خارش و خاراندن لاکٍ لاکپشت
صفحه 2 از 2 • 1, 2
رد: خارش و خاراندن لاکٍ لاکپشت
ولی من احساس میکنم طبیعی نیست.یه مقدار زیاد به نظر میاد.خصوصا که دو روزه اینطوری شده و قبلا این واکنش ها رو نداشت.
اینو هم بگم روی آب پوسته های زیادی مونده و احتمالا دوباره داره پوست اندازی میکنه؛نمیدونم امکان داره برای همین باشه یا نه؟
شهرزاد- کاربر متوسط لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
اين مطلب آخرين بار توسط lida در 1/18/2010, 13:37 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
lida- حامی حیوانات لاک پشتی
مشکل لاک پشت شما مربوط به این تاپیک نیست کاش جای مناسبش مطرح می کردید. غذا بهش چی می دید؟ تغذیه نقش خیلی مهمی در سلامتی لاک پشت داره.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
غذا نخوردن و بی حالی لاکی!
الان 9 ماهشه.
lida- حامی حیوانات لاک پشتی
bijanreza- کاربر متوسط لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
اگر توانستيد حتما آنتي باكتريال دست (مايع شوينده دست بدون احتياج به آب ) تهيه كنيد خيلي موثر است
بازم ممنون از همه
shervin22- کاربر متوسط لاک پشتی
من یک لاکپشت گوش قرمز دارم که اسمش لاکی هست البته ماله برادرم بود چون اون بهش رسدگی نمیکرد من ازش مراقبت میکنم
لاکی من در یک تنگ دایره ای شکل نگهداری میشه که داخل تنگ یک سنگ مرجانی گذاشتم و یک مقدار سنگ ریزه
متاسفانه چند روز هست که متوجه شدم که رنگ لاکی از سبزپرنگ متمایل به رنگ سبز کمرنگ شده خیلی نگرانش هستم نمیدونم براش مشکلی پیش آمده؟
من تا الان نمیدونستم که خواب زمستانی اینقدر مهم است لطفا راهنماییم کنید و بگید که کلا لاکی رو در چه محیطی نگهداری کنم بهتر است.
ممنون هستم از شما دوستان عزیز
hiva tanha- کاربر متوسط لاک پشتی
ضمن خوش امد گویی به سایت،لطفا راهنماییم کنید و بگید که کلا لاکی رو در چه محیطی نگهداری کنم بهتر است
مطالب مربوط به شرایط تراریوم و نگهدای گونه های مختلف لاکپشت به تفصیل در فوروم شرح داده شده.
لطفا قبل از ارسال پست، جستجو کنین.
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
asoo62- کاربر تازه وارد لاک پشتی
صفحه 2 از 2 • 1, 2