سنگ، جانور دست آموز خانگی
سنگ، جانور دست آموز خانگی
سنگ دست آموز متصل به یو اس بی
سنگ دست آموز پدیده انقلابی تبلیغات در دهه ۱۹۷۰ بود. زمانی که یک مدیر تبلیغات به اسم گری دال، حین صحبت با دوستش، به این نتیجه رسید که نگهداری حیوانات دست آموز کار واقعا پر دردسری است و بهترین چیزی که آدم ها می توانند به عنوان جانور دست آموز نگه دارند که نه غذا بخواهد، نه مواظبت دائمی، چیزی که نه لازم باشد پشمهایش را برس بکشید، نه مریض شود و نه بمیرد، چه می تواند باشد؟ او حین صحبت با دوستش، به این نتیجه رسید که بهترین حیوان دست آموز، سنگ است.
این ایده با یک اجرای عالی و یک دفترچه همراه که شیوه نگهداری، از زمین بلند کرد و اینگونه چیزها را آموزش میداد همراه شد و در طول کریسمس، فروش این «سنگهای دست آموز ۴ دلاری»، گری دال را میلیونر کرد و این داستان تبدیل شد به یکی از اسطورههای صنعت تبلیغات.
اما ما خیلی هم دیر به دنیا نیامدهایم. اینبار یک نفر به فکر ساخت و فروش «سنگهای دست آموز یو اس بی» افتاده. مشخصا ایده تکراری، موفقیت ایده اصلی را نخواهد داشت اما هنوز هم داشتن چنین سنگ دست آموزی که به یو اس بی وصل است، جذاب. احتمالا همه از شما خواهند پرسید که این سنگ چکار میکند؟ میتوانید هر چیزی که دوست دارید جواب بدهید. این سنگ با شما دوست است. این سنگ منتظر شما است. این سنگ مواظب است شما اشتباه تایپی نداشته باشید یا این سنگ...
این سنگ فقط یک کار میکند: به چهره شما لبخند میآورد
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
رد: سنگ، جانور دست آموز خانگی
نمي دونين چه حيوانات خوبين هميشه سر حالند اصلا غذا نمي خواند فقط 2 هفته يكبار بايد نوازش بشوند و خاكي كه روشونه پاك بشه تا هميشه برق بزنن و بخندند براتون.
فكرشم نمي كردم ايده ياي كه به ذهن من رسيده به ذهن ديگرانم رسيده و تازه كلي هم فروش كرده.البته اينم بگم من سنگهاي رنگ شده ام رو توي يه نمايشگاه نقاشي به فروش گذاشتم و فروش خوبي هم داشتم. ولي بيشتر سنگهايي كه شكل گل بودند فروخته شدند.اينم عكس سنگهاي تزييني من:
اين سنگ لاكپشتيمه
اينم خرچنگ سنگي
ماهي قرمزم كه بدون آب زنده مي مونه
حشرات من.هزار پا - كفش دوزك بزرگ كفش دوزك كوچيك-كفش دوزك صورتي-اون سبزه هم شته ي چشم قرمز منه
اينم عكس خانوادگي.به همراه گل
sara_b211- کاربر خوب لاک پشتی
بسیارررررررررررررر زیباست اینا
چرا بمن نگفتید از اینا دارید .حتما سفارش میدادم
چه قشنگ
حسابتون شد 12 تا هنر
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
مسي جون همه رنگي جواب ميده من از گواش استفاده كردم و آكروليك هم جواب ميده فقط بايد روش حتما يه لايه اسپزي كيلر بزني
sara_b211- کاربر خوب لاک پشتی
lمن همشو
فيل
سر مار
دوباره فيل
اسب
گاو
آقا هاپو
خانم هاپو
روباه
شير ماده