پپسی چهار دست و پا
صفحه 4 از 5 • 1, 2, 3, 4, 5
رد: پپسی چهار دست و پا
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
ولی فکر میکنم احتمالا برای واکسینه شدن شاید یه سن مخصوصی باید داشته باشن و بنظر من اگه قراره که همیشه تو بیرون باشن و حتی شما بیرون از خونه بهشون غذا میدی فکر نمیکنم چندان ضرورتی داشته باشه . چون تا جایی که من میدونم (اگه از بابت مشکلات آینده نگرانی داری) گربه مد نظر نباید با گربه های خیابونی در ارتباط باشه و شما میگین که اینها همیشه بیرونن. ولی حتما با آقای دکتر مشورت کنین.
مه لقا- کاربر خوب لاک پشتی
sara_b211- کاربر خوب لاک پشتی
مه لقا جان اطلاعات درست و کاملی قرار دادی ولی نیاز به چند اصلاح دارد
1. واکسن هاری نباید زیر 3 ماهگی تزریق گردد
2. واکسن 3گانه اولین دوز در 45 روزگی تزریق شده 1 ماه بعد تکرار می شود و بعد سالیانه نیاز به تکرار دارد
3. واکسن 3 گانه برای بیماریهایی است که مخصوص خود گربه است و برای گربه خطر ناک هستند و ربطی به انسان ندارند و حتما باید این واکسن به گربه زده شود
4. نگهداری از گربه ای که pet یا حیوان خانگی شما است خارج از خانه کار درستی نیست
5. در مورد خواهر شما هم به هیچ عنوان نگران نباشید نگهداری از گربه از نظر بیماریها اگر مفید نباشد اصلا مشکلی ایجاد نمی کند. به بخشی که در باره توکسوپلاسموز توضیح دادم مراجعه کنید
6. در مورد رفت و آمد شما به کلینیک هم اگر واکسن 3گانه را به موقع تزریق کنید و بعد از بازگشت از کلینیک نکات بهداشتی را رعایت کنید مشکلی نیست
با درود
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
وقتی میاد بغلمون اینجوری میکنه تا گردنشو بوس کنیم
اینجا داره دست خواهرمو گاز میگیره
و داره باهامون بازی میکنه
حالا دیگه انقدر بازی کرده که تو بغلمون خوابش برده
این عکسم جدیدترین عکسشه که امروز گرفتم داشت باهام بازی میکرد هم یکم ترسیده هم نمیخواد کم بیاره
بوووووووووووووووووووووووووس
jigili- کاربر خوب لاک پشتی
این وروجک نمیره تو خاکش کارش رو بکنه وقتی پنجه هاشو رو زمین میکشه ما میفهمیم که خانم جیش دارن و میبریم توی خاکش میذاریم و منتظر میشیم تا کارشون تموم بشه بعد دستها و پاهاش و دمش رو میشوریم . اما تا حالا دوبار قایمکی رفته بود و رو فرش آشپزخونه جیش کرده بود که طفلکی مامانم دوبار اون قسمت از فرش رو شسته بود. ولی امروز چشمتون روز بد نبینه وقتی صبح مامان بیدار شده بود طبق معمول پپسی هم بیدار شده و پشت سر مامان داشته بازی میکرده که یهو مامان متوجه میشه که بله خانم نه تنها جیش کردن بلکه اینبار پی پی شم داشته میکرده رو فرش آشپزخونه . بیچاره مامان مجبور شده صبر کنه تا کار خانوم تموم بشه و بعد دوباره بیفته تو جونه اون فرش بدبخت و دو ساعت بسابتش بعدشم کلی عطر و ادکلن ریختیم رو فرش تا بلکه دیگه پپسی بوی خودشو اونجا حس نکنه چون دقیقا همون جایی که قبلا جیش کرده بود رو خرابکاری میکنه. آخرین عکس ماله همون لحظه هاست که پپسی خانوم عوض اینکه خجالت بکشه تازه داره با من بازی هم میکنه. ولی مامان چیزی بهش نگفت و فقط سرش داد کشید. اما امشب یه اتفاق خفن افتاد همه تو اتاق نشیمن نشسته بودن و من یه لحظه رفتم پای ظرفشویی که یهو احساس کردم پامو روی یه چیزه نرم گذاشتم همون لحظه یه چیزی پرید رو پام . بله پامو گذاشته بودم رو پی پیه خانوم و ایشونم تصمیم داشتن با پای من بازی کنن. از ترس پریدم هوا و بلاخره صبر مامان سر اومد و یکی نثار پپسی خانوم کرد بعدشم تایماز حسابی دعواش کرد و انداختش توی جای خوابش که طفلی تا یک ساعت از قوطیش بیرون نمی اومد تا اینکه دلمون براش سوخت و خودمون رفتیم سراغش منت کشی و بعد دو ساعت ناز دادن بلاخره صورتمونو لیسید. :>#(: من که دیگه حریفش نیستم :
بازم لاک پشت قابله تحمل تره حد اقل خرابکاریش اکواریمو به گند میبره نه فرش خونه
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی