واگذاری یک لاک پشت گوش قرمز (واگذار شد)
واگذاری یک لاک پشت گوش قرمز (واگذار شد)
من تا دیروز اینجا دنبال یک لاک پشت می گردم حالا پست واگذاری دادم.
این لاک پشتی که توصیفش می کنم مال من نیست. من طی همین واگذاری ها باهاش آشنا شدم و فهمیدم در شرایط بدی بوده.
لاک پشت کوچولو سه سانتی متر است و جدا بسیار دوست داشتنی. تحرک داره ولی منتها چند وقتی است که با غذا قهر کرده.
حدود سه هفته یکی از بچه ها لطف کرد ازش نگهداری کرد و بهش دارو داد. تحت نظر دکتر معماریان هست. الان طبق نظر دکتر، زرده تخم مرغ با شکر را می خوره.
متاسفانه صاحبش نمی تونه ازش نگهداری کنه و این لاکی بی سرپرست شده.
لطفا کسی تمایل داره هر چه زودتر اعلام کنه چون دیگه کسی این لاکیو نمی خواد.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
رد: واگذاری یک لاک پشت گوش قرمز (واگذار شد)
تهران هستيد يا شهرستان
yadollah- کاربر تازه وارد لاک پشتی
اتفاقا چند دقیقه پیش باز پیگیری می کردند.
فقط می تونم بپرسم شما آیا تجربه و شرایط نگهداری از لاک پشت دارید؟
این لاکی کوچولو که من اسمشو گذاشتم نینی ناز خیلی دوست داشتنیه.من که وقتی راه میره یا نگاه میکنه هزار تا بوسش میکنم.
علاوه بر زرده.کلسیم ویتامین آ_د و سفیکسیم هم میخوره.
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
ولی اگر هنوز توی آب خوب شنا نمی تونه بکنه و نیاز به مراقبت داشته باشه نمی تونم متاسفانه وقت بذارم.
برای همین هم مجبورم واگذارش کنم وگرنه خیلی دوستش دارم
قرار بود لاک پشت رو به من واگذار کنی تا ارش نگهداری کنم. پس چی شد؟؟؟
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
من هم صاحب این لاکی کوچولو نبودم و فقط یک واسطه بودم. خودم هم خیلی دوست داشتم نگهش دارم. من به صاحب اصلیش گفتم که باز هم کسی هست که ازش نگهداری کنه، منتها چون عجله داشتند که زودتر واگذار بشه به اولین کسی که شماره داد مثل اینکه واگذار کردند.
فریده جان شما تا به حال به لاکیا دارو دادی؟وقتت آزاده که به لاکی برسی؟
فعلا برادر من به خاطر علاقه ای که به نینی ناز داره قول داده که بهش دارو بده من بهش 3 روز وقت دادم تا ببینم میرسه بهش یا نه.اگر نتونست میدمش به کسی که بتونه به لاکی دارو بده و وقت آزاد داشته باشه
مرسی از همتون
من به 4 تا از لاک پشت هام دارو دادم و حالشون خوبه من فقط پرسیدم اگه خدایی نکرده بمیره من چی کار کنم؟ عکس لاک پشت هام رو می تونی توی سایت ببینی که 4 تا از لاک پشت هایی که دخترخالم و همسایشون نمی خواستند رو من قبول کردم. من فرد شاغلی هستم و برخلاف اینکه برای خودمون کار می کنیم بدون تعطیلی مجبوریم کار کنیم و ساعت هم نداریم حتی تا 16 ساعت تو روز هم کار کردیم ولی علیرغم کارهای خونه و کار بیرون از خونه من به لاک پشتام خوب می رسم. دیروز کارمو تعطیل کردم و بردمشون دکتر. عصر بعداز از استودیو هم با همسرم رفتیم براشون ماهی زنده خریدیم چون دکتر معماریان گفت که باید ماهی تازه بخورند. دارو دادن وقت زیادی رو نمی گیره. فقط دفعاتی که دارو باید داده بشه رو رعایت کرد. من همون طور که برای سمیر جان هم گفتم من با همسرم کار می کنم. ما تولید کننده سی دی های آموزشی نرم افزارهای مختلف شرکت پرند هستیم و می بینی که سرمون هم خیلی شلوغه اما باید یک وقتایی هم آدم به دلش برسه و لاکی هام عشق من هستند مخصوصاً برایان عزیزم که عکسش تو پروفایلمه. من هنوز هم مجبورم به هارلی تنهایی و با قاشق تو یک ظرف جداگانه غذا بدم چون هنوزم خودش نمی تونه غذا بخوره. هارلی لاک پشت همسایه دخترخالم بود که حسایی لاکش کج شده چون فقط گاهو خورده. الان یواش یواش داره تو آب شنا می کنه و بیرون از آب خودش راه میره. حالا هر جور صلاح کی دونید من در حال حاضر 8 تا لاکی عزیز و خوشگل دارم و خدا رو شکر همشون فعلاً خوبند. به زودی اگه وقت داشته باشم حتماً عکساشون و عکش آکواریویمم رو می ذارم. فعلاً سرمون خیلی شلوغه.
ممنون از اینکه به فکر لاکیا هستی و انقدر دوسشون داری.
فعلا برادرم داره ازش مراقبت میکنه.اگر نتونست حتما مزاحمتون میشم
باز هم ممنون از اینکه میخواین کمک کنین
اگر خواستيد بازم من ميخوام و ميتونم ازش نگهداري كنم قرار بود كه خبر بديد كه خبري نشد باز هم من منتظر هستم اگر دوست داشتيد شمارم رو داريد خبر بديد. اسم كاربري من هم با توجه به پيامم yadollah هست
با تشكر
فتحي
sepehr ev- کاربر متوسط لاک پشتی
من رو لاکیا به خصوص رو نینی ناز حساسم.نینی ناز با کوچیکترین بی توجهی احتمال داره بمیره ومن حاضر نیستم این ریسک رو کنم.
چه خوبه که آدم بدونه این همه دوست خوب داره که وقتی به کمک احتیاج داشته باشه حاضرن کمکش کنم.
بازم شرمنده ام آقای فتحی
sara_b211- کاربر خوب لاک پشتی
» واگذاری دو گوش قرمز بزرگ و كوچيك (واگذار شد)
» واگذاری 2 لاکپشت گوش قرمز 8 و 4 سانتی (واگذار شد)
» واگذاری گوش قرمز نوزاد(واگذار گردید)
» واگذاری چهار بچه لاکپشت گوش قرمز تهران (واگذار شده)