سيكل ازت
صفحه 2 از 2 • 1, 2
رد: سيكل ازت
من از وقتی تاپ فیلتر خریدم هر بار با اب تازه شستمش :>#(:
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
samir جان، احتمالا تاپیک راه اندازی آکواریوم رو اصلا مطالعه نمکنید. من حتی عکس حفره های میکروسکوپی سرامیک رو گذاشتم تا عملکرد سرامیک رو متوجه بشید. به نظرتون چه عاملی میتونه باعث بشه که عمر سرامیک تموم بشه؟ به نظر من سرامیک زمانی کاراییش رو از دست میده که دیگه حفره میکروسکوپی نداشته باشه پس فرض خلف باطل و حکم برقرار است.
بیوسرامیک تا چند وقت می تونه جوابگو باشه
علت اینکه میگیم با آب خود تانک شسته بشن اینه که اولا عدم تطبیق دمای آب با آب تانک همه باکتری ها رو میکشه(چه سرد باشه و چه گرم) دوم اینکه همونطور که پرهام گفت کلر آب رو اسیدی میکنه و در آب اسیدی فعالیت باکتری ها بسیار کم میشه و گاهی منجر به مرگشون میشه... اما آب بدون کلر خاصیت بازی داره و ضرری برای باکتری ها نداره(به شرط هم دما بودن با آب تانک)
نبایستی با آب تازه شسته بشن؟ باید داخل آب قدیمی شسته بشوند؟
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
اتفاقا مطالعه کردم. چندین بارهم. اولین بار توی همین تاپیک گذاشته بودید که مثل اینکه برداشتند و جاش را عوض کردند.
به قولFarshad.roger عزیز این سیکل ازت هم ریزه کاریهای خاص خودش را داره.
حالا یک سوال، من در حال می خوام آب تانکم را کامل عوض کنم و تمیزش کنم. پس سرامیک را در داخل ظرفی که کمی از آب قبلی تانک داخلش هست قرار می دم. بعد از تعویض آب تانک لازم دارم تا آب گردش کنه تا زودتر به دمای مورد نظر برسه. با توجه به اینکه دمای آب تازه با آب قبلی قطعا متفاوت هست، پس فیلتر را می ذارم خالی کار کنه و بعد از تنظیم دما داخل فیلتر را می چینم.
این کار خوبه؟ البته همیشه در این مدت لاک پشتها هم داخل آب نیستند.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
تصور نمیکنم مشکلی پیش بیاد.
این کار خوبه؟ البته همیشه در این مدت لاک پشتها هم داخل آب نیستند.
موفق باشید
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
صفحه 2 از 2 • 1, 2