چگونگی تمیزکردن تراریوم (لکه بخار آب)
چگونگی تمیزکردن تراریوم (لکه بخار آب)
اتراریوم لاک پشتها برخلاف آکواریوم ماهیها همیشه ارتفاعی بدون آب داره. یعنی تا سرش پر آب نمی شه. بنابراین با کارکردن فیلتر تراریوم مقداری آب به دیواره ای که با آب پوشیده نشده می پاشه و همین باعث شده که طی زمان توسط سختی آب کدر بشه.
چطوری می شه این سختی را پاک کرد تا دوباره شیشه شفاف بشه؟
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
رد: چگونگی تمیزکردن تراریوم (لکه بخار آب)
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
من مورد سرکه را راحت تر می بینم. احتمالا این هفته انجام می دم و نتیجه اش را اینجا حتما می گم.
فقط امیدوارم که با سرکه بروند. چون لاکی من هم از پشت رسوبات نمی تونه من را نگاه کنه (البته وقتی گرسنه هست که واژه وقتی را هم باید تبدیل به همیشه کرد)و همیشه مجبوره بره زیر آب. حتی اون زبان بسته هم فرق شفافیت و غیر شفافیت را می فهمه.
یک سوال آکواریوم دست ساز با آماده چه فرقی داره؟ مگر نه اینک هر دو از شیشه استفاده می کنند؟
برخی از آکورایوم های آمادا شیشه خالص نیستند ف برخییشون حتی نوعی پلاستیک هستند!
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
شیشه کامل شفاف نشد و از نزدیک دقت می کنه یک کم اثراتش مونده ولی باز خیلی تاثیر داشت.
ممنون از ایده محمدفر
البته خط آب مانده که فکر کنم اونها با همان تجهیزات آکواریم که پرهام عزیز گفتند باید تمیز کرد.
فقط دوستان موقع استفاده از سرکه حتما مسائل ایمنی را رعایت کنید. من سری اول بعد از استفاده از سرکه از آب سرد برای شستن داخل تراریوم داخل حمام استفاده کردم اما بار دوم از اب داغ استفاده کردم که باعث شده که سرکه روی دیوارها بخار بشه و من ناگهان تنفسش کردم که باعث یک سوختگی خفیف داخل مجاری تنفسی ام شد که هنوز اثراتش مانده.
شما حواستان باشه که سرتان به داخل تراریوم نزدیک نباشه که بخارات را تنفس کنید و از آب خنک استفاده کنید.
» بخار پز کردن سبزیجات به روش ساده
» چگونگی به هم چسباندن شیشه ها؟!
» تراریوم ما خوب هست؟
» چگونگی عادت دادن لاکپشت به غذای مخصوص خزندگان