باغ پرندگان اصفهان
گفتگوی لاک پشتی :: مسایل مربوط به حیوانات :: باغ وحشها، مراکز درمانی و موسسات و فروشگاهای مربوط به حیوانات
باغ پرندگان اصفهان
باغ پرندگان اصفهان در آستانه ورشكستگی
مدیر طرح ساماندهی ناژوان شهرداری اصفهان گفت: درآمد حاصل از فروش بلیط باغ پرندگان این شهر، متناسب با آن نیست و حتی این درآمد برای طرحهای توسعهای باغ پرندگان جوابگو نیست.
مرتضی دافعیان افزود: درآمد سال گذشته حاصل از فروش بلیت باغ پرندگان حدود 460 میلیون تومان اعلام و اضافه كرد: این در حالیست كه هزینه سال گذشته نگهداری این باغ بالغ بر یك میلیارد تومان بوده است.
مدیر طرح ساماندهی ناژوان شهرداری اصفهان با اشاره به واحد تاكسیدرمی باغ پرندگان بیان داشت: با توجه به اینكه 130 گونه پرنده حتی نادر از مناطق مختلف جهان در باغ پرندگان گردآوری شده و روز به روز به تعداد این گونهها افزوده می شود و تعداد این پرندگان حدود چهار هزار قطعه بوده این واحد با حضور كارشناسان مجرب با به كارگیری روشهای استاندارد و به صورت تضمینی اقدام به تبدیل لاشه پرندگان به نمونه تاكسیدرمی یا دباغی شده میكنند.
وی خاطرنشان كرد: پرنده دباغی شده در واحد تاكسیدرمی باغ پرندگان20 سال ضمانت ماندگاری دارد.
مدیر طرح ساماندهی ناژوان تصریح كرد: نمایشگاه تاكسیدرمی در كنار باغ پرندگان اصفهان برای به نمایش گذاشتن نمونههای پرندگان تاكسیدرمی شده برای بازدید عموم گشایش مییابد.
وی ادامه داد: انتقال ورودی باغ پرندگان به سمت جنوب با احداث پل جدیدی بر روی رودخانه به منظور كاهش حجم ترافیك در سمت شمال ناژوان از طرحهایی است كه به اجرا درآمده است.
باغ پرندگان فعالیت خود را در مرداد 1375 آغاز كرده است، این باغ با مساحتی بالغ بر 55 هزار مترمربع یكی از جاذبههای تفریحی شهر اصفهان است، این مجموعه كه بخشی از پارك جنگلی ناژوان و رودخانه زاینده رود است از معدود باغهای پرندگان در خاورمیانه است، مساحت داخلی زیر توری باغ 17 هزار مترمربع و مساحت توری كه بر روی 16 ستون متحرك به ارتفاع حداكثر 32 متر قرار گرفته است 40 هزار مترمربع است.
باغ پرندگان توسط شهرداری اصفهان احداث شده است و اكنون با مدیریت طرح ساماندهی ناژوان اداره میشود.
اين مطلب آخرين بار توسط MohamadFar در 5/3/2010, 10:50 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
رد: باغ پرندگان اصفهان
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
من خیلی باغ پرندگان اصفهان را دوست دارم .
3 بار رفتم اونجا و اصلا از بودن در آنجا سیر نشدم
خیلی عکس از اونجا دارم. این سه تا از عکسهاست:
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
Welcome رو اینجوری مینویسن نه WELLCOME
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
روستای مرغ و خروس ها
امیدوارم لذت برده باشید
بله اتفاقا ما با مهمان های خارجی مون رفته بودیم اونجا و این تابلو براشون جذابیت زیادی داشت و همین باعث شد من ازش بعنوان یادگاری عکس بگیرم
منم عکس داشتم اما نه به این خوبی
خوب بده میخواستند خیلی خیلی خوب خوش آمد بگن؟
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
arefkarimzadeh- دوست گفتگوی لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
مرسی مریم جون از عکسها....
صحرا خانوم این خروسه؟؟؟خیلی بامزه است
انگار که هم پیر شده کلی هم اخم کرده
hengameh- همکار گفتگوی لاک پشتی
خروس کاکل داره
این مرغ خوشگل پرهاش زیادی کرده از همه جاش زده بیرون
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
منظورم یه مرغ پیر بامزه ی اخمو بود
hengameh- همکار گفتگوی لاک پشتی
anahita_kherC- کاربر متوسط لاک پشتی
rana- کاربر تازه وارد لاک پشتی
لاکی- دوست گفتگوی لاک پشتی
» واگذاری در اصفهان
» نیاز به یک تراریوم در اصفهان
» نشانی یک آکواریومی خوب در اصفهان
» معرفی دکتر دامپزشک خوب در اصفهان
گفتگوی لاک پشتی :: مسایل مربوط به حیوانات :: باغ وحشها، مراکز درمانی و موسسات و فروشگاهای مربوط به حیوانات