشه!! آخه چرا وا نمی کنه که حداقل بتونه یه غذایی بخوره؟
Atefeh
Atefeh
کاربر متوسط لاک پشتی
کاربر متوسط لاک پشتی

پست من طرف goli zadgan 12/13/2009, 05:23

به لاک پشت هایی که نمی تونن چیزی بخورن، با سرنگ زرده تخم مرغ می دن، البته خیلی با احتیاط، آیا این طوری هم نمی شه بهش غذا داد؟ آقای محمدفر لطفا راهنمایی کنین. بچه ها به عاطفه کمک کنید. با این که ندیدمش براش ناراحتم و درکش می کنم
goli zadgan
کاربر متوسط لاک پشتی
کاربر متوسط لاک پشتی

پست من طرف Atefeh 12/13/2009, 13:39

مرسی که توجه می کنی، زرده ی تخم مرغ و به زور شاید دو قطره بخوره ولی الان همش دهنش نیمه بازه و راه میره نمی دونم داره میمیره یا داره بهتر میشه!
Atefeh
Atefeh
کاربر متوسط لاک پشتی
کاربر متوسط لاک پشتی

پست من طرف Atefeh 12/13/2009, 13:40

راستی لاکپشت مرده چه جوری میشه؟ یعنی از کجا بفهمیم که مرده؟
Atefeh
Atefeh
کاربر متوسط لاک پشتی
کاربر متوسط لاک پشتی

پست من طرف ستوده 12/19/2009, 01:51

لاك پشت منم همين طور شده 2هفته است چشماش بستس نمي دونم چي كارش كنم دهنش رو يه كوچولو هم باز نمي كنه كه يه چيزي بخوره ديگه ناي راه رفتن نداره مي ترسم بميره پماد تتراكسيلين هم مي زنم به چشماش اما فايده نداره توي آبش هم قطره مولتي ويتامين كه بيشترش ويتامين آ است مي ريزم شما بگيد چه كنم
ستوده
کاربر تازه وارد لاک پشتی
کاربر تازه وارد لاک پشتی

پست من طرف ستوده 12/19/2009, 01:52

تو اين مملكت ما فقط دام پزشك هست اونم به خاطر اين كه در آمد داره گاو و گوسفند خيلي سود آوره اما كسي به فكر لاك پشت بي آزار نيست كه اگه يه روز يه چيزيش بشه بايد چي كارش كرد
ستوده
کاربر تازه وارد لاک پشتی
کاربر تازه وارد لاک پشتی

پست من طرف samir 12/19/2009, 02:05

ستوده جان

بسته شدن چشمان لاک پشت شما مطمئنا به خاطر شرایط تغذیه و شاید زیستگاه نامناسب بوده است. غذا نخوردنش هم مال بیماریش هست.

لطفا از تغذیه و محل اسکانش دقیق بگو.

اين مطلب آخرين بار توسط samir در 12/19/2009, 02:32 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
samir
samir
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف ستوده 12/19/2009, 02:11

با عكسايي كه ديدم فكر كنم زبل ، گوش قرمز باشه به احتمال زياد.غذا كه فقط گوشت قرمز و خالص مي خوره من نمي دونم محيطش بايد چه جوري باشه اما يه آكواريوم ساده است كنار بخاري كه براي غذا خورد مي ذااشتمش توي آب و بعد مي رفت زير بخاري گرم شه
ستوده
کاربر تازه وارد لاک پشتی
کاربر تازه وارد لاک پشتی

پست من طرف ستوده 12/19/2009, 02:12

مي گن بايد كاهو و هويج مي خورده اما حتي به اين غذاها نگاه هم نمي كرد
ستوده
کاربر تازه وارد لاک پشتی
کاربر تازه وارد لاک پشتی

پست من طرف ستوده 12/19/2009, 02:13

خيلي زبل رو دوستش دارم بخدا گريه هم مي كنم از بس ناراحتم اما كسي بهم كمك نمي كنه
ستوده
کاربر تازه وارد لاک پشتی
کاربر تازه وارد لاک پشتی

پست من طرف ستوده 12/19/2009, 02:27

توي اصفهان كسي دكتر براي لاك پشت سراغ داره؟
ستوده
کاربر تازه وارد لاک پشتی
کاربر تازه وارد لاک پشتی

پست من طرف samir 12/19/2009, 02:35

گوشت قرمز بدترین غذایی هست که بهش می تونستید بدید.

دوست خوبم گوشت قرمز منجر به لطمات جبران ناپذیری برای لاک پشت می شه.
من با لاک پشتی که صاحبش بهش گوشت قرمز داده مواجه شدم، نمی شه داروهای اون را به شما گفت، چون هر لاک پشتی علائم خاص خودش را داره.

لطفا از رفتارهاش هم بگو، مثلا می تونه الان شنا کنه؟ دهنش را باز و بسته نمی کنه توی خشکی؟
samir
samir
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف ستوده 12/19/2009, 02:42

نه اصلا دهانش رو باز نمي كنه قبلا زير گلوش رو كه قلقلي مي كردم دهانش رو باز مي كرد اما الان ديگه نه قبلا خيلي سريع راه مي رفت اما الان نه زياد هم انگار دوست نداره توي آب باشه
ستوده
کاربر تازه وارد لاک پشتی
کاربر تازه وارد لاک پشتی

پست من طرف ستوده 12/19/2009, 02:42

پس چي بايد بخوره
ستوده
کاربر تازه وارد لاک پشتی
کاربر تازه وارد لاک پشتی

پست من طرف ستوده 12/19/2009, 02:44

آدرس 2تا دام پزشك رو پيدا كردم كه امروز يه سري مي زنم .
ستوده
کاربر تازه وارد لاک پشتی
کاربر تازه وارد لاک پشتی

پست من طرف apb 12/19/2009, 02:44

ستوده عزیز ، شما شرایط نگهداری و تغدیه و بیماری ها رو تو فرم با دفت بخونید ، به اطلاعات مورد نظر دسترسی پیدا خواهید کرد!
apb
apb
کاربر باتجربه لاک پشتی
کاربر باتجربه لاک پشتی

پست من طرف ستوده 12/19/2009, 02:45

مرسي از كمكتون من بايد برم .هر چي ميتونيد جواب بدين بعدا ميام مي خونم خداحافظ
ستوده
کاربر تازه وارد لاک پشتی
کاربر تازه وارد لاک پشتی

پست من طرف samir 12/19/2009, 04:33

بچه های با تجربه حتما پاسخهای بهتری می دهند. آنچه مهم است اینه که به لاک پشت شما مواد مورد نیاز نرسیده، بنابراین احتمالا دچار چندین بیماری شده، ضمن اینکه در آب شنا نمی کنه احتمالا مشکل تنفسی هم پیدا کرده.

مراقبت از لاک پشتهای بیمار از اهمیت ویژه ای برخوردار است. مثلا عمق آبشون را باید خیلی کم کنید. حتما خشکیشون را با هالوژن گرم کنید، دمای بدن برای لاک پشتهای بیمار مهم است.
معمولا داروهایی را که حاوی آنتی بیوتیک، ویتامین آ و کلسیم است را برای این حیوانات تجویز می کنند که بصورت خوراکی با روش خاصی بهش داده می شه.
بچه های اصفهان اینجا تو فروم هستند، با هاشون تماس بگیر، شاید آدرس دکتری را داشته باشند.

اما غذاهای مطلوبی مثل پلت مخصوص خزندگان یا ماهی خوراک برای لاک پشتها مفید است ولی با توجه به اینکه لاک پشت شما بیمار است بعید می دانم که بخورد اما تلاش خودتان را بکنید. اگر ببرید پیش دکتر و دارو باید ، در صورت بهبود باید میل به غذا پیدا بکنه.
samir
samir
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Ronia 12/19/2009, 06:02

لاک پشتتون چه اندازه ای هست؟ از آب کلر رفته براش استفاده می کردید؟ زیستگاهش به چه شکل بوده؟ خشکی داشته؟ دمای آب و خشکی رو ذکر کنید؟ چند وقته از گوشت قرمز برای تغذیه اش استفاده می کنید؟ لبه های لاکش به بالا برنگشته؟ قوام لاک چه طوره؟
پماد تتراسایکلین رو بدون تجویز پزشک استفاده نکنید چون آنتی بیوتیکه و فقط در مواقع عفونت به کار گرفته می شه پماد ویتامین A مناسب تره. اما در حال حاضر به نظر میاد مشکل لاک پشتتون داخلی باشه. مولتی ویتامین هم در آب کارایی نداره.
لاک پشت رو قرنطینه کنید ارتفاع آب رو کاهش بدین (فقط دست ها و پاها داخل آب باشند و سر از آب بیرون قرار بگیره) دمای آب رو یک الی دو درجه افزایش بدین یعنی دمای آب روی 26 بوده و از کاهش دما جلو گیری کنید. دمای خشکی همچنان روی 32 درجه. فروم رو به دقت مطالعه کنید.
از لامپ هالوژن برای گرم کردن خشکی استفاده کنید. در قسمت خشکی از لامپ فلورسنت که طلق روی اون برداشته شده هم به طور حتم استفاده کنید.
لاک پشتتون با تغذیه ی فقط گوشتی به احتمال زیاد دچار کمبود کلسیم هست و حتی در صورت استفاده از دارو های کلسیمی نیاز به UVB ساطع شده از فلورسنت بدون طلق، برای ساخت ویتامین D3 در بدن داره. برای تغذیه، گوشت رو کاملاً قطع و از لاشه ی کامل ماهی استفاده کنین اگر نتونست ماهی رو درسته بخوره اونو به چند تکه تقسیم و سپس بهش بدین اما به این نکته توجه کنید که تمام اجزای بدن ماهی علی الخصوص استخوان ها خورده شوند.
لاک پشت باید معاینه بشه پس به پزشک مراجعه و کتاب راهنمای نگهداری از لاک پشتهای نیمه آبزی رو تهیه کنید.
Ronia
Ronia
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف goli zadgan 12/20/2009, 09:38

آقا یا خانم ستوده سلام، در اصفهان دکتر سام ترکان لاک پشت معاینه می کنه، معمولا عصرها مطب هست؛ آدرسش: خیابان خاقانی، بعد از سه راه خواجه پطرس به سمت وحيد، مجتمع تجاری ناژین، طبقه اول، واحد 2، تلفن: 6262371، دکتر ترکان بعضی روزها صبح هم در کلینیک دامهای کوچک وابسته به دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهرکرد (خیابان دقیقی) حیوانات را معاینه می کنه. در کلینیک حیوانات خانگی پرشین که نشانی اش رو براتون نوشتم، دکتر فرهادیان هم کار می کنه اما بیشتر روی پرنده ها مطالعه کرده، لذا حتما پیش خود دکتر ترکان ببریدش.
goli zadgan
کاربر متوسط لاک پشتی
کاربر متوسط لاک پشتی

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة