بدجنس ترین لاکپشت کره ی زمین ! لاکپشته من !
بدجنس ترین لاکپشت کره ی زمین ! لاکپشته من !
من یک مشکل بسیار بزرگ دارم ! اگر من را راهنمایی کنید بسیار ممنون می شوم
ببینید عزیزان من دو تا لاکپشت برکه ای دارم ! یکی 15 سانتی متر ! و دیگری حدود 8 سانتی متر ! این اقای 15 سانتی 24 ساعته افتاده روی او کوچیکه و کلهشو میک میزنه ! بعضی اوقات هم به همدیگر کله میزنند ! و گاز می گیرند ! این یک مشکل ! مشکل بعدی اینکه به طور ناخواسته یک لاکپشت گوش قرمز بسیار کوچک ! (حدوده 3 سانتیمتر) نصیبم شد ! من تا این کوچولو را در ظرف انها گداشتم ! لاکپشت قول پیکر مثل مگس اینو گرفت تو دهنش ! من هم که داتشم سکته می کردم زدم تو سرش و سری لاکپشته گوش قرمزو نجات دادم ! بعده این قضیه برکه ای ها هم همیشه با هم دعوا می کنند ! منه بدبخت مجبور شدم سه تاشونو جدا کنم ! اکوواریوم هم که مخصوص لاکپشت ها گرفتم ! همیجور الکی خالی مونده ! نمی دونم چیکار کنم ! چون قطعا این اقای 15 سانتی این دوتارو میخوره ! خواهش می کنم راهنمایی کنیید . . . :[-o<:
Mr.Mizuyama- کاربر خوب لاک پشتی
رد: بدجنس ترین لاکپشت کره ی زمین ! لاکپشته من !
اون گنده رو هم قرنطینه یا واگذار کن .
farzadprogram- دوست گفتگوی لاک پشتی
این اقای 15 سانتی 24 ساعته افتاده روی او کوچیکه و کلهشو میک میزنه ! بعضی اوقات هم به همدیگر کله میزنند ! و گاز می گیرند !
سلام ، افتاده روی اون یعنی به دست و پا خودش رو روی لاک اون یکی می چسبونه؟ و میک می زنه یعنی دهانش رو بالای سر اون باز و بسته می کنه؟ این ها رو جواب بدین ، تا ببینیم موضوع این 2 تا چیه؟
وام کوچکه ، نباید اگه اون 2تا می زننش ، با هم تو یک جا باشن تا هم اندازه تر بشن. بعد مکشل رفع می شه.
راستی از لحاظ غذایی خوب می خورند؟ گشنه نیستن؟ چند وقته داردشون؟ چه غذاهایی می دهید؟
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
apb : بله دقیقا همانطور که شما فرمودید ! با دست و پاهایش چسبیده به اون و دهنشو بازو بسته می کنه ! یکبار هم دیدم گردنشو گاز گرفت , مثلا دیگر بین این دوتا اینه که این لاکپشت بزرگه بزور این کارو می کنه ! او کوچوله هی از دستش فرار می کنه ! تا اینکه اخره سر دعواشون میشه ! موندم چیکار کنم ! میشه کمی راهنمایی کنید ؟ من فکر می کردم این میخواد اینو هم بخوره ! بخاطره همین میره سوارش میشه !
در رابطه با گوش قرمز ! یعنی منظورتون اینه که در اکواریوم نزارمش ؟ پس یعنی بزارم توی یک سطل کوچیک بمونه ؟
و اما از لحاظ غذایی ! ببینید خیلی دنبال غذای مخصوصشون گشتم ! از اونها که داخله قوطی هستن ! اما پیدا نکردم ! امروز رفتم دو تا از فروشگاه های ماهیران ! هیچکدام نداشتن ! جایش از این بسته ها دادن که دانه های قهوه ای رنگ و بد بویی می باشند ! غدای گلدفیش یا کاهو هم بعضی اوقات بهشون دادم ! اما یکی دوبار ندیدم تغذیه کنند خیلی کم غدا میخورند ! اما خوب از انجایی که اثراته غداااا را در اب میرزند متوجه میشوم یک چیزی خوردند ,
لاکپشت های برکه ای رو یک هفته ای میشه که خریدم ! اما گوش قرمز رو امروز گرفتم ! که در اولین برخورد با دوستان جدیدش داشت شهید میشد ! درضمن ممنون از توجه تون
و این هم بدجنس ترین لاکپشت دنیا ! که خیلی هم در خانه منفور شده ! :
گوش قرمز هم ناز و کوچولو.
دوست عزیز خیلی معذرت می خوام دست شویی لاکی گنده شما چطوری هست؟؟؟
یعنی گلاب به روتون خیلی جیش میکنه؟ مدفوع چطور؟
ببخشید!
Koosha_Raisi- دوست گفتگوی لاک پشتی
ادرارشون زیاده؟؟؟
Koosha_Raisi- دوست گفتگوی لاک پشتی
بله دقیقا همانطور که شما فرمودید ! با دست و پاهایش چسبیده به اون و دهنشو بازو بسته می کنه ! یکبار هم دیدم گردنشو گاز گرفت , مثلا دیگر بین این دوتا اینه که این لاکپشت بزرگه بزور این کارو می کنه ! او کوچوله هی از دستش فرار می کنه ! تا اینکه اخره سر دعواشون میشه ! موندم چیکار کنم ! میشه کمی راهنمایی کنید ؟ من فکر می کردم این میخواد اینو هم بخوره ! بخاطره همین میره سوارش میشه !
خب این رفتار جنسیه ، برای تشخیص جنسیت به عنبیه چم ها توجه کنید که به قرمز می زد نره و اگه به زرد می زد ماده است ، نمی شه کاریش کرد ، برکه ای های لروپایی منم همین طورین. البته نگرانی اصلی تر از اینه که ماده در محیطی که خاک نرم موجود نباشه ممکنه بر اثر ماندن تخم در بدنش بمیرد! باید تحمل کنید و یا جداشون کنید. انتخاب با خودتونه.
اینم عکس جفت گیری برکه ای های اروپایی من که البته اول سال پیش این عکس رو گرفتم.
موفق باشید ، پرهام.
موفق باشید ، پرهام.
dusky-vow- کاربر متوسط لاک پشتی
لاکی- دوست گفتگوی لاک پشتی
در مورد ساخت خشکی برای تخم ریزی فکری به ذهنم رسیده
به این صورت که لاک پشت های قبل از ورود به خشکی وارد یه حوضچه بشن ...
زمان خروج لاک پشت ها از خشکی با توجه به اینکه شن و ماسه ی زیادی به تن و لاکشون چسبیده ، با ورود به اون حوضچه مقدار زیادی از اون شن ها و ماسه ها داخل حوضچه تخلیه می شه ، اگر مسیر خشکی به حوضچه هم پرزدار باشه اون بخشی از ماسه ها که به کف لاک پشت و دم چسبیده جدا می شن ...
با این روش حجم شن و ماسه ورودی به تراریوم کاهش خیلی زیادی پیدا می کنه ...
یه مثال برای تجسم بهتر : حوضچه های کُلُر ... که قبل از ورود به استخر باید از اونها رد شد ....
خوب، نظرتون چیه؟
nightlight- کاربر خوب لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
میشه داخل حوضچه یه فیلتر کوچیک قرار داد تا فشار جریان آب شن و ماسه بیشتری رو جذب کنه و یا در مسیر خشکی به حوضچه وجود یه جریان سراسری ضعیف آب (درست مثل آبشار) هم کمک زیادی می کنه ..
جناب پرهام، در همون تراریوم خودتون، که ایده ی جدا خلاقانه یی داشت ، فکر می کنم قابل اجراست ...
کافیه مسیر خشکی به تانکر رو دو تکه کنید ....
nightlight- کاربر خوب لاک پشتی
آقا پرهام میشه تو صفحه اول گفتگوی لاکپشتی یه تاپیک فقط واسه تکثیر وتخم گزاری و گذاشتن عکس های تراویوم های تکثیر درست کنید؟ خیلی کمک میکنه به همه. من که خودم حتما میخوام سال دیگه شرایط جفت گیریشون رو درست کنم.
تو این فروم مطلب در موردش خیلی مه.
N@zanin- کاربر خوب لاک پشتی
» فرار کردن و زمین رو کندن لاکپشت
» معرفی هشت خطر بالقوه برای نابودی زمین/ باورکنید زمین امن نیست!
» سریعترین، سنگین ترین و کم عقل ترین دایناسورهای جهان را بشناسید
» سریع ترین وکند ترین حیوانات جهان