ما و احساسات لاک پشتی
صفحه 2 از 2 • 1, 2
رد: ما و احساسات لاک پشتی
پریا- دوست گفتگوی لاک پشتی
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
چه جالب ! آره ، هر چی بزرگ بشن ترسو تر میشن
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
کلوئی: لاک پشت واگذاری، لاک پشتی بسیار باهوش و با معرفت. وقتی با دست بهش اشاره می کنم میاد جلوی شیشه. از دستم غذا می گیره حتی اگه نخوره می گیره.
هارلی: لاک پشتی که از وقتی 3 سانتی بود پیش من بوده و خیلی هم باهوش و نترس
مندی: لاک پشتی که اون از نوزادی پیش من بوده و از درخشش چشمهاش لذت می برم وقتی غذا می خوریم سر میز ناهار خوری با کلوئی و میشل و هارلی و برایان و کول و مانیکا و پیتر جمع می شن جلوی شیشه و همه سرشون رو از آب بیرون میارن و نگاهمون می کنن. عاشق این کارشون هستم.
میشل: لاک پشت واگذاری، لاک پشتی که خیلی خیلی بهش ظلم شده. به من گفته شده که از دستاش می گرفتن و آویزونش می کردن. هنوز هم می ترسه ولی وقتی جلوی صورتم می گیرمش و صداش می کنم میشل، آروم می گیره. چون می دونه من هیچوقت هیچ آزاری بهش نمی رسونم. اوایل گاز می گرفت اما الان خوبه و دیگه گاز نمی گیره.
مانیکا: لاک پشت واگذاری، لاک پشت بدبختی که 1 سال تمام کاهو خورده بدون رسیدن هیچ کلسیمی به بدنش نرسیده. دارای بدن ناقص و سرش از دیگران خیلی بزرگتره. من عاشقش هستم و سعی می کنم کمبودهای گذشته اش رو جبران کنم. 3 ماه دیگه 1 سال میشه پیش منه. خیلی ساکت و مظلومه و به خاطر همین هم دلم کباب می شه وقتی می بینمش
برایان: پرنس من. اون از نوزادی پیش من بوده. وقتی با دست بهش می گم بیا میاد جلوی ترازیویم. با معرفت و کم غذا
کول: لاک پشت بامزه من. اون هم از نوزادی پیش من بوده. داره روز به روز زرنگ تر می شه.
پیتر: لاک پشت تازه وارد. یک ماهه که توی جمع لاکی ها اومده. زرنگ و تیز و وروجک. عاشق رفتارهاشم. ابتدا شدیداً نرمی لاک داشت ولی با خوردن ماهی برطرف شد.
اين مطلب آخرين بار توسط فریده در 5/1/2010, 08:02 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
صفحه 2 از 2 • 1, 2
» آزادي لاكپشت گوش قرمز
» احساسات مادرانه در حیوانات
» احساسات زيباي كودكي
» تست کوکولوژی (شناخت ذهن، روح و احساسات)