رشته تحصیلی شما
صفحه 2 از 5 • 1, 2, 3, 4, 5
رد: رشته تحصیلی شما
mahssa- کاربر خوب لاک پشتی
رشته ی تحصیلی من الکترونیک است والان دانشجوی ترم اول الکترونیک در دانشگاه تبریز هستم و در دوره دبیرستان هم هنرستان خواندم که رشته ی الکترونیک بود
با تشکر
arefkarimzadeh- دوست گفتگوی لاک پشتی
خانم مه لقا من تازه نیستم قبل از اینکه فروم باشه من بودم ولاکپشتمو سایت اما به خاطر اینکه برای کنکور مطالعه میکردم نمیتوانستم زیاد سر بزنم و کاربر متوسط هستم
با تشکر
اين مطلب آخرين بار توسط arefkarimzadeh در 12/18/2009, 11:34 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
کاردانی : اکترونیک عمومی
کارشناسی اگر خدا بخواهد : مهندسی تکنولوژی الکترونیک
love animals- کاربر خوب لاک پشتی
و تبریک میگم بخاطر قبولی از کنکور.
مه لقا- کاربر خوب لاک پشتی
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
فوق العاده به ریاضیات علاقه دارم.
Koosha_Raisi- دوست گفتگوی لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
علاوه بر این شاید 10% از کسایی که به دانشگاه میرن به خاطر علاقه باشه . بقیه یا برای فرار از سربازیه یا برای پر کردن وقته یا فقط میخوان سریعتر مدرک بگیرن. و این به نظر من خیلی بده که به علاقمون بی توجه باشیم چون کسی که به کارش علاقه نداشته باشه نمی تونه در کارش موفق باشه...
اینجا ایران است تو بس ...........
واما من رشته ام را کاملا با علاقه از بچه گی انتخاب کردم واین کار را مدیون پدر ومادرم هستم من از بچه گی عاشق حیوانات و وسایل برقی بودم به همین خاطر پدرم همیشه هر عید برام لاکپشت میخرید ودر 13بدر ازادش میکردم یا در اطراف تبریز که دریاچه باشد یا در منطقه ی ارسباران کلیبر و جوجه واردک وخرگوش و...هر سال این کار پدرم بود برای من وهمیشه تقریبا" هر ماه برام یک کیت الکترونیک میخرید وماهم درست میکردیم وکتاب های الکترونیکی که از جوانی نگه داشته بود برام میداد وکتاب حیوانات وچگونه گی نگه داری از انها واز این چور چیز ها بچه بودم چون عموم مهندس کامپیوتر بود وشرکت داشت وهمیشه تو خونشون با رایانه کار میکردم علاقم رو دید و برام رایانه هدیه داد پس باید از عمو هم تشکر کنم .وحالا مطالعه در بارهی حیوانات دارم و نگهداری از ان ها. پس زیاد هم به کشور بسته گی ندارد .دارد و50 50 است پدر من هم دبیر علوم ریاضیات است وفکر نکنید دانشمند ناسا یا هم چین چیز خفنی است
اگر زیاد منویسم(حرف میزنم)
ببخشید
با تشکر
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
باید علاوه بر در نظر گرفتن علاقت، به موقعیت اجتماعی، میزان کسب درآمد از رشته مورد نظر و میزان اشتغالی که براش وجود داره هم فکر بکنی. ما توی ایران زندگی می کنیم، خیلی مهمه رشته ای انتخاب کنی که بعدا بتونی امرار معاش کنی. کارهای مورد علاقه را می توان فوق برنامه هم انجام داد.
البته خوش به حال کسانی که کارشون همان رشته و موضوع مورد علاقشون هست.
من خودم رشته مهندسی معدن گرایشهای اکتشاف و فرآوری مواد معدنی را خوندم، اول از همه برام دانشگاهم مهم بود و بعد اینکه عنوان مهندسی داشته باشه، گرچه از نظر خیلیها من توی این رشته موفق بودم ولی اگر قرار باشه یک بار دیگه انتخاب رشته کنم هرگز این رشته را انتخاب نمی کنم.
البته رشته جالبی است و خیلی ها دارن از این رشته پول در میارن، ولی من این روحیه را ندارم. راستی عکس آواتار من نشان دهنده یک معدن روباز است، خانه های بغلش را می تونید با پیت معدن مقایسه کنیدکه کار معدنکاری چه عظمتی داره.
اینم بگم که رشته من در سایر کشورها از درآمد بالایی برخوردار است در حالیکه در ایران باید با روابط و زیرپا گذاشتن یک سری اصول پروژه بگیری و کار کنی.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
Assiyeh- کاربر خوب لاک پشتی
راستی ریاضیات چه نوع کاری؟یعنی با خوندن ریاضی در اینده تویه چه شغلی به کار میره؟به طور کلی چه خاصیتی داره من که چیزی ازش سرم نمیشه امتحان میان ترمم شدم ۱۲
محمد جان اکثر رشته های مهندسی (نه همه ی آنها) پایه شان بر ریاضی هست.
در ضمن ریاضی فکر رو باز میکنه و واقعا اگر سعی کنی 4 تا مساله ی المپیاد و مسابقات علمی رو حل کنی صد در صد لذت میبری.
البته بعضی سوالات مربوط به تیزهوشان و.... بیخود و مزخرف هستند اما بعضی سوالات معنا دار و قشنگ دارند که نیاز به آموزش اضافی نداره.
مثلا در مدرسه کلاس دوم راهنمایی یاد میدهند که:
در ضرب اعداد تواندار با پایه های مساوی : پایه را نوشته، 2 توان را با هم جمع می کنیم.
یا اگر توان ها مساوی بود توان را نوشته و پایه ها را در هم ضرب میکنیم و در تقسیم برعکس.
بعد میان 2 تا مثال میزنن که چجوری و در چه شرایطی میشه پایه رو تغییر داد.
اما مثلا اگر به یکی بدی:
3 به توان 26 ضربدر 4 به توان 13 توش میمونه!!!!
یا اینکه میدی:4
به توان 13 به علاوه ی 4 به توان 13 چون جمع هست کسی نمیتونه حل کنه....
کمی روش فکر کن ببین 2 سال از من بزرگتری میتونی حل کنی یا نه...
چون درس رو حفظ کرده
یاد نگرفته....
<:-p
امیدوارم که دیگه از ریاضی بدت نیاد چون کلا طراحی اغلب با ریاضی در ارتباطه.
راستش به تدریس علاقه مندم خصوصا تدریس در دبیرستان و دانشگاه....
اما میخوام بدونم آیا ریاضی محض جذابیت راضی در دوره ی راهتمایی و متوسطه رو داره یا حال به هم زن میشه...
پیشنهاد می کنم اگر در تصمیمت جدی هستی حتما وقت بذار برو دانشگاه یا کسی را بفرست که از بچه های اون رشته تحقیق بکنه.
من خودم ریاضی محض را تایید نمی کنم. از اسمش معلومه، باید محقق بشی آخرش خیلی زمینه کاری نداری باز ریاضی کاربردی بهتره.
گرچه من خودم فیزیک را بیشتر ترجیح می دم. فیزیک علم کشف دنیا و مادر بسیاری از علوم هست که با ریاضی صد در صد در ارتباطه و بهش وابسته است.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
یا به مهندسی و اینا ختم میشه؟
یعنی اگر برم دانشگاه بگم آقا میخوام ریاضی بخونم انتخاب میکنم که محض باشه یا کاربردی؟؟؟
بعد از فوق لیسانس چی؟؟؟
من که حسابی گیج شدم.
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
صفحه 2 از 5 • 1, 2, 3, 4, 5
» راهنمایی در مورد رشته دامپزشکی
» تبریک آغاز سال تحصیلی جدید به دانشجویان
» سال تحصیلی جدید بر دانش آموزان فروم مبارک
» تبریک آغاز سال تحصیلی جدید به دانش آموزان