زنی که هیچوقت نمیخواست چنین اتفاقی برایش پیش بیاید (سکته ای ها نبینن)
زنی که هیچوقت نمیخواست چنین اتفاقی برایش پیش بیاید (سکته ای ها نبینن)
خیلی از انسانها هستند که حیوان خانگی دارند و با آنها زندگی میکنند اما زندگی با این حیوانات همیشه بی خطر نیست.
کارلا نش زنی 50 ساله است که از یک میمون نگهداری میکرد، آنهم برای مدت زمان بسیار زیاد. همه چیز خوب پیش میرفت.
روزگار گذشت تا اینکه در یک روز این میمون روی دیگر خودش را نشان داد. فکر میکنید چه اتفاقی افتاد؟ این حیوان به زنی که سالهای سال از او مراقبت می کرد حمله کرد اما نه یک حمله ساده!
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
رد: زنی که هیچوقت نمیخواست چنین اتفاقی برایش پیش بیاید (سکته ای ها نبینن)
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
مه لقا- کاربر خوب لاک پشتی
yukabed- کاربر متوسط لاک پشتی
Paris- دوست گفتگوی لاک پشتی
نمی دونم شما فیلم های حمله حیوانات به انسانها رو دیدید یا نه؟ ولی من خودم 8 سال پیش در کشور ترکیه به شخصه حمله یک حیوان رو دیدم. برای خرید وارد مغازه خواربار فروشی شدیم زن پسر عمویم از گربه شدیداً می ترسید و من هم آن زمان گربه داشتم. من داشتم به گربه نگاه می کردم و باهاش حرف می زدم. خیلی آروم نشسته بود بالای پیشخوان و نگاه می کرد بدلیل اینکه رفتارهای گربه هامو همیشه می دیدم تو چشماش دیدم که داره نقشه می کشه. رویا اومد داخل و گفت من می ترسم چه جوری داره نگاه می کنه. در یک لحظه گربه بدون هیچ نوع تحریکی از پشت روی سر رویا پرید و وحشیانه اونو چنگ می زند. منم همیشه وقتی می خواستم دور گردن سپید که گربه 5 سالم بود چیزی بندازم، پشت گردنشو محکم می گرفتم و اون حالت بی حسی بهش دست می داد. پشت گردن گربه رو گرفتم ولی مگه اثر کرد به من هم حمله کرد منم ولش کردم. 2 نفر از صاحبان مغازه نمی تونستند اونو کنترل کنند من این صحنه رو خودم دیدم و نیازی به اغراق یا تعریف بی جا در این مورد نمی بینم. حیوانات وحشی همیشه وحشی باقی می مونند. این قانون طبیعته
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
2- گربه حيوان وحشي نيست.ميتواند بسيار رام و آرام باشد اما بايد بداني گربه خياباني آدم نيست كه بفهمد داريد با او صحبت ميكنيد و تجارب بسياري هم از آذار و اذيت شدن توسط هم نوعان ما آدمها دارد لذا نزديك شدن ما به خود را خطر تلقي كرده و ممكن است حمله كند .پس اگر آنها را دوست داريد از فاصله اي مطمئن اندكي غذا به آنها بدهيد و دور شويد .همين، آنها به مصاحبت ما نياز ندارند
3- هر مطلبي در هر سايتي را باور نكنيد.اگر هم اين مطلب درست باشد چرايي و چگونگي اين حمله مشخص نشده است شايد حيوان بيچاره احساس خطري كرده باشد
شيما- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
شايد اون حيوون حمله كرده باشه اما ديگه خانومه اين شكلي نشده قطعاً
مطمئناً اون حيوون دليل داشته
لوما- دوست گفتگوی لاک پشتی
» در صفر مطلق چه اتفاقی میافتد
» پیشگیری از سکته قلبی با آب سیب
» شناسایی بیمار سکته مغزی
» گزارش تصویری عجیب از شیر ماده و شکار بز کوهی باردار