اهدای عضو
صفحه 1 از 3 • 1, 2, 3
اهدای عضو
من چند سال پیش از طریق یک نفر با سایت اهدای عضو به آدرس http://www.iran-ehda.com
آشنا شدم. اون موقع درخواست عضویت دادم که به دلیل بد عمل کردن پست ما دو سالی طول کشید که آخرش با پیک واسم فرستادند.
الان به دلیل همین تماسهای مکرر من واسه کارت، از من خواستند که اگر مایلم بهشان داوطلبانه کمک کنم و من هم در اوقات فراغت و خالیم (که معمولا سر کارهست که اینترنت به وفور در دست است) اقدام به وارد کردن فرمهای دستی مردم می کنم.
برای من خیلی جالبه که مردم از مناطق مختلف تهران با سنها و تحصیلات مختلف اقدام به این کار می کنند حتی بچه های راهنمایی هم مایل به انجام این کار هستند.
خواستم اینجا مطرح کنم شاید خیلی ها با این موضوع آشنا نباشند.
شما با پر کردن فرم و دریافت کارت تمایل خودتون را به اهدای اعضایی که خودتان انتخاب می کنید بعد از مرگتان اعلام می کنید.
جدا بعد از مرگ آدم بدن سالم می خواد چی کار؟ خدا با آزمایشی که حضرت ابراهیم در مورد چهار پرنده انجام داد که احتمالا همه داستانش را می دونید به ما فهماند که براش مهم نیست که اجزای بدن چی می شه, مهم اینه که اون قدرت دوباره ساختن موجودات در روز قیامت را داره.
از طرف دیگه من معتقدم اگر کاری در این دنیا امکانپذیره پس یعنی خداوند مقررات و قوانین و قواعدش را میسر کرده از ابتدای وجود بشر. اگر بدن کسی عضو کس دیگر را قبول می کنه این یعنی اینکه خداوند علمش را از ابتدا قرار داده بوده که حالا ما آدمها بهش رسیدیم پس اون هم به این کار راضیه و این دست بردن در کار خدا نیست.
ناگفته نماند که توی خانواده ما فقط من این کار رو کردم که البته اونها از کار من ناراحت شدند ولی من دلیل ناراحتی را نمی فهمم، بدنی که بعد از مرگ به درد من نمی خوره چه بهتر که به درد بچه هایی بخوره که هر روز دارن از بیماری عذاب می کشند یا پدر و مادرهایی که امید بچه هاشون هستند.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
رد: اهدای عضو
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
بهتره همان کاری که من کردم را شما انجام بدید. تماس بگیرید یا ایمیل بزنید و درخواست کنید که با پیک بفرستند.
الان اطلاعات شما در سیستمشان هست ولی کارتی دست شما نیست. معمولا پست ها بد کار می کنند پست ما منطقه 19 است که من هیچوقت چیزی را نتونستم دریافت کنم از پاسپورت گرفته تا سایر بسته های پستی. چند ماه پیش یکی از دوستام از چین برای من کارت پستال فرستاده ، به همه عالم توی کشورهای دیگر رسیده جز من.
در هر صورت تماس بگیرید خیلی خوب راهنماییتون می کنند.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
شما اگر کارت نداشته باشید چگونه خانواده خودتان را مطلع می کنید؟
من هم ایمیل میدم شاید اثری داشت
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
شما ها هم عضو شید!
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
نمی دونم چرا نمی ذارن خودمون واسه خودمون تصمیم بگیریم.
اوائل بابام حتی نمیذاشت راجع به این قضیه صحبت کنم ولی چون مامانم پرستاره ، بابامو متقاعد کرد. ولی این موضوع هم هست که مثلا خود من حتی با وجود این کارت بدون اجازه پدرم نمیتونم اعضای بدنمو اهدا کنم. امیدوارم اون موقع هم مادرم پدرمو متقاعد کنه.
به نظر من خیلی جالب و قشنگه که قلب من بعد از مرگم توی سینه یکی دیگه بطپه و اونو از مرگ نجات بده. و خانوادم بتونن صدای قلب منو تو سینه یه آدم دیگه بشنون
سمیرا جون امکانش هست منم بتونم با این موسسه همکاری کنم؟
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
ولی بابام تازه خوشش اومده!
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
آقا پرهام شما بیشتر اطلاع دارید آیا واقعا رضایت والدین شرطه یا سن قانونی!!!!
im_213- کاربر خوب لاک پشتی
shima- کاربر متوسط لاک پشتی
آیا فقط تو کشور ما اینجوریه؟ یا کلا ؟
عجب گیری کردیم دختر شدیما تا خونه باباییم والدین و برادرا وقتی ازدواج کنیم شوهر!!!!! دیگه شورشو دراوردن :>#(:
اگر از لحاظ دیه میگی، بخاطر اینه که چون مرد خرج زندگی را در می آورد و اگر بمیرد به اصطلاح نان آور خانه فوت شده، دیه بیشتری نصیب زن میشود.
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
بعضی قانون ها ی ما از عهد وسطا تکون نخورده
زهرا جان خانم ها کار میکنند اما پولی که در می آوردند مربوط به خانه نیست و مال خودشان است.برای همین اون پول برای مخارج زندگی به حساب نمیاد.
خواهش میکنم چیزی را به دید منفی نبینید. کشور ما شاید به زن ها بی احترامی میکند اما در نزد خدا زن مقام بسیار ارزشمندی دارد.
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
بسياررر عالي :m/:
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
مطمئنین؟خانم ها کار میکنند اما پولی که در می آوردند مربوط به خانه نیست و مال خودشان است
البته عالی و درست گفتین اما فرق قوانین حقوقی و قضایی با قوانین اجتماعی حاکم، که در راس قدرت هستند، مثل تفاوت کثیر بعضی از دین ها با مصداق شونه.
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
صفحه 1 از 3 • 1, 2, 3
» اهدای سرپرستی یک سگ مظلوم!!
» اهدای تراریوم به یک کاربر اصفهانی
» اهدای جایزه به زشتترین سگ دنیا